Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Dany007
veterán
A vinyót nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki. De szerintem alapértelmezetten van az energiagazdálkodás.
@bobsys:
Az áramingadozásos dologhoz még annyit, hogy én ezt azért nem tartom lehetőségnek, mivel Win 7 telepítése előtt nem volt ilyen probléma.
Ha ilyen gyakori áramingadozás lenne, mint ahogy a naptárban bejelöltem, akkor valószínű, hogy előtte is volt, hasonló gyakorisággal. De előtte semmi ilyet nem tapasztaltam.
Sajnos vagy sem, de elég sokat ülök a gép előtt, főleg most tavasszal / nyáron. Szerintem akkor is feltűnt volna ez a sorozatos restartolás, ahogy most is feltűnik.Persze, azért kipróbálom a szünetmentes' megoldást, de kizártnak tartom, hogy ez legyen az oka.
Mért pont a Win7 telepítését követő 1 hónapon belül indul újra a gép látszólag ok nélkül? Majd utána megint, aztán megint, aztán sorozatosan is...
Előtte meg mért nem volt ilyen egyszer sem!?
Szerintem a két dolog üti egymást. Több, mint 2-2,5 éve ez a gépem van. Először Xp, majd Vista, és most nemrég Win7. Csak a Win7-nél csinálta ezt az újraindítgatást, máskor más op.rendszernél nem.
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest