Hirdetés

Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz lsc #34846 üzenetére

A vinyót nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki. De szerintem alapértelmezetten van az energiagazdálkodás.

@bobsys:

Az áramingadozásos dologhoz még annyit, hogy én ezt azért nem tartom lehetőségnek, mivel Win 7 telepítése előtt nem volt ilyen probléma.
    Ha ilyen gyakori áramingadozás lenne, mint ahogy a naptárban bejelöltem, akkor valószínű, hogy előtte is volt, hasonló gyakorisággal. De előtte semmi ilyet nem tapasztaltam.
    Sajnos vagy sem, de elég sokat ülök a gép előtt, főleg most tavasszal / nyáron. Szerintem akkor is feltűnt volna ez a sorozatos restartolás, ahogy most is feltűnik.

Persze, azért kipróbálom a szünetmentes' megoldást, de kizártnak tartom, hogy ez legyen az oka.
    Mért pont a Win7 telepítését követő 1 hónapon belül indul újra a gép látszólag ok nélkül? Majd utána megint, aztán megint, aztán sorozatosan is...
    Előtte meg mért nem volt ilyen egyszer sem!?
    Szerintem a két dolog üti egymást. Több, mint 2-2,5 éve ez a gépem van. Először Xp, majd Vista, és most nemrég Win7. Csak a Win7-nél csinálta ezt az újraindítgatást, máskor más op.rendszernél nem.

Aktív témák