- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Kicker
üzenetére
Szeretem a 7a hibakódot, az ms szerint ez lehet hardver vagy szoftverprobléma, hardverproblémán belül memória vagy vga, szoftverprobléma belül meg driver vagy vírusirtó. Na ez kb az egész gépet lefedi.
Ilyenkor érdemesebb újrahuzni a rendszert, office frissítéseket én nem tenném fel, valaki már írta fentebb, hogy bizonyos frissítés kékhalált okoz. Ha az új rendszer is fagy akkor kezdeném el ellenőrizni a hardvert, memóriákat főleg.Sub-ZeRo: Én ezeken már meg sem lepődőm, valamikor teleszemetelem a rendszeremet mindennel amit el lehet képzelni, csak vírust nem engedek rá és semmi baja nincs, valamikor meg a szűz rendszer a második újraindítást követően megfagy. A legjobb az amikor ugyan az a vírusirtó egyszer kékhalált okoz, utána meg hónapokig nincs semmi baja.

Colos1: Próbáld meg, hogy hanyagolod a catalystot meg a navot egy darabig, ha nem fagy akkor meg van oldva a probléma. CCC-t tedd fel nav nélkül, vagy fordítva, mert az is lehet, hogy a kettő nem jön ki egymással valamiért.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor érdemesebb újrahuzni a rendszert, office frissítéseket én nem tenném fel, valaki már írta fentebb, hogy bizonyos frissítés kékhalált okoz. Ha az új rendszer is fagy akkor kezdeném el ellenőrizni a hardvert, memóriákat főleg.