Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
A mai nap az nem az én napom, az már biztos.
A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st csak félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.
Az a hibaüzenet, hogy " nemrég bekövetkezett hardver vagy szoftverváltozás lehet..."
" a win nem töltődött be, mert hiányzik vagy sérült egy kritikus rendszer-illesztőprogram"Fájl: windows\system32\drivers\wdf01000.sys
Állapot:0xc00000e9A HDD topikban kértem segítséget olyan program után kutatva, ami "valósan " letörli a vinyót, mert szerintem a sima formatot meg a partició törlést valahogy túlélte az a szemét vírus.
Esetleg ötlete valakinek, hogy újra telepíthető legyen a 7-s a HDD-re?
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest