- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
Aktív témák
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
A mai nap az nem az én napom, az már biztos.
A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st csak félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.
Az a hibaüzenet, hogy " nemrég bekövetkezett hardver vagy szoftverváltozás lehet..."
" a win nem töltődött be, mert hiányzik vagy sérült egy kritikus rendszer-illesztőprogram"Fájl: windows\system32\drivers\wdf01000.sys
Állapot:0xc00000e9A HDD topikban kértem segítséget olyan program után kutatva, ami "valósan " letörli a vinyót, mert szerintem a sima formatot meg a partició törlést valahogy túlélte az a szemét vírus.
Esetleg ötlete valakinek, hogy újra telepíthető legyen a 7-s a HDD-re?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest