Hirdetés
Aktív témák
-
csaboo
tag
-
csaboo
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tudod mit csináltam mostanság?? Költöztem.

Azóta csinálja, mióta áthoztam az új helyre. Biztos nem akart jönni szegény, vagy vmi
Viccet félretéve, nem emlékszem semmi olyan telepítésre, módosításra, ami ilyen hatással lehetett volna a gépre.
Ha VGA hiba lenne, akkor valóban úgy tudnám elképzelni, hogy egyáltalán nincs kép, egyik boot után sem. Ettől függetlenül lehet szétkapom majd és lehúzgálok pár dolgot, hátha történik valami...bár gyanús most a dolog kicsit, mert egyből elindult elsőre az imént mikor bekapcsoltam. Na még 1-2 teszt, aztán meglássuk. Mindenesetre köszi a választ!
-
csaboo
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
elindítom a gépem, win 7 tölt, majd amikor a login screen-nek kellene következnie, a kép elmegy feketébe, a monitor pedig készenléti állapotba áll rövid időn belül. Kurzor nincs, közben viszont a vinyó teker, tehát látszólag éled a windows, csak képet nem kapok. Ha ez után nyomok egy reset-et, és normál módban indítom a win-t, akkor működik. Mi lehet a probléma oka? Régebben is volt már ezzel gondom, akkor még XP alatt, de akkor valahogy sikerült megoldani, most nem.
Amiket próbáltam már:
- System restore to last known good config
- Boot DVD-ről, majd cmd-ben BootRec.exe /fixmbr, és társai, illetve egyéb lehetőségek, mint pl. startup repair (vagy vmi hasonló).
- Driverek újrahúzása (jelenleg a legújabb Catalyst van fent, 10.11)Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
Gép: Core2Duo E6300, 1.86GHz, Ati HD4850Köszönöm!

csaboo
Aktív témák
Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest