Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
válasz
Laccoss
üzenetére
Nem írtam el. Setpoint az. Mikor updateeltem a wint, utána nem indítottam újra, hanem egyből elkezdtem a setpoint drivert telepíteni. Fel is ment, de mikor újraindításra nyomtam, akkor 15%-on megállt, kifagyott. Majd 2xer újraindítottam és akkor is ot állt meg. Majd a billt kihúztam majd egyből jó lett... Utána még volt egy kékhalálom, valami exe-re. De szerintem az volt az ami össze akadt a setpointal. Utána simán tovább ment a frissítési képernyő.
Ja meg a 2007-es office frissítésnél elsőre nem megy fel az SP2. Csak másodikra. Most beleitegráltam a telepítőbe.
Tudom, hogy újra kell indítani, csak előtte még a setpointot akartam fel rakni, de rosszabul jártam vele.
Na mindegy, ezt is tudom. WU után egy restart, no több program telepítés. -
Win update után ne telepítsetek egyből Logitech setpoint drivert, mert 15%-nál kifagy mikor telepíti a frissítéseket.. Indítsátok újra a frissítések után és ha megvan akkor telepítsétek a Logi drivert.
Ha win updetet nem índítud újra kifagy, meg kékhalált dob, még ki nem húzod a billt (mivel nekem csak a bill Logi). Utána minden jó. 
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Érdekes, engem is oda irányít, ahová Laccoss-t...

-
katt777
félisten
Hogyan lehet az Intéző alapkönyvtárát megváltoztatni?
Win7Manager ezt megcsinálta, de haveromnál, aki rühelli a sok bisz-basz média és egyéb könyvtárat, juszt is a Médiatárak jelennek meg (még ha üresen is), ha kitörli a Felhasználó mappájából a sok szemetet. 
"Nem kell törölni ezeket a könyvtárakat" - válasz nem elfogadható.
Kerestem a reg-ben, de nem találtam meg. 
-
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ide irányít Rányomsz hogy Start download és már töltené is.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szerintem te kattintasz rossz helyre, mert én rányomtam a Win7AIK letöltésére, átvitt egy másik oldalra, ahol szintén nyomtam egy start download-ot, és már szedné is az ISO-t

-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem tudom de jol lepkedtem a linkekken, mert a W7 hez igaz hogy nem kell validalni, de az csak egy upgrade mindig visszater a Vistas WAIK-hoz vagy en csinaltam valamit rosszul.
Furcsalnam hogy a legfrisebb W7 rendszerhez csak ugy siman leengedne szedni a WAIK-ot. -
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hello!
Teljes mertekben egyetertek Veled, szemelyszerint en sem szeretem a kiherelt W7-et csupan arra szolgalna a VLite hogy pl AHCI drivert beleintegraljunk a telepitokeszletbe.
Pl en sem tudtam hogy a W7 ala mar nem kell validalni a WAIK-ot, ezek szerint en is rossz WAIK-t szedtem le majd kicserelem. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Otthoni csoport ikon került az asztalomra. Hogy tudom eltüntetni? -
-
gti16v
őstag
szisztok!
kb amikor megjelent a w7 akkor kiprobáltam,és sjnos a asus p5e gyári különálló hangkártyával (supreme fx II ) nem tudtam,úgy mp3-at vagy dvixet lejátszani,hogy mind a 6 hangszóró menjen (tehát "áll 5.1),csak is ha pl dvd-t játszottam le akkor ment a 6 hangszóró.
most már meguntam az xp-t és újra w7 van...gondoltam most már tényleg haladok a korral...
és feltételeztem,hogy 1 év után megoldódik a gondom.......tehát a kérdésem van,valami lejátszó progi,driver,vagy beállítási lehetőség,hogy dübörögjön mind a 6 hangszórón az mp3,dvix stb
köszönöm
-
nme2
csendes tag
válasz
bobsys
üzenetére
Azért gáz, hogy pik-pakk lehet resetelni a jelszavakat, vagy pl. a Mythbustberen láttam, az ujjlenyomatolvasót jó minőségű nyomtatott ujjlenyomattal átverni. A barátnőm faceloginos laptopján engem rendre beenged a rendszerébe, pedig nagyon nem hasonlítunk
.
Van még mit csiszolni. -
Patrick
addikt
válasz
IfjVerIstvan
üzenetére
Rendben, köszi neked is.

-
Patrick
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez az egyetlen lehetőség?
-
Patrick
addikt
Üdv srácok. Egyik ismerősöm elfelejtette a jelszavát win7 belépéshez, hogy hogy sikerült ez neki, ne kérdezzétek. Másik fiók nincs ahonnan be lehetne lépni, szóval csak az az egy. Hogy lehetne megoldani a problémát?
Köszi.
Üdv:
Patrick -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hali!
Amúgy a W7-hez próbáld ki Te is a korábban említett progit ha van kedved ([link]), még béta, de eddig pár kisebb hibát találtam csak benne, amit el is küldtem javításra.
A VLite Vista-hoz készült, alapvető dolgokat el lehet végezni vele, de összetettebb feladatoknál hibázik, a W7 WAIK-al vannak gondjai. Pl azt a feladatot "elrontotta", hogy egy jogtiszta szoftvert úgy telepítsen fel, hogy "regisztrációhoz" szükséges egyéb műveleteket elvégezze. A Vista WAIK-al simán megcsinálta, de W7-essel nem...
Amúgy abban egyetértünk, hogy ha valaki pontosan tudja, hogy mit csinál, annak nagy segítség ezek a segédprogik, és lényegesen egyszerűbben oldhat meg pl integrálásokat, mint a WAIK-al önmagában. Van hozzá részletes doksi, de ez angol nyelvű, és bizonyos "szakmai alap" azért szükséges ahhoz, hogy ha megérti is az angol nyelvet, akkor is tudja miről is van szó.
Személy szerint a W7 "herélgetésének" nem vagyok híve, ha valakinek szüksége van/használja a csoportházirendet(amiről említést tettél vagy olyan szolgáltatásokat, amik a magasabb verziókban érhetők el), az valószínűleg ért is valamilyen fokon hozzá, ergó Pro vagy Ultimate változatot fog venni magának.De ez nagyon szubjektív dolog, én nem vagyok ellene NLite/VLite és s fenti progi használatának, csak gyakran a hozzáértést hiányolom, ezért van tele olyan herélt változatokkal a net is, amik lehet hogy egy adott gépen mennek, de csak azon az egyen, a többin meg röpködnek a BSOD-k...

Fire.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen igazatok van valoban en is a regebbi a linket tettem el, a W7-hez valoban mar nem kell akkor tevedtem elnezest kerek erte.
-
pete_21
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
"W7 altal kezelt"
Mármint a lapozófájlra írod, hogy Win7 által kezelt?
Nem tervezem, hogy kipróbálom a programot, esetleg virtuálison, (csak hogy mégis hogy működik) de kíváncsi vagyok, hogy melyik program ez. Ha nem szeretnéd ide beírni, elküldöd pm-be? Köszi -
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja, azt ki is szerkesztettem, mert rájöttem, hogy hülye vagyok, és sosem volt úgy

Amúgy mint mondtam, az is tökmindegy lett volna, ha kell validálni. -
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Jogos, félreértettem...
Én erre gondoltam (régebbi WAIK XP/Vista-hoz): [link]Fire.
UI: Amúgy a telepítésnél sem kell, legalábbis nálam nem kellet...

(Most konkrétan a W7 WAIK-ról beszélek, de emlékeim szerint a korábbi WAIK-ok sem kértek validálást telepítéskor, de ha kért volna az sem lett volna gond...) -
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
For installation on Windows prior to Windows 7, this download requires that you run genuine Microsoft Windows. Click the Continue button in the Validation Required section to begin the validation process. After validation is complete, you will return to this page to continue the download.
Ez alapján viszont Win7-nél nem. Na, akkor lehet, hogy én is rosszul tudtam...
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Steelmanus
addikt
Mint irtam pl most sem hasznalok lapozo fajlt, akkor sem hasznaltam amikor a kepeket keszitettem. Es azt is irtam hogy a sakk csak egy pelda volt mert beepitett de akar eljatszhatom az Open Office-al is vagy a FF-el vagy az IE-vel stb. Hova lapozza ki ha nincs lapozofaj?
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ó dehogy haragszom. Szoktam én is turkálni regben, de ha ilyan progi van akkor inkább azt kihagynám. Annyira nem érdekel hogy 100-at, vagy 10-et eszik a sakk, mert nem sokat játszom vele. Ha meg játszok akkor úgy is csak ő fut, nem számit a ram... Csak gondoltam megkérdezem.

-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Kell hozza egy kis program nameg egy kis tudas is most ezt ne ertsd felre de azert nem reklamozom mert nagyon ellehet vele cseszni a rendszer es igy inkabb nem irnam ki, pedig free program csak azert bele kell nyulni a registry-be is es azt mar nem szeretnem megosztani, mert sokan elcsesznek vele a rendszeruket. Nameg ahany gep annyi kulonbozo beallitas tehat egy sablon nem lehet csinalni hogy minden gepre ra lehessen huzni.
Remelem nem haragszol ram emiatt. -
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hát nem mozgom otthonosan a témában, de ha Win-t tud valaki lopni a netről, akkor kétlem, hogy a WAIK óriási probléma lenne...

-
Lenry
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
mi az, hogy optimalizált?
ha egy programnak kell 100 mega RAM, akkor kell, és onnantól nem fogok hinni a feladatkezelőnek, ha szerinte hirtelen tizedére esik vissza egy program memóriaigénye.hova lett a maradék 90%? az optimizátor elmagyarázta a sakkprogramnak, hogy nincs is rá szüksége? vagy ki lett lapozva? akkor tényleg baromi sokat ér: üres RAM, de legalább lassú a gép.
nem azért van a RAM a gépedben, hogy a programok fussanak benne? -
Morden24
nagyúr
Csak érdekességképpen: nááájsz

-
bobsys
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A WAIK letoltesehez pedig Validalni kell
ez problema? -
válasz
Vasinger!
üzenetére
Látod, itt egy lehetséges válasz a problémádra.
Mivel húzva van, így egy idő után elkezd degradálódni a proci. Szóval egy idő múlva már nem lesz képes azt a beállításokat kezelni, vagy hogy mondjam. Azért én egy bios defaultot nyomnék a helyedben de előtte kiszednék újra minden és összeraknám újra. Lehet valahol kontakt hibás lett valamid. A PCI síneket meg fújd ki, lehet por ment bele.Steelmanus: Ezt hog y csináltad, hogy ennyit eszik a másik képen?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Telefunen
üzenetére
Hát én megnyomtam az F8-at, bejött milyen módok közül választhatok, kiválasztottam a sima csökkentett módot és ennyi. Bootolt is, semmit nem kérdezett.
Sub-ZeRo: De, húzva van, de ez azért volt fura, mert a portalanítás után jelentkezett ez a probléma. A gép stabil, már 2 éve az volt ezen beállítások mellett.
Én is a VGA-re tippelek. De tegyük fel, hogy veszek újat és nem az volt a probléma, akkor én egyenesen a Dunának megyek... -
Steelmanus
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sziasztok!
Akkor miert irsz be? Mellesleg a VLite programmal igenis rendesen szemelyre lehet szabni barmelyik W7 verziot, azt tudni kell hogy a WAIK nelkul nem is mukodik vagyis ugy mukodik mint egy grafikus felulet a WAIK felett. A WAIK letoltesehez pedig Validalni kell. Hogy miert mondom ezt, hat azert mert rohadtul idegesit az hogy pl a HP-be nem tesznek bele Group Policy Editor-t mert azt hiszik hogy az egesz vilag Kezdo es csak OK-OK modban mukodik.
Az AHCI driverek a gyartok oldalain ma mar fejlettebbek mint a W7 beepitett es valahogy bele kellene integralni mert nem biztos hogy egy 2-3 terras vincsit korrektul fog lekezelni a W7 beepitett drivere, mert azt eppen nem latni sosem a WU-en.
Ha valaki mondjuk 17 eve a windows vonalon nott fel van mar eleg tapasztalata majd a Vista ma a W7 szoval nem kell mindenkit butanak tartani az MS reszerel.
Az is szokott mergesiteni, hogy mint egy csecsemonek ra kell cuppanni a WU-ra es varni a mannat vagy jon vagy nem, es ha jon akkor sem biztos hogy a sok millio gepen egyforman fog segiteni.
Es vegere egy kis izelito hogy mikent pocsekolja a memoriat a W7. Barmelyik programmal meglehet csinalni - nalam pl ugy hogy 2 Gb memoria mellet neha nincs lapozofajl, de peldanak most csak a sakk programon mutatom be.
W7 altal kezelt:
W7 altal kezezelt de optimalizalt:
-
Telefunen
őstag
válasz
üzenetére
Persze, az XP nem fogja látni hogy a "users" mappa egyáltalán windows kreálmány...
Vasinger!: Ugyan win7 alatt még nem volt ilyen gondom, én így az XP-s tapasztalataimra alapoztam, de gondolom elég simán leokézni a default csökkentett mód esetén érvényes felbontást, aztán restart utánt az fogja fogadni az embert, ha normál módban bootol.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Telefunen
őstag
válasz
üzenetére
Igen, vagyis az XP telepítése közben nem tudod leszedni a win7-et (nyilván nem fogja látni az XP telepítő, esetleg válassz másik mappát a telepítéshez, ne a :\windows-t), de utólag, miután felment az XP akár törölheted is.
Vasinger!: Próbálj meg bebootolni csökkentett módban, majd állítsd át a felbontást valami nagyon alacsonra és rebootolj.
-
Vasinger!
nagyúr
Rohadt ideges vagyok már erre a gépre, kérném a segítségetek.
Ma kiporoltam a gépet, csak a VGA-t és a hangkártyát szedtem ki a gépből.
Miután mindennel végeztem, nem bootol be rendesen a windows.Addig minden rendben, amíg megy a boot képernyő (Win 7 logó vibrál vagy mit csinál), de azután semmi. Fekete a képernyő, nem jelenik meg az üdvözöljük szöveg. Nem hallom, hogy bejelentkezne, vagy hasonló, de winyó látszik, hogy dolgozik valamit.
Ezt eddig úgy tudtam orvosolni, hogy beraktam a win lemezt, javítás és rámegyek az indítási javításra, nem talált semmit, így rámegyek, hogy újraindítás, így már jó.
Ami még hozzátartozik a dologhoz, hogy a VGA vacakol, szürke csíkok jelennek meg grid alatt. De egyelőre ettől elhatárolva próbáljunk megoldást keresni.
Kérlek segítsetek!

-
törölt tag
Hali, 1ik gépen a családba Win7-van és el lett hagyva a jelszó. Mi módon lehet bejutni ? Van valami Ophcrack nevű program amit nem használtunk nem tudtuk mert a win-7 bootolni se engedett. (ergó XP-t se lehet gondolom feltenni a 7 helyére mivel a xp cd-t se engedi bootolni. )
Valami megoldással segítsetek léccy ,
WIN7 CD nincs a számítógép a rajta levő 7-el jött.
XP CD az van.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Valamelyik játékkal együtt telepólt pár Visual C++ és emiatt előjött ez a hiba. Ott fityeg a D-n és nem a C-n, a helyén. Gond ebből nincs, de zavar a D-n, nem szeretem ha rendszerfájl van ezen a partíción, ami adatmentésre van. Megcsináltam az első lépést, hogy telepítettem a Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64)-ot. De a vez. pultban ennek nyoma nincs, azaz szerintem ma nem telepítettem semmit. És lehet igaza van, mert az a kuka fájl még mindig ott van.
Köv. lépésnek ezt írja:
Ezt tegyem fel, igaz?
Itt a 2. link, az x64 alatt. Na de itt nem írja, hogy a win7 supported lenne.
Így inkább nem is tettem fel.Hogyan tovább?
Ha a 3. megoldást választanám (annyira nem szimpi megoldás), és kül-i fórumokon írják, hogy még ennek ellenére is visszamászik a fájl és lesz belőle 2.
-
na, akkor mégegy probléma. sok műveletnél kidobja, hogy nem tudom végrehajtani, ekkor rákattintok, hogy rendszergazdakén, és úgy okés. namost amúgy is rendszergazdai jogosultságú fiókkal lépek be, hogy lehetne elkerülni ezeket a dolgokat?
-
b1sti
senior tag
Úgy néz ki sikerült megoldanom!!
Azért köszönöm! -
artiny
őstag
Mitol lehet,hogy valmit masolok,atnevezek nem frissul magatol a mappa,stb. hanem nekem kell egy refresht csinalni?
tegnap elott lett ujrateve a win.
-
-
negyedes
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az nem takolt win7, hanem win7 takolo.

Ha mar a temanal vagyunk akkor inkabb WAIK.
-
-
válasz
bandus
üzenetére
Hali!
Az UAC "biztonsági" szintjének állításával, esetleg teljes kikapcsolásával. (start/UAC) Azonban így egy fontos védelmi mechanizmust kapcsolsz ki, kockáztatva, hogy káros alkalmazások észrevétlenül lefussanak, pl mert a víruskergetőd nem ismeri a kártevőt...
Szóval az UAC kikapcsolása nem javallott.
Fire.
-
és már működik is a win7 professionalom!
azt leírná még nekem valaki, hogyan is kell beállítanom, hogy ne kérdezzen rá minden rohadt program előtt, hogy valóban futtatni akarom-e? elfelejtettem sajna

mod: igenigen, telepítésre gondoltam

-
Hali!
Az XP OEM esetében az aktivációk száma ugyan szintén korlátozott, de elég magas szám, pl 15x biztos lehet aktiválni az XP-t. Ezért lehetséges, hogy nem merítetted ki az évek folyamán ezt a számot. W7 OEM esetén max 5-ször lehet aktiválni.
Azonban az nagyon fontos, hogy az OEM liszensz arra a konfigra lesz érvényes/eredeti/jogtiszta liszensz, amelyiken az első aktiválás el lett végezve. Magyarul, ha az idők folyamán "össze-vissza" telepítetted az XP-ket és aktiváltad, akkor jó eséllyel nem jogtiszta a rendszered, hisz másodszor/harmadszor stb nem biztos, hogy ugyanarra került az adott XP példány, mint amin először lett beaktiválva.A W7 esetén ez az 5-szöri aktiválási lehetőség arra értendő, hogy ugyanazon a konfigon újratelepíted ugyanazt a W7 OEM-et és úgy aktiválod.(pl mert összeborult a rendszer és muszáj volt újrahúzni és nem volt partíciómentésed stb stb)
Fire.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Kérdésem nem teljesen szorosan Win7-hez kapcsolódik, de van köze hozzá, így itt teszem fel.
Hogyan lehet megoldani a lehető legegyszerűbben, hogy egy PC-n (Win7) futó program képét rálőjem egy laptopra (XP)? Lehetőleg wifi-n keresztül, fizikai eszköz beiktatása nélkül. Tehát a laptopot, mint hordozható képernyőt szeretném használni.
Oka: házibuli lesz nálunk, és tervezek egy táncszőnyegezést. Az viszont párhuzamos porton csatlakozik, ami a PC-n van, a laptopon viszont nincs. A PC egy kuckó katású részen van, így ott nem lehet ugrálni.
-
StLui
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez csak Win7-es probléma? Mert nekem van 3céges OEM XP-m 3géppel, volt azokban az évek alatt mindenféle upgrade, és azt sem figyeltem, hogy ugyanarra telepítsem újra ugyanazt az XP-t, de eddig mindíg működött a teljes aktíváció, és megy az auto frissítés is?
Persze tudom, hogy nem kéne ilyen engedékenynek lennie. -
Hali!
Igen igen, Ő az a "búgó hangú gerlice"
, de van egy mély hangú őstulok is néha, na Őt nem érdekli az sem, ha meghibásodás miatt, garanciális okokból lett cserélve az alaplap pl. (És persze OEM W7-ről van szó)
Fél perc, aztán köszönés nélkül leteszi a telefont ilyen esetben...
Fire.
-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
2ismerős esetében kellett eddig telefonálnom, mindkétszer kellemes szlovák akcentussal rendelkező fiatal hölgyhöz kapcsoltak.

szerk.: úgy látom mindjárt falhozba**om a cégnél a billentyűzetet. a "csodálatos" Lotus Notes-al egyetemben

-
-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja, kár hogy az aktiváció ugrik, ha OEM-ről van szó
Egy kis "telefonszex"-el megoldható az is

-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez igaz, el is felejtettem - szokás hatalma, én desktopon retail-t használok

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
bigdigit
üzenetére
Gyakorlatilag tökéletesen fog működni, lazán veszi a Win7 (és a Vista is) a hardverváltozást. Ennek egy előfeltétele szokott lenni, mégpedig az, hogy a csere előtt a specifikus drivereket és az eszközökhöz tartozó programokat (ld. X-Fi) uninstallálni illik, majd a csere után visszarakni.
Ez nem kötelező, de így elkerülhető a legapróbb kellemetlenség is.
Ettől függetlenül ha te nem veszel észre semmi rendelleneset, akkor don't worry, be happy
-
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na mindegy, ezt is tudom. WU után egy restart, no több program telepítés.

Win7Manager ezt megcsinálta, de haveromnál, aki rühelli a sok bisz-basz média és egyéb könyvtárat, juszt is a Médiatárak jelennek meg (még ha üresen is), ha kitörli a Felhasználó mappájából a sok szemetet. 
Kerestem a reg-ben, de nem találtam meg.

, és ahogy észrevettem, a mimika sem annyira, nyilván van egy csomó statikus és dinamikus antropometriai adat, ami jól számosítható egy arcon.Például akár ezen a szmájlin is : 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)