Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Morden24
üzenetére
Mivel ez előző béta simán ment nem kéne, de félek mivel változott a telepítő is sztem az szórakozik...

Bár az IE9 jobban érdekel...
Mivel az rendszeres használattal bírna... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem csak hóbort...több, mint 1 éve SSD függő user is...láttam hírdeted...jó kis db...de elégedett vagyok az SLCmel...szal míg nem lesz kuka addig marad...

-
Morden24
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Foxiton meg codeceken kívül majdnem ugyanaz, mint az enyém, szóval akkor passz.
Annyi különbséget látok, hogy a tiéd magyar, de ez nem kéne, hogy akadály legyen.Ha valamit olvasok vagy hallok, majd jelzem.
OFF: Nem kell esetleg egy eladó SSD, asszem neked vannak ilyen hóbortjaid

-
Dinom
csendes tag
üdv!
akkor még mindig!
hogy tudom kiegészíteni a dvd-t h boot-os legyen. milyen file-ok kellene rá és mit kell tartalmazzanak? az írt dvd nincs lezárva véglegesen.
köszi
üdv
Dinom

-
creed30
aktív tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Szia!
Az nem lehet hogy a lapom nem támogatja ezt az alvó állapotot?
Alaplap neve Intel Bay Field D865GBF (6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale-G i865G
BIOS típusa AMI (09/24/03)
Videokártya Standard VGA Graphics Adapter (128 MB)
3D gyorsító ATI Radeon 9200 (RV280)Már az aktív hálózati terv választásánál elakadtam.

Azt ugye írtam hogy a hibernálást már korábban kikapcsoltam.
-
Laccoss
addikt
válasz
creed30
üzenetére
ACPI beállítások S3 az szokott lenni az általánosan működő ha hibernálod, vagy altatod a gépet. A Wake On LAN hálózatról ébresztheted fel a gépet, tehát annak jelen esetben nincs jelentősége.
Esetleg: ""Energiagazdálkodási lehetőségek" kezelőpanel és alatta az aktív hálózati tervet, válassza ki a "Change terv Settings". From there, click "Change advanced power settings". Onnan, kattintson a "Change fejlett energiagazdálkodási beállításokat." From there, find the node "Multimedia Settings" >> "When sharing media" and from there select "Allow the computer to sleep" for the "On battery" and/or "Plugged in" states. Onnan, keresse meg a csomópont "Multimédia Beállítások">> "Amikor a megosztás média", és onnan válassza a "Engedjük, hogy a számítógép alvó" a "-ra elem" és / vagy "Csatlakoztatva" "
-
Zsolteaa
csendes tag
Valamiért nem akar müxeni a cool and quiet windows 7 alatt

nem értem mi lehet biosban bekapcsoltam és a seven power settingek alatt is átállítottam power saverre.Valaki használja ezt a módot sikeresen?
-
BullKoxa
őstag
köszönöm szépen a segítséget!!Bocsi hogy kicsit érthetetlen vagyok.
-
creed30
aktív tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Köszönöm neked is a segítséget!

Szóval ACPI-n belül S1state-ről S3-ra állítottam,de továbbra sem működik sajnos az alvó funkció.
ACPI-n belül még van egy olyan rész hogy Wake on LAN from S5 ,itt 2 lehetőség van
1 Stay off (most ezen van)
2 Power on
Ez a rész jól van beállítva?
Az S3 state-ről visszaállítsam S1-re ha nem működik továbbra sem az alvó állapot?
-
Dinom
csendes tag
sziasztok
az lenne a kérdésem h ha egyszer nem autorun-os a lemez amin a win7 van akkor hogy tudom elindítani h feltelepítsem. feltételezve h nincs semmilyen op rendszer a gépen ami alatt indul normálisan.
XP-t lehetett még win98-as boot flopy-val indítani parancssorosan. de a win7-nél már nem használható az a winnt parancs.
van esetlegesen a win7-nek is ilyesmi "dos" alatt elérhető telepítés indító parancsa vagy erről tegyek le?hogy tudom utólag "átjavítani" a lemezt h cd-s boot-oláskor induljon.
előre is köszi a segítséget
üdv mindenkinek
Dinom

-
Morden24
nagyúr
válasz
tzsolesz
üzenetére
Vannak gondok vele?
Csak a városi legendákban

Minden fontosabb/nagyobb 32bit-es programot képes futtatni megfelelő sebességgel?
Gyakorlatilag MINDEN 32bites programot tud futtatni a Win7 x64. Ez alól csak a 16bites kódot (is) tartalmazó programok lehetnek kivátelek, illetve valóban vannak bizonyos appokkal problémák, de ezek általában elég spéci dolgok (pl. CAD-ek). Ha van valamilyen létfontosságú programod, akkor csekkold először le, vagy kérdezz rá konkrétan, de nagyáltalánosságban minden megy, vagy max. update-elsz, esetleg keresel alternatívát.
Hint: 2007. novembere óta x64-en vagyok, eddig még falba nem ütköztem

Még egy hint: driverekből és rendszervédelmi szoftverekből mindenképpen 64bitesek kellenek majd. Ezeknek nézz utána. Előbbivel akkor szokott gond lenni, ha túl régiek/görény a gyártó, utóbbival meg ha gond van 2010-ben, akkor az a szoftver megérdemli a lomtárat.
Catalyst-ről vélemények?
Akár a 32 bites.
Nincs vele több gond mint a 32bit-es verzsönnel?
Nincsen semmi különbség a 32-es illetve a 64-es Windows viselkedésében.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg 32 bit-es WIN 7 Prof.-ot használok.
Nem volt még 64bit-es rendszerem. Viszont a 32bit-es OS nem képes kezelni a 4GB RAM-ot, és az 1GB-os karimat. Ugye ez összesen mindjárt 5GB. Tudom, hogy 64bitest kellene használnom, de kicsit tartok a kompatibilitási problémáktól. Attól kérdezem aki nem régen váltott: Vannak gondok vele?
Minden fontosabb/nagyobb 32bit-es programot képes futtatni megfelelő sebességgel? Catalyst-ről vélemények? Nincs vele több gond mint a 32bit-es verzsönnel? -
Morden24
nagyúr
Ha valakit érdekel, kijött a második Live Essentials 2011 Beta.
Illetve, ha valakinek izgatja a fantáziáját, az jelentkezhet az Age of Empires Online betájába is.
Ja, és szeptember 15-én jön az IE9 beta, de ezt már gondolom tudjátok

-
netseft
aktív tag
Megtörtént, próbáltam régieket és újakat is, de ezt említettem már.
Ma kínomban már próbáltam audio és video drivereket is, egyikkel sem jutottam előbbre. Aztán eszembe jutott, hogy XP alatt ezt felismeri, íme: [link]. Ezekszerint valamilyen rendszereszközről van szó, Intel vagy Microsoft környkén kéne keresgélni, de nem igazán jön össze. Kimentettem az XP drivert, de a 7 nem eszi meg.
Várom a további tippeket.
-
acc200
tag
Sziasztok!
2 kérdés:
1.) Hogy tudom azt beállítani, hogy az intéző kezdőlapja ne a Dokumentumok legyen, hanem a zene könyvtár? (Volt ehhez hasonló kérdés, csak ő a sajátgépet akarta, én viszont a zene könyvtárat
)2.) Miért csinál olyat a gép, hogy pl elmegyek kajálni, ugye kinyomom monit meg hangfalat, mire visszamegyek kikapcsolt az egész gép és újra be kell kapcsolni, vagy asszem csak újra bejelentkezni.

Üdv!
-
Morden24
nagyúr
válasz
BullKoxa
üzenetére
Tudja.
Egyébként az egy dolog, hogy a tisztelt Asus nem rakja ki a drivereket, ezzel is azt sugallva, hogy régi, vegyél másikat/újat stb., de természetesen nem így van.
Nagy valószínűség szeirnt egy Windows Update minden drivert leszed, de ha valami mégsem mászna le, akkor fel kell menni egyenként a megfelelő gyártó honlapjára (tehát nem Asus, hanem pl. P35 chipset -> Intel, integrált hang -> Realtek és így tovább). -
concret_hp
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi mindenkinek, de a tálcánál nme erre gondoltam. nem az kell, hogy külön vegye őket, hanem hogy tudjam mennyi vna megnyitva ugyanabból. igazából általában azt kell tudnopm, hogy 25nél több-e, szóval a megszámolom a tálcán módszer sem az igazi

tehát valahogyan az lenne a legjobb, ha kiírná, hogy épp hány van belőle
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérnék egy kis Segítséget!Havernak van egy ilyen lapja Asus p5kc de Win7-s Driverek nincsenek a laphoz,akkor ő nem tudja használni a win7-t vagy már eleve ismeri az alaplapot.
-
samgar
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Az hagyján, hogy feleslegesen húztam újra ezek szerint, de sikerült letörölnöm kb 1000 családi fotót és kb 10 GB wallpaper gyűjteményt, mivel rövidzárlatos volt az agyam és azt gondoltam, kivan mentve a külső HDDre minden. De sajnos nem.
Valaki tud valami jó recovery programot?
Fire Walk With Me
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
pethYeti
addikt
Hali.
Azt hogy tudom beállítani, hogy amikor létrejön redszer-visszaállítási pont akkor ne törölje azt bizonyos idő után. Tehát mondjuk hagyjon meg 3-at mindig.
Beállítottam tegnap, hogy 1gb-ot foglaljon c meghajtóról, de ma reggel már 1 se maradt.:S -
need
addikt
Üdv...
Szégyen nem szégyen de nem találom az a bizonyos csuszkát ami a biztonságra utalna vagy is ha bármi szir xar elindítok ne kérdezgessen állandóan!
-
Gabás
addikt
-
netseft
aktív tag
Mint írtam, a Google sem talált semmi használhatót, ezt is próbáltam. Gondolod ha fél perc kereséssel sikerült volna megoldanom a dolgot, írnék ide? Nem tudom miből következtettél "ATI cucc"-ra, mikor ez egy Intel eszköz, és Intel telepítőt linkeltél, amit említettem is, hogy nem használt.
Várom a további ötleteket, javaslatokat.
-
Wajk
addikt
válasz
netseft
üzenetére
ez valami ATI cuccnak néz ki, amúgy 30mp gugli és Free download
-
netseft
aktív tag
Ehhez keresnék drivert: Intel(R) 82801EB LPC-illesztővezérlő - 24D0
A Win7 nem ismeri fel magától, telepítő CD-n sem találja (bár nem meglepő, nem mai config), Intel telepítőket is próbáltam, Google sem adott hasznos találatot. Valaki találkozott már ilyennel? Szívesen látnék ötletet, linket. Köszönöm. -
Hali!
De talán egyszerűbb(és meg is felelhet a kérdezőnek), mint a "meghekkelés", bár nem ismerem ezt a módszert.

Amikor a választ írtam, akkor még csak Te válaszoltál, és még nem volt szerkesztve sem a HSZ-od...
De ez nem gond, legalább írtunk egy pár módszert a Java updater "legyilkolásához". ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
Gabás
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
végül is csak öten válaszolunk ugyanarra

az általad javasolt tálcás megoldással viszont a klasszikus hosszú ikonok jelennek meg
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Hali!
1. tálcán jobb egér/Tulajdonságok, többi a képen
2. Indítsd el a java control panel-t javacpl.exe, itt találod
x64 esetén
c:\Program Files\Java\jre6\bin\
x86 esetén
c:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\A képen látható opciót állítsd Never Auto-Download-ra
Szerk
Na azt hiszem kiveséztük a Java update letiltását...
Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Msconfig-ban a startup fülnél keresd ki a Java Platform auto updater-t, és tiltsd le.
Egyébként a 6/21-es a legfrissebb java jelenleg. -
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
A Java update-et a vezérlőpulton lehet letiltani. A vezérlőpulton kiválasztod a Java opciót, és az update fülön kiveszed a pipát a "Check for updates automatically" opció elől.
-
Gabás
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na és hová szeretnéd, hogy írja?
nekem úgy van meghekkelve, hogy egymás mellé tegye őket:
így praktikusabb (számomra)
Java: Control Panel/Java/Update, s ott letiltod. Meg emellé kiveszed az automatikusan indulók közül a jusched.exe-t, azt általában "elfelejti" kivenni ilyenkor
-
concret_hp
addikt
2 kérdésem van:
bármi segédprogival vagy bárhogyan megoldható, hoyg a tálcán a progiccsoportnál kiírja, hogy hány ablak van nyitva belőle?
mostanában mindig ápdételni akarja a javát de sose sikerül, nem lehet valahogy letiltani a francba ezt?
-
Regirck
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Régen jelszavas volt, de már nem.
A Sleep és a Hibernálás kivannak kapcsolva. Allow Wake Up azt pedig most kapcsoltam be, hogy "megengedje fel kellni" mert eddig ez is ki volt kapcsolva.
Majd kiderül, hogy ez hozott-e sikert.
Mindenesetre köszönöm a segítséget mert szerintem az lesz az.
-
-
Regirck
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy úgy hagyom a gépet bejön a képernyőkímélő majd kikapcsolja a monitort, viszont egy időután kiis jelentkezik magától.
Azt, hogy tudom beállítani, hogy ne jelentkezzen ki magától.
Sokat töltök így éjszakánként úgy hagyom vagy akkár ritkán nappal is és kicsit zavaró, hogy egy kattintással nem jön vissza másik meg úgy 12óra után néha vissza se jön, gondolom a kijelentkezés miatt, mert új Win7-em van, és úgyan ez régen nem jelentkezett ki és katt és asztalt láttam.
Örülnék ha vki tudna segíteni és remélem jó helyre írtam.
A legjobbakat... RegicK!!!
-
Boyfish
senior tag
Sziasztok!
MSI CX500-as laptopot használok Win7 64 bites Op. rendszerrel.
Újraindítás után a wifi nem talál netet, ilyenkor 2-3 alkalommal le kell tiltanom a vezeték nélküli hálózati kapcsolatot, míg újra lát jelet, ezután már nem szakad meg, csak ha újraindítom a gépet.
Már többször újratelepítettem az eszközt, de nincs változás.Van valakinek esetleg valamilyen ötlete?
Köszönöm
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Értem.
No most nálam az a helyzet, hogy szépen a Libraries-en belül a Music folderben van minden bepakolva, kultúráltan, előadó\album felosztásban. Ez lett természetesen megadva az iTunes-nak (ahogyan meg van adva a Zune-nak, WMP-nek is, defaultból).Nos, úgy oldottam meg tegnap az esetet, hogy fogtam magam, még egyszer hozzáadtam az add folder-ben ugyanúgy a Music-ot, erre végigszkennelte az egészet, és sikerült felfedeznie azt a nyamvadt Lady Gaga albumot, amihez szégyenszemre még borítót sem volt képes abszolválni.
Azért mertem megkérdezni, mert alapban feltételeztem, hogy én vagyok a hülye, mert olyan nincs, hogy 2010-ben egy médialejátszó nem frissíti magát. De van de van de van

-
törölt tag
válasz
Morden24
üzenetére
Én használok iTunes-t, de a zenéket nem a music folderen keresztül szinkronizálva teszem föl, hanem a saját mappájából a fájlt áthúzom a iTunes ablakába, és így mindig jól adja hozzá. Néztem, de a menüpontok között nincs frissítés opció, így lövésem sincs, hogyan lehetne az új számot szinkronizálva hozzáadni. Próbáld meg úgy, ahogy én, a fájlt behúzni az iTunes ablakába.
-
need
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire..Fire... te mindenhol ott vagy ahol segítség kell

nem rég az outlookon is kérdeztem tőled de az már az ucsó kérdésem volt azzal kapcsolatban

-
Morden24
nagyúr
Jaj majd' elfelejtettem: használ itt valaki iTunes-t? Szóval mikor, vagy hogyan ismeri fel ez a húdecsecse és szuper program, hogy a Music folderben teremtődött egy új rip (igaz nem vele, hanem a Zune-al lett rippelve)?
Merthogy csak pislog, mint hal a szatyorban, de nem látom, hogy automatán hozzáadta volna... -
-
need
addikt
Üdv..
Most jön rá az ember hogy kb. 1 év alatt mennyit felejt!

A hyber sys kikapcsolását már megoldottam..
viszont amit szeretnék hogy az intéző kezdő lapnak ne a Dokumentumok könyvtárat adja hanem a saját gépet! Hol tudom ezt beállítani?
-
kp78
veterán
-
Morden24
nagyúr
'Reggelt!
Azt hogy lehet megoldani, hogy egy külső USB-s vinyó ne akarjon minden sleep-ből való ébredés után autoplay-t feldobni?
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kitört valami kártyaolvasó járvány.
Most még kipróbálom másik microSD->SD adapterrel, hátha csak az gárgyult meg... -
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
Nálam ugyanez a helyzet. Mindegy milyen kártyát teszek be ( minden típussal próbáltam ) nem működik.
Nem tudtam még soha működésre bírni, már le is mondtam róla...
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Tudja e valaki, hogy hol lehet a win7ben állítani a billentyűzet gyorsgombjainak funkcióját? Nejem géphez egy azona wireless bill+egér van, sajna sehol nem találtam hozzá drivert a neten, nemhogy win7-hez, de máshoz se.Amit adtak hozzá, azon egy demo progi volt, azzal használta eddig XP-n. Felment win7 alá is, de indulás után telefagyta a képernyőt 20ablak/sec sbességgel, így le kellett szednem. A billentyűzeten több speciális gomb van, mint pl copy/paste, stb, és egy alvás/kikapcsolás gomb is (meg multimédiásak, de az nem érdekes) A win driverét használva a gomb funkciója a készenlét, de jó lenne, ha (mint korábban) kikapcsolás lenne. Hol tudom átállítani, ha egyáltalán lehet?
Köszönöm a tippeket! -
pydy
csendes tag
nem
miután ez miatt nem is engedte telepíteni egyből kilépett :S -
pydy
csendes tag
A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez :S
-
dunc
nagyúr
Ezt kapd le.
És telepitsd fel.
Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel az rendszeres használattal bírna... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)