- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Kipróbáltam ezt az RT Seven Lite-ot, és bár kellett egy próbatelepítés, de a második már nagyon szépre sikerült. Lapozó és hibernáló file nélkül valamivel kevesebb, mint 7Gb-ot foglal a frissen telepített rendszer (bár pár apróságot már telepítettem, mint pl. a böngésző, amiből írok, VGA driver, stb...). Szóval így már kellemesen el lehetne férni egy 30Gb-os SSD-n is.
Bár én jobban értékelem azt, hogy meg tudam szabadulni egy rakás olyan dologtól, amit sohasem használok, de le sem lehet véglegesen tiltani, és néha útban van. (Pl. Security center, Windows Media Player, beépített DVD író funkció, és még egy kazal hasonló cucc)
Ha esetleg érdekel valakit, akkor be tudom linkelni egy ini file formájában a beállításaimat. (Talán könnyebb azt személyreszabni, mint a default-ot, alapból vagy egy nagyon óvatos, és egy túlzó preset...)
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest