Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali!
Most is tudsz, mert -ahogy írtam- extended-en belül lehet(és kell) többb logikai meghajtót létrehozni.
Az angol ábc 26 betűs, ebből lejön az A és B illetve a rendszernek a C, marad 23...Illetve minusz a másik HDD partícióinak száma...Persze ezzel nem azt mondtam, hogy oszd fel 23 részre
Az a 100 megás partíciónak ezidáig semmilyen jótékony hatását nem tapasztaltam, épp ellenkezőleg, oda kell rá figyelni. Sokan készítenek backup-ot a rendszerről és elég gyakran megfeledkeznek, hogy nem csak a rendszerpartíciót kell elmenteni, hanem ez esetben azt a 100 megást is.
Kizárólag akkor engedem meg, hogy létrejöjjön, ha az ügyfél használni szeretné a Bitlockert, mert ahhoz meg kötelezően kell...Fire.
-
Engem az érdekel mien hatással van később bármire is a logikai meghajtó! Csak ennyi! A 320-as adati átmennek a terrára és a 320-as utána egybevonom, azaz lesz belőle egy db egyszerű kötöt. Addig nem kezdem el még nem tudom miért kell nekem a logikai meghajtó ( E: )!

Kicsit felbactam magam vele. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pontosan! A win7 telepítőn belül akartam ügyködni, de rábasztam, az utolsó 277 gigás meghajtónál mert nem engedte.
Tehát ha nem engedem meg a 100 megásat akkor lehet 4 meghajtóm?
Nem vágom....molnarpeter! Felül az új alul a régi rendszer HDD. töröltem a 70 gigás partot és újraformáztam így kiírtva a régi rendszert.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
ja csak nem ez történik! Olyan színösszeállítás van a lemezkezelésen belül h hülyét kapok. Az egy dolog h létrehozok a dolgokat, de nem értem mi az és miért. De gáz nem érteni ehhez.
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali!
A W7 partíciókezelője 3 elsődleges és egy Extended(kitejesztett) kötetet hoz létre. Az extended köteten belül tudsz több logikai meghajtót létrehozni, egészen Z betűjelig. Azért teszi ezt így, mert Master Boot Record-os "környezetben" maximum 4 elsődleges partíció lehet, ezért az utolsót Extended-ként hozza létre, biztosítva, hogy 4-nél több darabra is feloszthasd a HDD-t.
Van azon a HDD-n egy rejtett 100 megás partíció is(elsődleges, ezért lesz nálad már a 3. partíció is extended/logikai, nem pedig a negyedik). Az a 100 megás rész azért jön létre, mert nem particionáltad elő a HDD-t, azaz elindítottad a telepítőt és azzal szeretted volna felosztani a HDD-t. Ilyenkor a W7 létrehozza automatikusan azt a 100megás elsődleges partíciót...Értelem szerűen, ha nem akarod hogy, az létrejöjjön, akkor elő kell particionálni. (boot-os eszközről vagy akár egy másik gépben. Ha így jársz el, akkor sem tudsz 4-nél több elsődlegest létrehozni)
Amúgy az hogy elsődleges vagy logikai, az adattárolás szempontjából lényegtelen, az OS csak elsődleges partícióra telepíthető, ezért csak annyi a kikötés, hogy legalább 1 elsődleges partíciónak kell lennie a HDD-n.
Fire.
-
szepsy
senior tag
Hi.
Újra tettem a win 7-et és már elfelejtettem hogy kell megszüntetni ezt a védelmet, például nem tudok törölni, szüntessem meg az írás védelmet, pedig megvan

Pls help. -
Hello! Vettem egy 1 terrás HDD-t de harcolok a felosztásával. Csak lesek h nem enged dolgokat. mi a rákica az a logikai meghajtó? És az elsődleges partíció? Mert ezeket mixelve hozza létre attól függően hányat akarok. Ha 2 felé osztom akkor mindkettő elsődleges, de ha 3 felé akkor a 3. már logikai meghajtó. ha meg 4 felé akkor az ultolsóval valami dinamikus meghajtót akar csinálni. Régen volt ez elfelejtettem. Itt ülök felette.... Az 1. rész ami 100giga azon már a rendszer csücsül. a maradék 831.51gigával küzdök.
Ja a 320-as is bent van arról ne is beszéljünk...
-
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
válasz
moonman
üzenetére
Hali!
Akkor egy tapasztalattal gazdagabb lettél. Sokszor előjön ez a probléma, igaz nem mindenkinél, és nem ebben a formában. pl
Szóval, ha hasonló jelenséggel találkozol, akkor ez lehet a megoldás TC esetén.
(Persze nem mindig használ, de akkor más helyen szokott lenni a gond is, nem csak TC-ben nem jelenik/nem helyesen jelenik meg a popup például...)Fire.
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát erről az x86 trükkről még sosem hallottam, nekem világ életemben jól működött az x86-os mappából, az csak egy másik mappa.
-
Hali!
1. Aero Snap kikapcsolása: [link]
magyarban vezérlőpult/kategórianézetet váltsd át nagy ikonokra/Kezeléstechnikai központ/A feladatokra való koncentrálás megkönnyítése/ A megjelenő ablak alján az Ablakok automatikus elrendezésének tiltása.... elé tegyél pipát és OK2. uninstalláld a TC-t minden beállításával együtt, majd kézzel töröld ki a a Program Files( x86) mappán belül is a TC könyvtárát.
Ezután telepítsd újra, de ne a Program Files (x86)-ba (ahova alapértelmezetten szeretné), hanem add meg a Program Files mappát neki. Remélhetőleg ezután meg fog jelenni a popup ablak, sőt olyan dolgok is megjelenítődnek a popup ablakon, amiket eddig nem is láttál...
(A program Files mappába x64-es OS esetén az x64-es progik települnek, bár a TC x86-os progi, de ezzel a "trükkel" sok probléma orvosolható x64-es OS alatt)Fire.
-
Ha oldalra húzod ki az ablakot, akkor csak a fél képernyőt kellene betakarnia. Ha teljesre, akkor nálad van a bibi. Amúgy ki lehet, de nem teljesen, csak arra figyelj, hogy az egér és a monitpr széle ne érintkezzen. Akkor ki tudod oldalra rakni.
A totalnak van új verziója. 7.55-nél jár próbáld ki azt. Ha nem segít, akkor meg indísd el rendszergazdaként. A vezérlőpult nem tudom miért nyílik meg lassan neked.
A géped elég a win7-re? Ja, látom, elég. Ha tuningolva van a géped, akkor vedd alapra és úgy próbáld meg.h.adam.92: CCC-ben nézz szét, szerintem be van kapcsolva a vsync. Minden alkalmazásnál. Amúgy meg telejs képernyőben játssz.

-
h.adam.92
őstag
üdv!
vki meg tudná mondani, ha akármilyen játékot ablakban futtatok akkor olyan mintha a vertikális szinkronizáció be lenne kapcsolva és ezért a multiplayer játékok számomra játszhatatlanok...
erre tud vki vmilyen megoldást?
-
khron
tag
Sziasztok!
2 dologban kérném a segítségeteket.
-ha egérrel kihúzok egy ablakot a szélére, akkor automatikusan teljes képernyőre teszi az oldalt, na ezt én nem akarom, hanem maradjon a régiben, és csússzon ki a képernyőről.
-Total commander 7.1-ben lefagy a rendszer, ha egy file-on jobb klikkel behozom a menüt és társítani akarok egy programot, akármilyen kiterjeztéshez.A start menű vezérlő pult is nagyon lassan nyílik meg.volt már rednszer újratelepítés is, nem segített.
Win7 64 home premium a rendszer.AMD 945 processzor 4gb ddr3/1666 ramokkal 9800gt vga xonar d2 hangkártya -
luise178
tag
szasztok!
bocsi, ha már volt róla szó, de kéne nekem 64 bit es W7 alá valami ventillátorkezelő program, amibe van riasztás is, ha a beállitott érték alá esne a venti fordulatszám. valami olyan, aminek nagyon kicsi a memória felhasználása. volt az alalaphoz egy progi, de azt már nem fejlesztették 64 bitre. PC-PROBE vagy mi volt a neve...
köszi előre is!

-
Hali!
A Google Earth és a VLC miért fut kompatibilis módban?

Nálam (szintén W7 x64 alatt) semmi szükség kompatibilis módban futtatáshoz.A Klite csomagból meg szintén semmi szükség a mega pack-ra. Én is Klite-ot használok a fullost, de nem a megát...
Uninstaláld a megapackot, ha lehet, akkor töltsd le a Revo uninstaller Free változatát és azzal távolítsd el, mert az legalább kipucolja a megapack által létrehozott registry bejegyzéseket. Ez meg fontos, mert ha valami bent ragad a regben, akkor az tud problémákat okozni. Ha megvagy az uninstallal, akkor meg ezt a Klite csomagot telepítsd fel:
Innen töltsd le a legutolsó fullost, ami jelenleg a K-Lite Codec Pack 6.1.0 FULL nevet viseli
(Feltelepíti a MPC HC-t is, amire Sub-ZeRo is javaslatot tett)Fire.
-
Gondolom 64 bitesre raktad fel a k-lite codec pack 32 bites változatát.
Én mondjuk mióta win7 használok, lemondtam a codeck packokról. Xp alatt mikor megvettem a 4670-et, + klite, bármilyen filmel halt a rendszer. Ja és mindegy milyen codecet raktam fel utána meg töröltem, valahogy nem csipázta. Előtte Nvidiával nem volt baj. Lejátszónak meg MPC-HC-t használok. Az mindent lejátszik codec nélkül.
Szerintem töröld le a k-lite-ot majd szerezz egy MPC-HC-t. Azzal jobban jársz, tuti letudsz játszani mindent. És van 64 bites változat is az MPC-ből.A kompatibitásokat meg vedd le, lehet hogy nem kell neki.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Windows 7 Ultimate 64 bitest használok. Fel van telepítve a Google Earts és a VLC média player.
Annyi gondom lenne hogy különböző időközönként lefagyasztja az egész gépet, úgy hogy semmi nem reagál és csak a reset-tel tudom újraindítani. A programok kompatibilitási módban futnak.A másik kisebb probléma az, hogy felteszem a k-lite mega codec pack-ot. régebben a 32 bitesnél minden fájlt le tudtam játszani a windows média player-rel most meg nem. Ilyen fájlok pl.: a vmw, avi. mindig valami kódek hiányra panaszkodik, pedig ugyanez a verzió a 32 bites windows-on meg tökéletesen lejátszódik.
Mi lehet a gond?
Segítséget előre is köszönöm.
-
Hali!
A leírásban XP-hez való OCX fájlt lehet leszedni, az nem a W7-é, szóval azt be kell szerezni. (emlékeim szerint nem található meg csak simán a telepítőlemezen, nem lehet pl csak úgy egyszerűen a telepítőlemezről valamelyik telepítőfájlból kipakolni)
Ha megvan a megfelelő MSCOMCTL.OCX fájl, akkor meg a regisztrálásához rendszergazdaként indítsd a parancssort.
Fire.
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Egy program hibaüzenetet dob kis, konkrétan az MSCOMCTL.OCX nevű fájllal van problémája. Olvastam korábban itt egy linkelt leírást, de sajnos erre is "dllserver" hibaüzenetet dob fel az utolsó lépésben.
Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát? Köszönöm előre is!!! -
Ha a C meghajtót arra a sata dugóra dugod vissza, amin most van, akkor biztos jó lesz, állni fog a rendszer. Amint látom C-n vannak a boot fájlok, így nem lesz gond, ha cseréled a vinyókat, vagy nem dugod vissza a rendszerbe. Amire figyelj, arra a sata csatolóra tedd vissza, amin most van. Akkor nem lesz gond. Meg persze a többi vinyót is arra dugd vissza, amin volt, így biztos azt a betűt fogja kapni.
-
€uro
őstag
válasz
moonman
üzenetére
Pár napja cseréltem le egy merevlemezt - hívjuk Blue-nak -, mely a D meghajtóm volt. Amikor kivettem a gépből, a jelenlegi C, Black winchester-ről gond nélkül boot-olt a Windows. Ezt követően tettem bele a Green hdd-t, ami D betűt kapott.
A fentiekből logikusan szerintem az következik, hogy miután a C - hátán a Windows-zal - egyedül is működik, a meghajtók gond nélkül cserélgethetőek az alaplap SATA port-jain. Jól gondolom? Aztán, hogy a D miért is Disk 0, arra talán majd ti válasszal tudtok szolgálni.
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Én is erre gyanakszom, hogy a driverben elírtak valamit...

(#24651) StLui:Nem tudom hogy te hogy csináltad, de nekem nem így írja ki, ha bemegyek a zene könyvtárba. Ott nekem van egy mappa 3 zenével, alapból.

-
€uro
őstag
Sziasztok!
64 bites Windows-t használok két merevlemezzel.
Az alaplapon a SATA0 helyre vagyok csatlakozva a C meghajtóval, amit a Windows Disk-1-nek érzékel.
A SATA3-ra csatlakoztam a D meghajtóval, melyet Disk-0-ként azonosít az operációs rendszer.A számítógép házban egy kicsit rendezkedni szeretnék. Jó lenne, ha a merevlemezekkel másik SATA port-ra tudnék csatlakozni.
Az iránt érdeklődöm, hogy ha a winches-tereket másik port-ra dugom, mint amiben most vannak, akkor ettől még a Windows a jelenlegi C meghajtómat azonosítja majd újra C-nek, a D-t pedig továbbra is D-nek?
-
moonman
titán
mondom, mit próbálj még:
1. WMP-ben csináld meg a media library restore-t, katt az igenre, majd hagyd, hogy bezáródjon a program. ne indítsd el.
2. menj a c:\users\StLui\AppData\Local\Microsoft\Media Player\ mappába és töröld az összes .wmdb kiterjesztésű fájlt, valamint az Art Cache mappa tartalmát (a mappát ne).
3. WMP indít.
-
moonman
titán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
na akkor szedjük össze a dolgokat. Intézőben létezik alapértelmezésként pár Library: képek, zenék, videók, dokumentumok, letöltések. ezekbe fel lehet venni fizikai mappákat, különböző helyekről, meghajtókról is. a WMP pedig a zene és videók library-kat kezeli.
ha a médiatárat az iménti módszerrel kiüríted, az csak a WMP műsortárát zúzza le, a library-khoz nem nyúj, következő indításkor pedig elkezdi újra beolvasni a library-k tartalmát. ha ezután is beolvas zenéket, akkor azok 100%, hogy benne vannak a zene vagy videók library-ban.
-
moonman
titán
-
StLui
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ez már üres, ide eljutottam, próbáltam a számokat albumokat is egyesével törölni, nem tudom. Ott maradtak a számok, albumok a médiatárban, de nem tudja őket lejátszani, van amikor föl is ajánlja, hogy törölje-e, de nem törli mégsem.
letörölném az egész programot, médiaplayert, de azt hiszem azt nem lehet, és újra telepíteném. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Ha ez számít valamit: hivatalos nVidia driverrel a tapasztalataim Win Vista és 7 alatt:
nForce 570: AHCI módban le lehet választani a SATA hdd-t
nForce 560: AHCI módban nem lehet (nincs opció) leválasztani a SATA hdd-t
Mivel nem hiszem, hogy a déli hídban nagy változások történtek, ezért tuitra veszem, hogy driver miatt van (Nforce 520/560-hoz más driver kell, mint 550/570-hez)
-
StLui
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
ja, hogy ez vicc akart lenni, biztos jó volt, bár itt már kérdeztem, csak mivel nem jött válasz gondoltam hátha rossz helyen, de akkor nem erőlködök, fő a segítőkészség.
-
moonman
titán
szerintem ebben a topicban próbálkozz.
-
StLui
veterán
Win7 alatti MédiaPlayer12, médiatár ügyben, nem tudnátok megmondani hol tudnék segítséget kérni?
-
moonman
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
nyilvánvalóan nem a Starter pakolja fel ezeket, hanem az OEM, akitől a gép van. mivel Startert máshogy nem is lehet venni, csak gépre előtelepítve.
-
bobsys
veterán
válasz
csokad
üzenetére
ha nem gond az angol akkor amazon.co.uk-rol olcsobban tudsz hozzajutni mint magyarorszagon
nezd meg, hogy mi az ami kell es az alapjan tudsz verziot valasztani (pl: [link]), de nemhiszem, hogy a domain tag, bitlocker es hasonlo vallalati kornyezetben hasznos ficsorok kellenenek (ezek hianyoznak a homep premiumbol) -
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Koszi ilyenem van nekem is igaz valamikor XP alatt hasznaltam lehet hogy megint eleveszem de alotte kiprobalom a diskpart-ot.
Amugy az a W: az a particio amelyikrol elso inditaskor a W7 Starter minden xart feltesz Office Trial Ask bar, mekafing trial virus kergeto de nem frissul, en szoltam hogy en telepitsek elsore de a haver azt mondta hogy neki is tanulni kell hat jol megszivatott. -
bobsys
veterán
najovan hagggyatok, ultimo, bazze
-
csokad
senior tag
sziasztok. mit éri meg feltenni fps játékokhoz? azt hallotam hogy az ulti sokat eszik. prof jólesz?
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hali!
Ha az nem probléma, hogy egy nagyobb progit feltelepíts csak azért, hogy elkésztse a boot-os pendrive-ot, akkor
1. Ezt töltsd le: [link]
2. Telepítsd fel (serail-t kér, hagyd üresen, teljesen fals adatokat is megadhatsz a név és mail címként
3. Indítsd el, és a Tools menüben a Bootable Media builder lehetőséget válaszd (előtte legyen rádugva a pendrive)
4. Linux based módot válaszd, a többi meg egyértelmű lesz (Az Acronis Disk Director komponenst kell bepipálni(már ha kéri, ezt akkor szokta kérni, ha más Acronis termék is telepítve van ugyanazon gépen) illetve céleszközként a pendrive-ot megadni)bobsys
Az Ultimo az az Ultimate leánykori (esetleg Olasz) megnevezése, avagy egy népszerű kártyajáték egyik bemondása (szín nélkül 4 egység, míg pirosban 8 egység)...
Fire.
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Nem mar nincs fent helyette tettem fel a W7 32 bite Ultimate-t az az ultimo
de jo hogy irtal majd adok neki diskpart-al. Jelenleg a W7 32 van fent de mar volt ugy is hogy leszedtem teljesen tehat ures volt a vinyo.
Ez egy Lenovo IdeaPad S10 netbook, csak USB csatolo van rajta, a T-Mobil adta ajandekkent mert a haverom csomagot valtott, Mar haromszor volt szervizben 4-5 honap alatt de ott sem tudtak vele mit kezdeni, ket fele volt anno, XP-s es W7-es termeszetesen az XP-s fogyott el hamarabb. az a baj hogy dobalja a netet egy Sony Ericsson modem van benne amivel lehet csatlakozni a T-mobilhoz es ugy netezni. A munkatarsainak is van ilyen kutyu de oknekik XP-s van es nekik gond nelkul megy. -
bobsys
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
a starter meg fent van? ha igen akkor rendszergazdai parancssorbol probald meg a diskpart-al torolni a particiot
ha van win 7 telepitod ott is tudsz kerni konzolt, aztan diskpart es adni a teljes vinyonak
amugy miaza Ultimo ? -
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
És ha törlöd a partíciót telepítéskor?
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok!
Nem tud valaki egy USB-rol futtahato particionalo programot, a Paragon nem jo. A Hirren's pedig nem tudom leszedni legalabbis a portable verziot egy olyan netbookra kellene amin W7 Starter volt eleotelepitve, es mindig marad egy rejtette mappa hiaba csinaltam bootos Xp. megtagadja a telepitest mert kiirja hogy a lemezen van egy W: particio amit nem tud megjavitani.
Erdekessegkeppen Atom proci 1.66 MHz dual mag 1 Gb RAM Intel 945 Video es a feltelepitett Ultimo gyorsabb sokkal mint a Starter
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Annak a 32 bites változata nincs fent.
Nincs sata1-es, csak 2-es. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem. 32 bitest használok. Amúgy meg nem igazán van mit rajta telepíteni, mert jóformán csak 1 dolgot talál meg.
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hali!
A W7 x64-es (lehet x86-os is nem az a lényeg) chipset driver-t feltelepítetted vagy nem?
(mármint erre gondolok vagy a x86-os változatára)
A SATA-s HDD-k közt van esetleg SATA 1-es? Ha igen, arra van telepítve az OS?Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na látod.

Már csak SATA cuccom van. 4 vinyó, 2 dvd író LG. És ha felrakom ezt a drivert, akkor ismeri, hogy sata, de nem lehet leválasztani.
Van esata is, de az csak háznál van kimenet. CM 690 Advenced 2, és nincs rá dugva semmi.
Megvan 0-5i-ig, látja is, és DMA módban van. Majd írja, hogy a bios beállítást vegye figyelembe. De ott minden AHCI-re van lőve és engedélyezve van. IDE meg tiltva van, mivel nincs.
Szerintem a driver lesz a hunyó... -
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Újrahúztam. Semmi nem változott, nincs leválasztásom.
Már az AHCI vagy 3 hónapja be van lőve úgy hogy azzal nincs gond, csak a driverrel szerintem.
A 880-at meg így értsd -> 2x80, 1x500, 1x200... -
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hali!
Ha tényleg újrahúzod a rendszert(és nem csak egy joke a részedről
), akkor csak annyit kell tenni, hogy a biosban bekapcsolni az AHCI-t és úgy telepíteni fel a W7-et. Ezt az AHCI drivert csak akkor kell beadagolni telepítéskor, ha a W7 nem látja a HDD-t, minden más esetben nem... 
Az adatlapod szerint 880G-s HDD-d van, az meg milyen fajta?
(1 terrás 120G bad sectorral?
)Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De akkor pl xp alatt miért megy úgy, hogy felrakod a wint majd utána a laphoz szükséges drivereket és ott működök simán?
Amúgy azért írtam úgy, mert az nv honlapján fent van egy 180 megás exe-ben, és kicsomagoltam, és ott úgy volt benne.
Na erre kíváncsi leszek, újrta húzom a rendszert és megnézem hogy működik-e.
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hali!
Számtalanszor leírtam már, ha AHCI-t és annak szolgáltatásait szeretné valaki használni, akkor azt a W7 telepítése előtt kapcsolja be, ne utólag kapcsolja be illetve ne utólag telepítsen AHCI drivert. A legtöbb esteben a W7 AHCI driverei is tökéletesen működik a legtöbb HDD-vel, nincs szükség az alaplaphoz adott/letöltött AHCI driverre...
Amúgy meg ha az adatlapodon lévő vasról van szó, akkor van W7 x64-hez is AHCI drivere NVIDIA MCP72/78 SATA AHCI Driver néven...
(Szóval semmi sata_ata_pata_mata...
) DirectlinkFire.
UI: Ja igen, és 2 Giga lapom is Nforce-os...Kifogástalanul üzemel...
-
Mi lenne ha a sata_ata driver helyett sataraid drivert telepítenék fel? Mivel az elsőt próbáltam és nem volt leválasztható egyik vinyóm sem, a másikkal szerintetek lenne?
Valakinek van nforce lapja? A topik ki van halva azért írok ide. -
Morden24
nagyúr
válasz
Archer
üzenetére
Az ilyen regcleaner programok szart sem érnek, amikor ténylegesen problémát okoz valami. Gagyi az összes, parasztvakításra jók nagyjából.
Regedit-ben kézi kereséssel keresd meg az appra vonatkozó bejegyzéseket (hint: programnév és cégnév alapján meglesz kb. az összes lényeges), és töröld ki.
-
Archer
őstag
Üdv!
Van egy APC szünetmentesem és ahhoz fel akartam rakni a Powerchute Business nevű büntetés programot ami 3 komponensből áll (Console, Server, Agent). Mind a hármat külön kell telepíteni. Feltelepítettem őket de valamiért nem működött megfelelően vagy nem jól állítottam be, mondom újratelepítem az elejéről az egészet.
Itt jött a gond. A Servert és a Consolt sikeresen letöröltem és újra is raktam de az Agent az istenért nem akar működni. Nem tudta törölni normálisan az uninstall, letöröltem az összes fájlt, ami hozzá tartozott meg a registryből kitöröltem az összes felesleges bejegyzést registry cleaner programmal de egyszerűen nem tudom újratelepíteni. Elindítom a telepítést és kiírja, hogy az eltávolítás még nem fejeződött be, indítsam újra a gépet s próbáljam újra. Újraindítom, persze ugyanezt kiírja megint. Nincs valakinek ötlete, hogy lehetne teljesen leszedni a gépről? -
aclandiae
senior tag
-
aclandiae
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Nem tettem fel az EADM-t, mert állandóan bezavart a frissítésekkel.
Inkább saját magam patcheltem, ha kellett.
Ezek szerint ha felteszem az EADM-t, tudom állítani a mappákat?Levettem, feltettem. Az normális, hogy a tálca jobb alsó sarkában megjelenik a HDD, mintha USB-s pendrive külső HDD lenne?
Hogy lehet onnan eltüntetni?
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)