Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
artiny #44925 üzenetére
megj.: ha feltelepitem virtual xp re akkor megy a hang a programban...
lehet ott lett valmi elállítódva,amikor bekapcsoltam a controlpanel>>>sound - Recording fülön a STEREO MIX-et.(ez azért kellet,hogy elinduljon a COD4 . mivel ez nélkül hibaüzenettel leállt a játék) Próbáltam vissza állítani (apply>>ok),de semmi változás...sok variálás és kombináció ellenére is.
A programban is próbáltam a varróállásokat...de szerintem ott jó minden (azóta volt un és reinstal is a programmal)
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz
artiny #31467 üzenetére
Duplán kell beírni ugyanazt. Tényleg 2x ugyanazt hibázod el?
Offline NT Password & Registry Editor, Bootdisk / CD 4MBTiny Rescue Kit 146MB
Ezeket még telóval is le lehet tölteni. Mind2 ISO bootdisk, és resetelni lehet a jelszót.
-
-
Laccoss
addikt
válasz
artiny #20473 üzenetére
Azt aztán keresheted... a boot.ini egy szöveges fájl volt, hivatkozás hogy miről bootoljon. Ami neked kell az a boot sector az nem a boot ini és nem is a többi fájl. Az olyan dolog amit nem látsz.
Vistához:
* copy DVD contents to D Drive (ie: d:\Vista)
* download cdimage.exe
* copy cdimage.exe to ROOT drive of d:\
* then use command prompt & change dir to d:\
* type the following command "cdimage.exe -lVISTA_EN_DVD -m -u2 -bd:\Vista\boot\etfsboot.com d:\Vista\ d:\Vistax86.iso"
* windows vista bootable requires UDF file system & the above command creates the iso image with UDF file system.
* burn the iso to DVD restart & boot from the DVD
* 100% working... Tested Already...!![ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz
artiny #20068 üzenetére
Mozilla oldaláról kell olyan kiegészítőt leszedni, hogy Flashgot. Mikor telepíted beépül a firefoxba, és ha olyan helyen jársz ahol flash van, és menthető, akkor egy kis filmszallag (mozi) jelenik meg alul a statuszsornál. Arra rákattintva menti, az mp3at, vagy flv, vagy mp4et, vagy épp amilyen formátumban meg van hívva a lejátszóba a fájl.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nyaralás topik
- Peugeot, Citroën topik
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc