Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
malibu
tag
Üdv mindenkinek.Csak egy gyors kérdésem lenne.Lehet hogy nem ide tartozik, de itt tuti hogy 1-2 percen belül elolvassátok
Win 7 64 bit van a gépemen.Valamitől a Windows képnézegetőben(rébebbi rendszereknél kép és faxmegjelenítő) az alap szín sárga lett.Lehet hogy a PS állított el valamit.Nem tudom, de ez volt a Vistánál is régebben és nem jöttem rá mi a baj.Minden más proginak jó a színe, de itt a fehér alap háttér is sárga és a képek is.Hol lehet ennek a proginak külön a színprofilját állítani, vagy mi lehet a gond?
Tudom hogy van sok jó képnézegető..De akkor sem nyugszom addig álltalában amíg nem oldódik meg valami
Szeretek tisztában lenni mindennel ami a rendszerrel kapcsolatos.
Előre is köszi! -
Pá
addikt
Sziasztok!
Mondjuk, hogy sikerült odáig eljutnom, hogy gépen belül nagyjából tudom osztogatni a jogosultságokat a userek meg egyebek között.
De ha hálózaton megosztok mappákat, akkor azoknak a jogosultságait hogy tudom szabályozni? Kire hivatkozzak, mint jogosult? ip címre lehet? Vagy a gép nevére? Vagy hogy kell ezt?
PL megosztom a video mappát az asztali gépemen és be szeretném állítani, hogy a laptopról lehessen írni olvasni, akármi, de pl a médialejátszóról csak olvasni. Ezt hogy kell?
Hogy még bonyolultabb legyen a dologaz otthoni hálózaton felül van egy Hamachis hálózatom is, erre a hálózatra megint más jogokat szeretnék adni, mint az otthonira... Megoldható?
Eddig elég egyszerűen a megosztott mappáknál adtam írást olvasást 'everyone'-nak, de ez így nem az igazi, mert nem szeretném, hogy mindenki tudja piszkálni.
Remélem érthető voltam.

Ha van jobb toipic is erre, akkor amúgy szívesen veszem az átirányítást is. -
Pheadar
tag
Hali!
Akadt egy kis gondom a legutóbbi frissítés során: mindig amikor elkezdi letölteni, 11% után közli, hogy hiba történt és nem frissít. A hibakód 8000FFFF, amire találtam is egy ilyet, hogy töltsem le és futtassam, ami meg is történt, de nem segített, a hiba ugyanúgy fennáll.
Azzal is próbálkoztam, hogy letöltöttem a KB2286198 frissítést és kézzel telepítettem, de ekkor is hibát ír ki, pontosabban csak annyit, hogy a frissítés nem lett telepítve.Szóval ha ezt valaki megfejtené nekem, az csodás lenne, köszi előre is.
Pheadar -
MR!!
aktív tag
Üdv!
az asztalról az Otthoni csoport ikont nem tudom eltüntetni. ez nem hivatkozás. tálcára se tudom tenni ( pl gyorsindítóba)
thx

-
Traxx
őstag
Hali!
Megosztott mappákkal lenne egy kis gondom...a cégnél adott jópár gép, kivétel nélkül Windows XP Home SP3-mal szerelve, és árválkodik 1 db Windows 7 Home premium (mindkét esetben 32 bit). A gond az lenne, hogy a win7-es gép csak pár gép megosztott mappáját látja (pontosan 7-et), míg az xp-sek a 7-est tökéletesen látják, és persze pont azt nem sikerül megtalálnia, amire szükség lenne... Még arra se tudom fogni, hogy esetleg switch kavarhat be, mert van olyan is, amit lát és nem lát, ugyanazon eszköz mögött...
A végcél az lenne, hogy 2 db mappát el tudjak érni a 7-es gépről, de eddig nem sikerült felnyitni a rendszer szemét
Volna erre valami megoldás?

-
válasz
bobsys
üzenetére
Hali!
Én az elérhető legújabb WLM-et használom, illetve telepítem mellé az MSN Plus-t. Ez utóbbit elsősorban azért használom, mert jól karbantartó a partnerlista(jól áttekinthetően látod, hogy kik vannak a listádon, kik vannak tiltva illetve azt is, hogy Te kinek a listáján szerepelsz stb) valamint még pár, számomra hasznos szolgáltatás miatt, pl Lapfüles beszélgetések stb...
Fire.
-
bobsys
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hat nekem ilyenem nincsen, bar en meg a 2009es wlmet hasznalom
najo hasznalom az tulzas neha bejelentkezek ra -
válasz
bobsys
üzenetére
Hali!
Hát, ez érdekes probléma akkor, mert akit én letiltok(ehhez nálam törlés is párosul, amit az MSN Plus Partnerlista karbantartójával végzek el), azt többet nem látom...

(Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/csak az engedélyezett személyek...illetve
Plus!/Partnerlista karbantartó)Fire.
-
bobsys
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ooo, marmint nekem ne mutassa azokat akiket blokkoltam, mert ott vannak a listaban ha bejelentkezik
-
-
bobsys
veterán
live messengerben van olyan beallitas, hogy a blockolt contactokat ne mutassa?
-
Game Hunter
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Úgy értem, hogy az IDE hdd-n van egy win xp op rendszer és xp alól telepíteném a win 7-et a sata 2-es hdd-re, csak az a baj, hogy akkor az IDE hdd-re teszi a boot infokat, nem pedig a sata 2 hdd-re. Gondolod, hogy ha telepítéskor hozok létre a sata 2-es hdd-n pl: egy 40 GB-os C nevű partíciót, akkor a sata 2-re teszi a boot fájlokat?
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem jelez vírust. Nod antivír. Amúgy onnan nyugodtan tölthetsz, nem vírusos.
Game Hunter
IDE vinyóról? Penről és dvd-ről tudok, hogy onnan bootol csak...
Amúgy meg ha sata2-re akarod, akkor vagy csinálsz előtte egy paríciót rá, vagy telepítéskor hozod létre. Ha telepítéskor, akkor csinálni fog egy 100 megás partíciót és azon lesznek a boot fájlok, nem a c mehajtón, vagy ahol a win7 partíció lesz. -
Game Hunter
csendes tag
Helló mindenkinek!
Egy IDE vinyóról telepíteném a win7-et egy SATA 2-es vinyóra, és azt szeretném, hogy a SATA 2-es hdd-re tegye a boot infokat. Hogy lehetne ezt megcsinálni? A hdd új, csak ki lett bontva és beszerleve. A biosban egyelőre native ide-re van állítva.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
northmahri
üzenetére
bemountolod, és dvd copy!
v neroval cd kép írása!
-
northmahri
tag
Nah megvan a terv.
Sikerúlt letöltenem a Windows 7 Pro 64bit érintetlen .ISO-ját, ilyen verziószámmal:
6.1.7600.16385, a Digital River-ről, angol nyelven.
Felteszem,majd felrakom a nyelv csomagot, és aztán aktiválom.
Márcsak azt nem tom hogy hogyan kell kiírni az ISO-t. -
evitiguF
senior tag
Üdv!
van egy kisebb-nagyobb problémám.
Adott egy gép, amin van Win7 és 2db megjelenítő, az egyik egy kicsi 17"-os monitor 1280x1024-es felbontású a másik pedig egy 42"-os FullHD tv.
HD4850-es videókarira van rákötve mindkettő, a monitor DVI-on keresztül az alaplaphoz közeli DVI csatira, a tv DVI-HDMI átalakítóval a másikra. Catalystban szoktam váltogatni, hogy melyik legyen elsődleges kijelző, vagy kiterjesztett legyen, vagy ugyanazt mutassa, stb.
A múltkor portalanítottam a gépet, és mikor visszakötöttem, a tv-t nem kötöttem rá egyből.
Ment a gép, a monitoron volt megjelenítve a kép, és működés közben rádugtam a HDMI-t a gépre, és egyből átváltott oda a kép. Azóta nem tudom úgy beállítani a gépet, hogy kiterjesztett megjelenítés legyen, vagy hogy mindkettőn legyen kép, csak az egyiket mutatja, ráadásul csak a 2-es DVI csatlakozón adja a képet, az 1-esen NO SIGNAL-t ír.
Nem, nem ment tönkre a dvi kimenet, mert Bios indításnál ad képet, illetve csökkentett módban is ad képet az 1-es DVI csatlakozón is. Valamit inkább elállítottam, csak azt nem tudom, hogy mit. Valakinek valami ötlete? -
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
erre vmi megoldást tudtok? ma vmiért bekapcs után pár perccel feldobja ezt az üzit a gép, és nem akar működni a bluetooth :S

-
Daffni2
addikt
válasz
northmahri
üzenetére
Mondom, hogy kicserélik a boltban 64bitesre.
-
Laccoss
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Remélhetőleg nem csak windows 95/98/Me alatt működik...
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Na megoldottam.
Illetve nem én hanem a Paragon HD Manager.
1 órát elmolyolt vele, de megcsinálta. Simán átméretezte a partíciót. -
negyedes
addikt
válasz
northmahri
üzenetére
Most nem ertem. Trial verzio nincs. Amit ki tudsz probalni az enterprize verzio es azt nem tudod a te sajat kulcsoddal beaktivalni. Ha szerzel egy erintetlen prof isot es a te kulcsoddal aktivalod akkor szerintem menniek kell.
-
Daniel Alves
őstag
Most talaltam egy ilyet is...

Restart your computer, hold down F8 once you enter the Windows Boot Menu choose Safe Mode with Command Prompt, and now type in the following:
net user abc /add
net localgroup Administrators abc /addThe first command adds a new user called “abc”, and the second command adds that user to the Administrators group, restart your computer, login windows with new “abc” and reset the forgetten account password.
-
northmahri
tag
válasz
negyedes
üzenetére
Kössz mindenkinek.
Tehát egy Windows 7 Pro 32bit aktivál 64bitest is?
Mert akkor hagyom a fenébe ezt a laptopos windowst, és leszedem a trialját a 64bites pronak és aktiválom vele az eredeti oemes kulcsal(amúgy most végignéztem a mellékelt szöveget és azt írja hogy "Microsoft Windows 7 Professional Frissítés" és a kulcs mellette).
Így jó lenne? -
bobsys
veterán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
ugy ahogy irja
az administrator felhsznalo alapertelmezetten le van tiltva, kulon kell engedelyezni -
Laccoss
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Próbáld meg a jelszót máshogy beírni. Esetleg kis nagybetűvel, vagy ékezetekkel, a nélkül, ill. z és y betűk felcserélődésével ha tartalmazza.
-
fatal`
titán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Remek, csak az admin fiók alapból le van tiltva ugye.

-
bobsys
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ez peldaullehet menni fog
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hiren's boot Cd letölt -> Offline NT Password Changer elindít.
Ez reseteli az admin pass-t.
-
fatal`
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
LinuxCD be, adatmentés, winreinstall. Esetleg vinyó másik gépbe be és ugyanez. Vannak külső, cdről bootolható eszközök erre a célra, de nekem nem működtek.
-
pcguru1
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Köszi

Mostmár a winxp-t sikerült felrakni

-
Sátán44
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Köszönöm! Ez a módszer vált be!

-
törölt tag
válasz
northmahri
üzenetére
Szia!
Megoldható lenne, de ha a laptopon, amelyiken eredetileg volt a 64 bites Win, azon már előre fel volt telepítve, akkor az már nagy valószínűséggel be volt aktiválva. S ha egy OEM Windows hozzá lett rendelve egy alaplaphoz, akkor már másik gépre nem lehet aktiválni. Legalábbis legálisan nem. A még sehová sem telepített 32 bitest fel lehet tenni bármelyik gépre, és aktiválni is lehet.
-
negyedes
addikt
válasz
northmahri
üzenetére
Ha a notis win mar volt aktivalva az bajos lesz mert oem es az koti magat az alaplaphoz. Esetleg meg lehet probalni a telefoonos aktivalast. Arra vigyaz, hogy prof kulcs nem aktival homeot es forditva. 32 es 64bites verzioknal mindegy, szoval 32bites home kulcsal tudsz aktivalni egy 64bites homeot is.
-
Daffni2
addikt
válasz
northmahri
üzenetére
A legegyszerűbb az lenne, hogyha kérnél kölcsön valakitől egy 64bites Win telepítőt és aktiválnád a saját kulcsoddal.
Elvileg nem is kellene leszedned a 64bitest a 32biteshez kapott kulccsal aktiválhatod.
A másik megoldás, ha a 32 bites vásárolt OEM lemezed van, ahol vetted cseréltesd ki 64 bitesre.
Szerintem simán kicserélik. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Primitívvel.
Kézzel átmásoltam a fájlokat a telepítő DVD-ről, majd parancssorból bootolhatóvá tettem a pendrájvot. Vagy valami ilyesmi. 3 hónapja volt. A pontos menet:
cmd
diskpart
list disk (keresd meg a pendrájv id-jét, pl: "Lemez 1"-nél, 1)
select disk x (x helyén a pendrájv id-je álljon)
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
assign
exitHelyezd be a Vista telepítő DVD-jét és másold fel a fájljait a pendrájvra.
-
Sátán44
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm megpróbálom.Azt furcsállom, hogy a kingston 4gb pen-re a leírtak alapján simán megy,az én sandisk 16gb-on ugyanez nem

-
válasz
Sátán44
üzenetére
Hali!
Mindössze 4G vagy nagyobb pendrive az alapkövetelmény.
Ezzel a szotfverrel próbáld meg létrehozni a W7 telepítő pendrive-ot.
Windows 7 USB-DVD ToolFire.
-
Sátán44
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Melyik módszerrel csináltad?
-
Sátán44
addikt
16gb-os pendriveról lehet win7-t feltenni? Nekem azt írta ki az mbrwiz-es változatnál,hogy a pen nem olvasható,viszont a rendszer meg tökéletesen felismeri.
-
northmahri
tag
Üdvözletem! Remélem vki tud segíteni.
Szóval van egy eredeti 32bites Windows 7 Pro-m ami sajnos egy titánium géphez nem lenne tól jó(4gb ram). Viszont vettünk egy laptopot, ami 64bites windows 7 Home Premiummal jött.
Mi lenne ha a laptopról leszedném ez a 64bitest, felraknám azta 32bitest(ami még nincs semmire se felrakva), és utána a titánium gépre felraknék egy próbaverziót majd aktiválnám a laptophoz adott 64bites kulcsal.
Megoldható?ui.: mind2 verzió legális és OEM.
-
Chris Kiki
senior tag
Igen, az átmozgatást valóban nem próbáltam, melyik programmal essek neki?
Az az igazság, hogy nagyjából 2 hónappal ezelőtt kísérleteztem vele, már nem emlékszem mindenre pontosan, de mintha elfogadta volna a műveletek kérését, majd mikor megadtam a rajtjelet kiírta, hogy nem végrehajtható. (pendrájvos Linux alól sem, pedig ott a meghajtó nincs kötve közben)
Délután megnézem pontosan, végignyomom az egész procedúrát újra, és megmondom mivel dob vissza. -
bobsys
veterán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
egyszeru a windows nem tud particiot kiterjeszteni csak akkor ha a felhasznalni kivant lemezterulet a particio mogott helyezkedik el
a kulonbozo 3rd party cuccok asszem tudnak olyat amit te szeretnel -
cigam
titán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Kihagytad az átmozgatást.
_Pontosan_mit üzen amikor NEM növelhető meg? -
cigam
titán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Pontosan mit értesz azon hogy nem tudott hozzászagolni?
Szokták volt mondani, ami nem megy azt nem kell erőltetni.
- 50GB partíció töröl
- W7 partíció átmozgatása a winyó "elejére"
- W7 partíció méretének megnövelése. -
pcguru1
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Van ata-s és sata-s is probáltuk ezzel is azzal is,de aprobléma ugyan az maradt

-
Chris Kiki
senior tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Ez nem a típusa csak a gyártmánya, és a processzor foglalatot lehet kikövetkeztetni belőle, de azon belül több típus létez-ik/het.
Award bios esetében a biosmenű főoldalán szokott lenni. Rámész kurzorral, majd Enter, végül Y és enter. Magyar bill esetén nem Y-t nyomsz hanem Z-t.
Nem biztos. És minek pénzt kidobni, ha amúgy semmi baja.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Még egy dolog. A DVD olvasó, amiről a telepítés megy, Ata-s vagy Sata-s?
-
pcguru1
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Igen Asrock inteldualcore2
És a default bios settings-t hogy tudom kérni?
Egyébként esetleg egy másik alaplap nem oldaná meg a problémát?
-
pcguru1
őstag
Egy ismerös tanácsára probáltunk bios frissiteni(elem ki összezár és vissza)mert állitolag ilyenkór a bios nullázodik.De sajnos semmi változás nem történt

-
pcguru1
őstag
-
-
pcguru1
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
De odáig el sem jutunk hogy pl alaplap v vga drivert telepitsünk,mivel már a windows-t sem telepiti teljesen,és néha kiir valami hibát hogy a win-böl hiányzik valamilyen fájl.
Sub-ZeRo
Most megprobáljuk egy másik vinyóval

-
Chris Kiki
senior tag
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
pcguru1
üzenetére
Azért azt nem gondolnám, főleg, hogy három különböző oprendszert is megpróbáltatok fölhúzni rá, szinte kizárt, hogy a meghajtó hibája legyen.
Inkább valami egyéb hardver okozhatja, aminek amikor feltelepül a drájvere (VGA?) és a oprendszer használni kezdi halálba viszi a rendszert. De ez csak találgatás.
Próbáljátok meg alapgép (egy HDD, egy DVD, VGA) kombóval (alaplapi integrált cuccok letilt) felrakni a Win-t, hogy mi történik. Aztán szép lassan mehet vissza minden. -
pcguru1
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
2x1gb ram van a gépben azt kicsréltük de semmi változás,a vinyó formatálva volt a telepitésnél a vinyót még nem probáltuk kicserélni,Lehet hogy szektor hibás lett?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre irók de hátha tudtok segiteni.Egy ismerösömnek problémája akadt és erre szeretnénk megoldást találni,tehát adott egy boltban vásárolt win7 prof 32bit-es windows,ujra telepités lett volna de csak a 3/4-ig megy a telepités azttán ujra indul a gép és semmi nem történik.Probáltuk másik gépen tökéletesen lehet telepiteni,légyszi segitsetek hogy mi lehet a probléma.Egyébként probáltunk vistát és xp-t is telepiteni,de ugyan az a probléma jelentkezett.remélem tudtok segiteni
-
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Szívesen máskor is.
-
bobsys
veterán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
a ket particiot nem fogod tudni osszerakni
windows easy transfer wizardal eltudsz menteni minde beallitasodat egy fileba amit visszatudsz tolteni egy windows telepites utan persze a programokat is fel kell rakni, de beallitgatni nem, azt a transfer wizard szepen megoldja -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Akkor semmi

-
Steelmanus
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Sziasztok!
Bocsesz, elneztem a valaszt.
-
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Ennyi idő alatt már rég meg csinálhattad volna, hogy újrarakod és beállítod magadnak.

Amúgy meg ha ennyire nem szeretsz a beállításokkal szenvedni, akkor most újra rakod majd csinálsz egy iso fájlt a rendszerből és csak azt állítod vissza. -
Lenry
félisten
válasz
Chris Kiki
üzenetére
miért nem formázod le a picsába az egészet? akkor csak a Windowst kell újrarakni
egyébként valószínűleg azért nem tudod összevonni, mert rajta van a Windows
-
Laccoss
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Az az 50Gbos partíció logikai, vagy elsődleges partíció?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Partícionálás és telepítés után három partíció van a meghajtón:
1-Win7 Recovery (ez ugye kb. 100MB hidden, automatikusan létrejön)
2-Üres NTFS 50GB(ide kellett volna a Win7-nek települnie)
3-Windows NTFS 180GB (ennek kellett volna üresnek maradnia)a 2-es és a 3-as partíciókat szeretném összevonni, hogy egyben legyen a 230GB a meglévő Win7 telepítéssel együtt.
Tehát így kellene kinéznie:
1-Recovery (100MB)
2-Win7 (230GB) -
Laccoss
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
"Egyszerűen nem lehet a harmadik (aktív) partíciót beleolvasztani a második (egyébként tök üres) partícióba."
Nem mondtam hogy telepíteni kell, csak a telepítőben a particionálós részig eljutni. Az idézetet azonban nem értem. Tehát azt akarod, hogy pl. van egy 20gbos partíciód amin a windows van, és ahhoz hozzá akarod adni a másik pl. 100gbos partíciót, hogy 120gbos rendszerpartíciód legyen?
Hátha.. szóval ha nem az aktív partíciót olvasztod bele a harmadikba, hanem a harmadikat az aktívba?
-
Neontea
csendes tag
-
válasz
troland26
üzenetére
A legfrissebb változatot próbálod?
Amúgy meg ott a Virtual CLone Drvie, az is ingyenes, az tuti megy rajta.Neontea:Elsőnek próbáld a legújabb AC3-at felrakni. Meg használj MPC-HC-t.
3. Azt sehol, ha az AC3 filtert felraktad, megy magától. Van fent plusz codec csomagod? Lehet az kaver be neki.4.Itt pl.
-
Neontea
csendes tag
Vistát és Win7-et használok, hang problémáim vannak.Kép televízión megy(tökéletesen) hang rá van kötve házimozimra, ezzel sincs semmi gond, de.
Vistán jó a hang, viszont Win7-en halk, jóval halkabb, mint a másik 2 OS-en.AC3 filter beállítva.Vista hang max-ra húzva házimozin10es hangon tökéletes.Win7 hang max-ra húzva, házimozin ugyan azt a hangerősséget már 18ason érem el.Van egyéb hangbeállítás, vagy alapból ekkora a különbség köztük, amit kétlek.
3. Win7.AC3 filter nem indul el automatikusan a media playerrel, ezt hol lehet beállítani.
4. Win7.Nem olvassa be a szöveg file-ket a filmekhez, se a Media Center.Ezt hol lehet beállítani?
Win7 és Vista is x64-es OS
Alaplap BioStar NF4AM2L
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresünk dokkolókat
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Win 7 64 bit van a gépemen.Valamitől a Windows képnézegetőben(rébebbi rendszereknél kép és faxmegjelenítő) az alap szín sárga lett.Lehet hogy a PS állított el valamit.Nem tudom, de ez volt a Vistánál is régebben és nem jöttem rá mi a baj.Minden más proginak jó a színe, de itt a fehér alap háttér is sárga és a képek is.Hol lehet ennek a proginak külön a színprofilját állítani, vagy mi lehet a gond?