Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Telepítő lemez be, elindítod, az üres partíciókat törlöd, újra létrehozod most már egyben?
-
Chris Kiki
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával kerültem szembe:
Win7-et telepítettem egy ketté partícionált meghajtóra. De ez az ostoba (user) a második (persze valójában a harmadik a Wines recovery miatt) partícióra települt, amit csak később vettem észre. Szerettem volna a két partíciót összeolvasztani, de nem járok sikerrel. Egyszerűen nem lehet a harmadik (aktív) partíciót beleolvasztani a második (egyébként tök üres) partícióba.Amikkel próbálkoztam:
A Win7 beépített managere.
Easeus
Gparted Linux alólLehetséges visszafelé összeolvasztani két NTFS partíciót?
-
troland26
őstag
sziasztok
Miért nem tudom daemont felrakni win7 hez ? ( 32 bites verzióm van )
-
MR!!
aktív tag
alt+tab
próbáltam eddig 
köszi
amúgy:
-most nem HP előtt vagyok, de a driver fent van ( vista home premiumra frissítettem win7 ulti-t , gyárilag vista volt fent rajta ...
)-igen a keretek átlátszóak
-élményindex megvolt ( 3,4 video kártya miatt -játékra 5,2 ad-)
-töltelék

köszi skacok , próbálom WIN+TAB-al

-
psg5
veterán
Nem is hibát, inkább, hogy nem tud csatlakozni.
De közben megoldottam, köszönöm, ugyanúgy egy új kapcsolatot létrehoztam szélessávuként, majd így már engedte a helyi kapcsolatban az IP cím beállítását.
Köszi.Még annyi, hogy nagyon nehezen ismerte fel a win7 az 5.1-es hangfalrendszert (új drivert töltöttewm le hozzá, régivel nem ment) így is vannak hangcsatornák melyeket nem kezel rendesen. Ez szokott lenni? Realtekben gondolom lehet állítani.
-
Lenry
félisten
legfrissebb driver fönn van?
méress Windows-élményindexet, Vistán csak azután lehetett bekapcsolni az Aerot, lehet, hogy itt is segít -
MR!!
aktív tag
Sziaszttok,
Win7 Ultimate-et tettem fel és nem jön elő az "Aero" felület (alt+tab). HP Pav 6960 as gép Geforce 8400M GS vid kari.
Hogy tudom bekapcsolni ? Aero témák közül egyikben sincs (ablak színe , színkeverő megj)
köszi
-
feka007
veterán
Nincs vmi mód arra, hogy ne rendezze át az asztalon az ikonokat hogyha elindítok egy, az asztalnál kisebb felbontású programot? Mikor kilépek állandóan átvariálja az egészet, elég idegesítő..
-
Cicero
őstag
Azt meg lehet oldani, hogy hálózaton keresztül be/ki kapcsolgassam a számítógépet? pl. kell valami fájl a gépről, de nincs bekapcsolva -> bekapcsolom hálózaton keresztül, lemásolom a fájl és aztán kikapcsolom a gépet amiről másoltam?
-
psg5
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék: Xp alatt be tudtam állítani a helyi kapcsolatokban, hogy kiosztottam egy IP címet (routerrel osztom meg a netet) és én döntöttem el, hogy mikor csatlakozom a nethet (kirakva egy parancsikonnal a kapcsolathoz)
Win7-ben ha az IP-t átállítom mindig hibát jelez... -
Fancy-boy
addikt
Kérdés:
Hogy lehet telepíteni az MSN-re , a PLUS! szolgáltatást?
Megpróbáltam, de erre a NOD karanténba rakta. Több oldalról is próbáltam.
Eddig nem volt gond, de ahogy felraktam a Windows7-et már ez fogad.

-
-
Mans20
addikt
Helosztok
Win 7 ultimate van fent,és volt 2 kékhalálom,újrarakta a win 7 et, és most megint lett egy,[link]
ilyen volt már valakinél?néztem a mikrofos oldalán mi ez a hiba,a 0x000000D1 ,ott az van futtassak memoriatesztet,meg hibajavitást,ha régebi verziós memtestet letöltök az is jó?vagy valami újjabb kéne?vagy mi ez a hiba?
-
-
rekid
addikt
Köszi.

Noh hat amit lehetett megtettem sikerult 2,5 giga szabad helyet varázsolni de ennek fele hp softpaq-os driver volt...
Alapbol mennyit zabál a professional? Én olyan 15-16gigara emlékszem.
-
\Windows\temp
\Windows\SoftwareDistribution\Downloads
\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Temp\
\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
\Windows\PantherEzeket nézzd meg és töröld belőle a fájlokat.
-
rekid
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Lehet a hp soft paq driverkezelő lesz a ludas,lehet meghagyja a leszedett regiebbi driverek telepítőit... bar akkor sem ertem a czirka 10giga pluszt...
Árnyek másolatok backaupok nincsenek. (Legalabbis így
)
Meg megnézem a lemez karbantartot is
no meg tolok egy töredezettség mentesítést.Igazából nincs agyon telepitgetve, winhuzasnal felrakom a használt progikat és max update. De az office-on, virusirton kívül mást nem rakok system partícióra.. szal. érdekes
-
rekid
addikt
Hi!
Van valamilyen eszköz/modszer amivel kitudnam pucolni a win7 promat? Igazabol egy office van telepitve a win mellé egy 30gigas particion és van meg 1,5 giga szavad helyem.
Letezik hogy a frissitesek miatt zabalta meg a win a tarhelyet? -
hfrankee
senior tag
Hali!
Lehet,hogy nem jó helyre írok de remélhetőleg az OS a ludas (meg a user
)
Monitor helyett a tv-re kötöttem a gépet ami 1280*1024 helyett 1360*768-as felbontást eredményezett.
Mi a teendőm,hogy ha elindítok vmilyen 3D-s alkalmazást ne dobjon ki a rendszer "nem támogatott üzemmód" felirattal.Úgy,hogy még a desktopot se látom viszont?!
Üdv és kösz -
Morden24
nagyúr
Korábban már felmerült, hogy lehet-e Hotmail Plus szolgáltatásra előfizetni itthonról, illetve honi bankkártya használatával
A válasz IGEN.
Nem kell semmi mást tenni, mint felmászni erre a honlapra és kiválasztani az országot. Innentől minden megy, mint a karikacsapás, részemről éppen most fizettem be

-
katona.t
tag
Helló
Feltettem valami téma módosító programot és amióta leszedtem, ilyenek az ikonjaim:
[link]
A program nevét már nem tudom. Hogyan tudnám visszaállítani eredetire? -
-
nolika
senior tag
Van 3GB ram és 1GB video memória.
Felraktam egy Win7 ultimate-et 64 bitest(!), és azt írta, hogy 3gb-ból csak 2gb használható.
Miért?
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
windows 7-re frissítettem a hétvégén. Az eddig atomstabil gépem azóta folyamatosan fagyogat - nincs kék halál, egyszerűen leáll minden, jellemzően akkor, amikor a TV proggy megy illetve, amikor ablakot mozgatok.
Szerintem driver problémája van. A Matrox Parhelia 128-as karihoz sem találtam kifejezett drivert, csak vista-t, azt tettem fel.A PCI-os silicon image karimhoz, amin a rendszer van, indításkor véletlenül az XP driverét adtam meg. Letöltöttem a win7-est, de nem tudom cserélni, minduntalan aszondja, h a driver napra kész. Pedig az eszközkezelő 1.0.62-es drivert mutat, a letölthető meg 1.3.71-es...
mi a teendő?
-
Cicero
őstag
Valami gáz van az Otthoni Csoporttal: a felállás az lenne hogy van egy asztali gép ami madzagon keresztül megy a routerbe és ehhez kéne hozzáférni wifin keresztül a notebookal. Csináltam otthoni csoportot a notival aztán megadtam az asztalinak a kódot, baj nélkül lement a dolog, de nem látják egymást.
Az asztali a Hálózatok alatt még látja a notit, de jelszót kér amit nem tudom hol kéne megadni viszont a noti már nem látja az asztalit - megjegyzem a routerre csatlakozó többi gépet látja a noti.Mind kettő win7, egyik magyar másik angol - nem igaz h ez a gond, akkor lefejelem a villámhárítót.
Ötlet? Valami tutorial h ezt hogy is kéne beüzemelni? Youtubeon olyan marha egyszerűen megy az embereknek és ez marhára idegesít.
-
negyedes
addikt
válasz
fasirTTT
üzenetére
Asztaltakolostopik csak szolok: eleg konnyen ki lehet nyirni a rendszert ilyesfajta mokolasokkal.

-
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Lenovo N200 -as laptopom és amikor visszajön alvó állapotból akkor nem pörög fel a ventillátorja, és a proci felmegy 80 fokra is meg néha meg is áll az egész gép, kikapcsol.
Próbáltam bios-t frissíteni de nem oldotta meg a problémát.
Tudtok valami megoldást? -
fasirTTT
őstag
vannak win7-re olyan témák amik azért eléggé átalakítják a kinézetét ?

XP-hez volt annnó sok fasza ÉS találtam win7-hez is, de az istenért nem tudtam, hogy mit kell vele csinálni/másolniesetleg valaki help ?

-
Cicero
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Külön 1GB-ja van, (ati hd 5470) szerintem kizárt. Biost megnéztem, eléggé szellős szinte semmit nem lehet állítani...
Intel i5 van benne, az lesz a hunyó szerintem. Azért a bios még mindig egy vicc...
-
Cicero
őstag
hunfatal barátunk nagyon jól ráérzett nem az én gépemről van szó, - én más platformot használok - egyik ismerősömnek telepítettem a notijára az ost.
Kérdés az lenne így frissen install után h a windows miért csak 3.86 GB memóriát akar használni a 4 GB-ból annak ellenére hogy a 64 bites verziót telepítettem?

hardware reserved 148 MB. Megnézem biost...
-
szki
őstag
Sziasztok!
Van egy csoda wifis d-link dwl-120+ usb-s eszközöm. Win7x86 alatt sikerült megetetni vele a WinXP-s drivert, és működik 22Mbps-mal a kommunikáció a DI-614+ router felé. De Win7x64 alatt nem megy. Nem írtak rá 64 bites drivert sose...
Mit lehetne tenni? -
zoo8800
veterán
Üdv,
A Windows Media Centert le lehet valahogy tiltani?
Semmi szükségem rá. Néha elkezdi frissíteni magát, vagy nem tudom mit csinál, akkor 5-10 percre megöli a vinyót... -
törölt tag
Helló, lehet régebben kérdeztem már, de 64 bites XP mellé felrakva a 64-bites Home Premiuomot, ugye a 64-bites XP-n ki kell kapcsolni a rendszervisszaállítást ahhoz, hogy ne akadjon a két rendszer ?
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Tegnap előtt raktam új win7 -et a gépre, de azóta ha googleba képeket keresek 80-90% ra leterheli a processzort, mitől van ez?

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

próbáltam eddig 
)
olyan regen lattam azt az ablakot, hogy meg is feledkeztem rola.