Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fire válaszához még annyit, hogy az imént leírt parancsokat csak akkor lehet kiadni, ha a parancssort rendszergazdaként futtatod.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hali!
Parancssorban kiadod a powercfg -h off parancsot, powercfg -h on esetén meg vissza tudod kapcsolni.
Fire.
-
mpierre
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Huh. Köszönöm az ötleteket. Akkor szépen sorban:
molnarpeter: Az asus honlapjáról letöltött legutolsó driverek kerültek fel... Ez elméletben rendben (ettől még lehet hibás a driver, de elég régóta fenn van). Az tény, hogy amióta leszedtem az asus féle epu marhaságot, azóta kevesebb a fagyás, gyorsabban indul és még a C'n'Q is működik.A vx 450 az corsair, igaz 2 éves, de ez nem befolyásolhatja a működést. Hopp, névrokon? Comodo internet security van fent. Gyilkos egy darab, de tagnap este ment végig egy keresés, nulla eredménnyel. Más programmal is nézessem át?
Sub-ZeRo: Igen, meghúztam a procit. A ref órajelet feltoltam 215 MHz-re, mert így a kingston 1800MHz LoVo ramok közelebb járnak a névleges sebességükhöz (1720MHz). A proci imc-je ennyit bír stabilan, hiba nélkül. Ezt, az alapon járatást kipróbálom, csak a telepítéskor (idén június) járt alapon, azóta ~3,0GHz-en megy. (Csak bosszantana, hogy ott az 1800-as ram, aztán 1600-on megy max. Ez most is böki a csőröm.)
cigam: Igen megvolt, nix hiba, smart adatok rendben. Még a win7 lemezellenőrzőjét is végig futtattam. Semmi gubanc. Jók és megbízhatóak a hitachi hdd-k.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ninc mit.

Szívesen.
Thunderzolee:Szívesen.
Többet tud, beállítások stb. Csak óvatosan vele, előtte egy biztonsági mentést hozz létre, egy jó tanács. Én egyszer XP alatt tettem fel ilyet és program telepítés és kipróbálás után 3 percel az XP cd ott csücsült a meghajtóban és telepítést készítette elő.
Csúnyán hazavágtam a rendszert. Volt egy olyan opció benne, hogy optimalizáljuk a rendszert. Ó, miért ne, katt, majd kikapcsolt mindnent úgy, tűzfal stb, hogy nem lehetett semmivel sem visszahozni.
Onnantól nem használok ilyeneket. 
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Thunderzolee:Úgy sem megy ha vista kompatibilis módba teszed?
Ezt próbáld ki. -
fatal`
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Alapból semmihez nincs társítva.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Előzőre valaki?

Az is valami lenne, ha a progi nevét tudná valaki
-
madd dogg
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Természetesen, kb ezt csinálom 2 napja, sajna kicsit komplikáltabb a dolog.
-
MarioAna
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem merek, mert akkor legközelebb már firefox se lesz mivel .exe ez is
. -
MarioAna
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ott nincs .exe, mint elérhető kiterjesztés név

-
Gordiann
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ez nagyon gáááz...

-
manowarkill
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen, rendben vannak.
Új fejlemény: vga porton kilövi jelet, viszont se a saját monitora, se a hdmi-t nem észleli se a linux, se a win, szerintme videkártya probléma lesz. Csináltam bios-ban factory resetet, de semmi. -
Lenry
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
a biopszia nem mutatott elváltozást.
nem, az én szövegem, biztosan nem raj.
-
fiorella
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
igen ez meg volt

de mivel mind kettő xp-hez van,illetve a videokari vistához is jó
megpróbáltam az asus honlapjáról letölteni a drivert
csak azt telepítve semmi,erre rátelepítettem a cd amit adtak semmi
az indexem 1
nem értem mert korábban ati radeon 9550 kártyám volt ezzel 4,6 volt az indexem...
kifejezetten a hd miatt vettem,hogy összeköthessem a plazmával
de sajna néha icipicit szaggat,korábban ez is tökéletes volt.. -
fiorella
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
tényleg lemaradt
3Ghz pentium
a gép bírja a win7-et már régóta használom stabil,az 1Gb bőven elég neki,
ezzel nincs is gondom,csak driver problémáim vannak,a videókártyával,és szerintem az alaplappal,mert valószínűleg az agp foglalatot sem telepíti fel rendesen,mivel a
telepítő xp-s
de tervezek ram bővítést,de erre a hónapra elég volt a videokari
-
Morden24
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mert általában ha van valami, amit gyárilag nem lehet megoldani, akkor a kedves delikvens elkezd vadul szörcsölni a neten, és szinte garantáltan rá fog találni egy igazi fasza gányolásra, ami a lehető legtrógerebb módon fog megoldani egy olyan problémát, ami nem is állna fent, ha a tisztelt júzer rendet tenne a fejében.
Na, hát ezért

-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ja jó... Akkor csináld meg és majd egy kis idő múlva gyere vissza hogy megállt a rendszer és sz@r, valami lett vele...

-
pzstm
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
Morden24
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Még csak nem is látszik úgy.
Felesleges dolgokért akarsz belebarmolni a rendszerbe... -
válasz
molnarpeter
üzenetére
Miért akarod ennyire kikapcsolni? Ha kikapcsolod is talán, akkor meg fekete képernyő lesz max.... Nem fog gyorsulni a rendszer, mert ott még elkezdi betölteni a drivereket, gyors indításban szereplő programokat... Az a 2 mp nem oszt, nem szoroz...
-
pzstm
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
mármint? arra gondolsz, hogy nincs jelszó a gépeden de rá kell kattintani nevedre? vagy a hátterét akarod megváltoztatni, mert nem tetszik a kép?

-
>Dragon>
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
De már mindent próbáltam ami eszembe jutott
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Bioson belül, ahol megtalálod.
Nem ismerem a biosod, de biztos ott van valahol. Megnézed egyszerű. Vagy megfogod a bios könyvét és átnézed. Az még egyszerűbb, majd utána állítgatod be. -
válasz
molnarpeter
üzenetére
ja csak nem ez történik! Olyan színösszeállítás van a lemezkezelésen belül h hülyét kapok. Az egy dolog h létrehozok a dolgokat, de nem értem mi az és miért. De gáz nem érteni ehhez.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest