Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Nézd meg, hogy egy ilyen frissítést feltettél-e: KB971033.
Ha fentvan, akkor ha letörlöd, elvileg megoldja a gondot. Többeknél előfordult ez a probléma. Elvileg az MSDNAA-s licensz az angol verzióra szól, és akik magyarhoz használják a kódot, azoknál írja ki, hogy nem aktivált a Windows.
Majd írd le, mire jutottál. -
Laccoss
addikt
Mindkettő lehet jogtiszta (bár ez a csak az ultimatet tartalmazza, elbizonytalanított hogy nem e gányolt win7ed volt), és ami MSDN-en van, azt kapod a boltokban is. A jogtisztaság pedig a licensz kulcs függvénye. Valahogy szűkíteni kellene a dolgon, eseménynaplóban ír valamit?
-
Laccoss
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok, p4 2.8assal 1gb rammal "hasít" az ultimate. Most próbáltam 2010es játékokkal még azok is jól futnak. Kb olyan gyors mint az xp.
:-I: Régen is ez a windows7 volt fent? Mert pl. rc-hez lehet volt olyan driver ami támogatta a hardvered, viszont a mostani win7 már lehet nem szuperál.
-
:-I
tag
Sziasztok!
Lenne két problémám, az egyik az az, hogy az miért lehet, hogy amikor reggel pl. bekapcsolom a gépet, amikor tölt a rendszer, akkor lefagy minden és a monitor kiírja hogy nem megfelelő mód. Ezután csak akkor megy minden rendben, ha kikapcsolom a tápegységet.
A másik: Régebben nekem már volt fent a 7, de most ha megy az aero, akkor minden nagyon lassú, a filmek akadoznak. (Bármivel nézem.)
Nem egy erőgép (2600+ Athlon XP, 1,5GB ram, FX5200), de régen ilyesmiket nem csinált. (Ultimate verzió.)
Előre is köszönöm.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Van egy program, ami a win bekapcsolásakor automatikusan elindul. Minden indításnál feldob egy ablakot, hogy vásároljam meg a programot, ezt az ablakot le kell OK-ozni. (ha nem veszem meg, akkor is használható ingyenesen, legálisan, de ő mégis feldobja az extra funkciókért) Kérdésem, hogy be lehet-e valahol azt állítani, hogy a program elinduljon automatikusan, de semmilyen ablakot ne jelenítsen meg, ne dobjon fel.
köszi
-
StLui
veterán
Tiszta szofter aktivációs dolgok
megpróbálok nekifutni, de nekem a fele kínai
én az telnet-et sem tudom mi -
StLui
veterán
válasz
Laccoss
üzenetére
Na elővettem a licence papírt, és valóban egy év de 2009márciustól, 2010 márciusig, tehát lejárt. és lehet hogy kellett volna egy oem win is hozzá, mert csak frissítési alap megléte esetén használható
ez pedig úgy volt reklámozva, hogy a főiskolások-egyetemisták ingyen win7-et kapnak. És most azt sem tudom hol olvastam, hogy lehet hosszabbítani ameddig suliba jársz. -
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
szerk.: Baaazmeg, egy XP-s laptopot kell éppen használható állapotba pofoznom (értsd: full install a nulláról). Ehh, ha fizetnének, sem állnék vissza
furi az a 40perces install mi?

Vígasztaljon a tudat, hogy több lesz az FPS, meg magasabb pontszám 3d falloszmarkoszban
-
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
jogos

Crysist csak videón láttam, dekódolni nem szoktam, rarolni viszont néha igen
Írhattam volna, hogy amikor errefelé megy a dreamwaver+Photoshop+MSN+skype, és mindezt megkínálom egy word-excel-outlook trióval, majd az egészet megfejelem egy 20-30 lapos böngészővel, akkor azért örülök, hogy 4giga ramom van

-
IzI
senior tag
Hi
Megtudja mondani vki hogy mennyire gépigényes a win7?
athlon2 x2 250,2gb mem, elég neki vagy inkább 4gb alatt nem érdemes? Belassulásokat nem akarok -
rezme
tag
hy!
egy olyan problémába ütköztem hogy ha belövöm az árfolyam vagy időjárás minialkalmazást az asztalra akkor egyszerűen kiírja hogy "nem lehet kapcsódni a szolgáltatáshoz".
sokszor feltettem már a win 7et de eddig mindig elsőre működött.
ha valakinek van ötlete megköszönném!
üdv! -
pzstm
titán
válasz
Snowy_owl
üzenetére
ettől azért bonyolultabb a wifi megosztás úgymond.....
Virtual Wifi a Windows7-ben
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Snowy_owl
üzenetére
#24826 atti_2010
Én is ezt csináltam.#24825 molnarpeter
Sehogy sem tudnak netezni. Sem akkor ha netezek sem akkor ha nem. Egyébként találtam olyan lehetőséget az adaptertulajdonságoknál, hogy az internet megosztása, de ha bepipálom a megosztást akkor sem történik semmi.

-
papus016
csendes tag
Köszönöm Letöltöttem a KMPlayer 2.9.4.1437-t átállitottam a nézőkét és mostmár jó.
Köszönöm a segítséget. -
Lenry
félisten
válasz
papus016
üzenetére
gondolom a kmplayer régi és nem támogatja az Aerot. állítsd át a nézőkét egy másik lejátszóra, pl media player classic - home cinema, vagy vlc player
-
papus016
csendes tag
Sziasztok
Windows 7 Ultimate x64 et használok
CPU AMD Phenom II 965BE
Videókártya Ati Radeon HD 5770Jelenleg a 10,6 os Catalyst van fenn...
A gondom a következő.
TCUP(Total Commander Ultima Prime) 5.0 t használok. Előző telepitésemnél is ugyanezt használta ugyanigy csakhogy amikor TCUP n belül egy filmre nyomok egy F3 at (nézőke) és elinditja a TheKMPlayert akkor az Aero eltűnik.:S
Próbáltam rendszergazdai módban inditani a TCUP t és a TheKMPlayert is nem segitett.
Napló neve: Application
Forrás: Desktop Window Manager
Dátum: 2010.07.06. 12:05:05
Eseményazonosító:9010
Feladatkategória
incs
Szint: Információ
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: -ClubOne--PC
Leírás:
A(z) The KMPlayer folyamat az Asztalablak-kezelő letiltását kérte
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Desktop Window Manager" />
<EventID Qualifiers="16384">9010</EventID>
<Level>4</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2010-07-06T10:05:05.000000000Z" />
<EventRecordID>543</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>-ClubOne--PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>The KMPlayer</Data>
</EventData>
</Event>Az eseménynapló szerint The KMPlayer folyamat az Asztalablak-kezelő letiltását kérte. rGo a kmPlayer beállitásaival van gond de nem találtam meg hogy hol. Ha valaki tudja a megoldást kérem jelezze
Köszönöm -
Lenry
félisten
-
válasz
vagamo
üzenetére
A képre jobb gomb, tulajdonságok, és ott add meg, hogy mivel nyissa meg. Open with:...
Magyarban nem tudom hogy van.A másik módszer meg az, hogy a vezérlőpultban, az Alapértelmezett programok menü alatt, a Fájl típusnál meg a kívánt kiterjesztésnél megadod hogy melyik programmal nyissa meg.
-
Morden24
nagyúr
-
aclandiae
senior tag
A Windows 7 (Ultim.x64) hol tárolja a biztonsági mentést - esetemben a C-meghajtóét?
Nero7-el bootolható .iso képfájlt tudok a bizt. mentésből készíteni?
(adat cd-image recoder-majd ezt kiírni)
A biztonsági mentés működik cd/dvd-ről is? -
csokad
senior tag
sziasztok. eddig nem foglalkoztam vele de most egyre kiváncsibbá tesz. 64bit-es win7 prof van fent. van egy "Program Files" mappa és egy "Programfájlok(x86)" van program amit az egyikbe van amit a másikba akar telepíteni. miért van 2? mia kül köztük? az x86 tudtommal 32bit-et jelent, ez hogy jön a 64bit-hez?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Fekete a hátterem és nem tudok semmilyen képet se be tenni háttérnek,mert fekete marad. Nem járt le a Windows-om,legális is(MSDNA)
Valami ötlet?

-
atti_2010
nagyúr
Sziasztok! Win7 home premium, hogyan lehetne a felhasználók mappát áthelyezni a D meghajtóra? Előre is köszi.
mracoJobb egérgomb a hálózati kapcsolatra majd megosztás. -
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Van egy bajom. A gépemmel felcsatlakozok egy routerre ahonnan a netet szedem. Ugyebár vezeték nélkül. A gépem hálózatba van kötve egy switchen keresztül. Na most az én gépemen van net ez ugye evidens, de viszont a többiekén nincs. Hogyan lehetne a többi gépre is netet varázsolni? A gépen win7 van. Valahogy meg tudnám osztani a vezetékes hálózaton?
üdv: mraco
-
Morden24
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mert általában ha van valami, amit gyárilag nem lehet megoldani, akkor a kedves delikvens elkezd vadul szörcsölni a neten, és szinte garantáltan rá fog találni egy igazi fasza gányolásra, ami a lehető legtrógerebb módon fog megoldani egy olyan problémát, ami nem is állna fent, ha a tisztelt júzer rendet tenne a fejében.
Na, hát ezért

-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ja jó... Akkor csináld meg és majd egy kis idő múlva gyere vissza hogy megállt a rendszer és sz@r, valami lett vele...

-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
jogos..kicsit én is félreértettem. Az amit én mondtam nem anytime upgrade, csak simán Upgrade

-
válasz
frisco
üzenetére
Hali!
Szerintem félreértjük egymást..
Én erről beszéltem: Igaz, ez W7, de a Vista-nál is ez voltFire.
-
törölt tag
Ez a csoda miért nem települ két meglévő partíció mellé? Van 70 giga szabad hely, kézzel létre tudok hozni két elsődleges partíciót, de a telepítő sír, hogy ő nem tud rendszerpartíciót. Meg én se tudok, mert a telepítőben nincs ilyen opció.
-
pzstm
titán
válasz
frisco
üzenetére
Upgrading from Windows Vista to Windows 7
Hivatalos, MS közlemény

-
frisco
aktív tag
pzstm:
Köszi, akkor elviekben működik a Vista Ultimate > W7 XXX upgrade.
Fire/Soul/CD
Én pont a Vista > W7 upgrade opciót kérdeztem, hisz Vista Ultimate lévén ezt már nincs hová "upgrade-lni" a Vista családon belül.
McKane:
1-2 hónapja jött egy kérdőív, szerintem ezt annak kitöltéséért kaptam.
W7 feedback-ekért már kaptam közel fél éve. -
McKane
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
végülis neked elég csak egy telepítőlemez, ami 32 bites szoftvert tartalmaz. mert az az egy lemez tartalmazza az összes verziót, és te illetve a kulcsod dönti el melyik verzió települ..
javítsatok ki,ha rosszul emlékeznék.
-
válasz
frisco
üzenetére
Hali!
Nem. Csak a Vista egyik változatáról frissíthetsz egy másikra, pl Home Premiumról Ultimate-re...
(Ez W7 esetében egészen biztosan így van, mellesleg hivatalosan már el sem érhető a Vista Anytime Upgrade...)Természetesen Vista-ról frissíthetsz W7-re, de az már más téma.
Fire.
-
pzstm
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
Van valakinek kölcsönbe 32 bites win7 ultimate telepítőlemeze kölcsönbe?

-
Morden24
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Még csak nem is látszik úgy.
Felesleges dolgokért akarsz belebarmolni a rendszerbe... -
frisco
aktív tag
Megint kaptam a MS-tól telepítőlemezeket (32 és 64-bit) cserébe a kitöltött survey-ért és a feedback-ekért.
Ez annyiban tér el az előzőleg kapottaktól, hogy tartalmazza az "Anytime Upgrade" opciót.
KÉP
Ez Vista Ultimate esetén mit jelent, lehetséges W7-re "upgrade"-elni"?
Nem találtam erre vonatkozólag forrást, biztos az én hibám.
Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok egyben
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én az telnet-et sem tudom mi

incs