Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Májsztró
üzenetére
akkor ne használd, ha ennyire borzalmas.
nekem pl soha nem volt problémám régi programok elindításával 64 biten, persze ettől még neked lehetett, csak azt mondom, hogy ez nem biztos, hogy a Windows hibája.sőt, megmondom, hogy Linuxon pl sokkal többet lehet szopni, ha épp olyan programra van szükséged, ami nincs a hivatalos repositorykban, és nem is kell réginek lennie, nem beszélve, ha az natív 32 bites program, és neked 64 bites OS-ed van. hegessz alá 32 bites libraryket. örömboldogság...
egy rohadt Quake Live-hoz külön script kell, hogy jól működjön. és ez csak a böngésző addon.szóval örülj inkább a Windowsnak, meg a Microsoftnak, ami baromira a seggetek alá tol mindent azért a 40 rugóért.
-
Májsztró
addikt
Képzeld ,hogy tudom mi a rendes neve. De az utóbbi időben csak a sz*pás megy vele. Ráadásul ezért a csodarendszerért a boltban elkérnek több mint 40.000 Ft-t.
Szerintem a baj nem azzal van hogy nem értek hozzá. Hanem ,hogy ezen a 64bites szerencsétlenségen egy egyszerű program telepítésével amit a netről szed le az ember , napokat kell szívni. Egy régebbi programot képtelen elindítani hiába a kompatibilitási mód. Szóval lenne még mit fejleszteni bőven. De inkább ne menjünk bele. Csak a 4gb ram miatt tettem fel a 64bites OS-t .
Meglenni meglennék nélküle , mert ( sajnálatos módon ) nem vagyok kocka.

-
-
Májsztró
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Partíciót nem törlök mert kell róla valamennyi anyag csak előbb törlöm ami lényegtelen.
Az eszközkezelő látja.
A három perc szerintem is sok azért is csodálkozom rajta. ( Egyébként annyi nincsen csak úgy mondtam. De érezhetően nem az 5-10 mp-es kategória. )
A Winfos bizony eredeti.
(#26395) Lenry :
Most úgy néz ki ,hogy bírja a Winfos
A vinyó hibátlan és a kábel is.Mi vagy te ? Titkon a Microsoftnak dolgozol ?

Mod : lemaradt : Köszi a segítséget !
-
válasz
dim dim
üzenetére
Szerintem használható. Az írás olvasást meg úgy oldották meg a readyboost esetén, hogy azért ne attól halljon meg a cucc
Májsztró:Szerintem kapcsold ki a gépet, húzzd ki, kapcsold be, majd dugd be, és töröld a partíciót. Az eszközkezelő látja? Meg az a 3 perc az érdekes... Nekem az ilyenek, kb 5-10 mp
Nálad van valami gubanc... Eredeti a win? -
Májsztró
addikt
Üdv !
Van egy USB-s Samsung Portable 160Gb-os külső vinyó. Az OP rendszerem Winfos 7 64bit Prof. Az a tényállás ,hogy bedugtam a vinyót , 3 perc alatt sikerült felismernie a rendszernek majd 3-5 file törlése után eltűnik a meghajtó ! Valakinek valami ötlete ? Előre is köszönöm !
-
pok.tom
aktív tag
-
dim dim
tag
Üdv!
Kicsit OT: egy SDHC memóriakártya mennyire használható Windows Readyboost drive-ként?
Nem a sebesség miatt kérdem, mert a memókártya class10, ami felette van egy readyboost minősítéssel ellátott pendrive sebességének, hanem inkábba azért, hogy mennyire viseli el a kártya az állandó írás-olvasást, amit a readyboost okoz?Köszönöm
-
Hello!Win7 (Professional 32-bit) alatt hol tudom az IP címet babrálni?Semmi, megtaláltam

-
Morden24
nagyúr
azok win xp alatt nekem jol müködtek
Ez semmire nem biztosíték, ez csak egy tanács a továbbiakra. Olyan szoftvert tegyél fel, ami támogatja a Windows 7-et, vagy minimum a Vistát.
Magyarán mindenből a legfrissebbet.nemtom milyen win 7 van fent,mert nem én tettem fel
Akkor 1. gondolom nem gyári, mert akkor megkaptad volna a telepítőmédiát is 2. ki tudja, hogy előtte hogy gányolta össze az, aki telepítette
-
Mag__
tag
válasz
Morden24
üzenetére
Sub-ZeRo: köszi a tippet meglesz.
Morden24: köszönöm a linket, felteszem,amint a géphez kerülök.
Laccoss: az a kodek lett feltéve amit a bsplayer pro feltesz magétol, 4-5 féle,de azok win xp alatt nekem jol müködtek. Lehetséges hogy a vga driver frissités segiteni fog,mert kép az van,cask közben ugy villog mint ha trafi-paxolnának.....nemtom milyen win 7 van fent,mert nem én tettem fel,és most nincs itt a laptop.
köszönöm neked is a segitséget. -
Mag__
tag
Hi!
HP Pavilon DV9000 ( [link] ) laptopnál van olyan gond hogy Win 7 lett rá téve (korábban Vista alatt jo volt) és most villog a kép avi,mkv, és egyéb videofájl lejátszása közben , de csak telljes képernyön. Akkor is ha youtube-nál teszem ki telljes képernyöre, meg BSplayer-böl is, Mplayerböl is villog. Mi lehet a gond ?
-
pr0bi
senior tag
Sikerült megoldanom a megosztott nyomtató problémáját, leírom mi volt a gond hátha másnak is segít:
Az alap, hogy van egy megosztott hp 5150 dj nyomtató W7-n amit egy XP-s gépről szeretnék használni , de oda nem lehetett feltelepíteni a hivatalos XP-s meghajtójával. A gond az volt, hogy más néven volt megosztva a nyomtató mint az a drivercsomag *.inf file-ban volt feltüntetve ( 5100 ). Az egész file tartalmát át kell írni a W7 gépen található (megosztott) nyomtató névre mert csak így lehet telepíteni. No comment!
-
hunmyke
aktív tag
-
hunmyke
aktív tag
Hali mindenkinek!
Egy problémám lenne, hogy Windows 7 alatt videó lejátszásakor néha túl pixeles a kép.
Amikkel próbáltam lejátszani a filmeket: smplayer, kmplayer, vlc, WMP10...
Xp alatt viszont ugyanaz a videó teljesen tiszta volt.
3 gépen próbáltam a win7-et mindhárom gépen ez volt a problémám.Mit csinálok rosszul vagy mit kéne másképp?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
JetiRulez
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Alapból a C:\Users\User\Documents\Scanned Documents-be menti, annak ellenére, hogy a Dokumentumokat áthelyeztettem a beállításokban. Nem ajánl fel semmit szkennelés után.
Van a programban Mentés másként lehetőség, de azt csak külön-külön, képenként lehet végrehajtani és problémás, ha 20 képet kéne gyorsban elhelyezni valahova. -
pok.tom
aktív tag
Helo!
mért csak a grafikus kártya memóiáját használja (telepített memória 4GB 257MB használható) a win7?
üdv. -
hfrankee
senior tag
Hali!
Egy banális kérdés,hogy tudom kikapcsolni a bejelentkező dallamot?
Vetérlőpult->hang->hangoknál kilőttem mindent,de még az opcíóját se találom.
Kösz és üdv -
BenJoe80
senior tag
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nem működik a mikrofon és nem tudom, hogy hogyan lehet/kell ezt beállítani Win7 alatt. Eredetileg nem telepítettem semmilyen hangkártya hardvert, mert a Win7 telepítése után azonnal volt hang - gondoltam, akkor a beállított magának mindent -, de mégse. Tudna nekem segíteni valaki?
Most föltelepítettem az AC97 Win7-hez való driverét de továbbra sem megy semmi. Amúgy alaplapi hangkártyát használok, az alaplap ASUS P5GD1 Pro.
Még egy kérdésem lenne: ezt vagy azt érdemesebb felrakni Win7 alá a fenn említett alaplaphoz?
-
törölt tag
válasz
stevve
üzenetére
Ez csak icipiciaprómanó bejegyzésecske, mert néha a Win hajlamos ellenszegülni, aztán ez a bosszúm.
Nem olyan fontos ez a háttércsere, csak jól néz ki.bobsys: Nem domain gép, csak a saját, otthoni gépemről van szó, egy fiókkal, ami a Win telepítésekor lett létrehozva.
Bár ha kicsit kockázatos, akkor békén hagyom. -
válasz
üzenetére
Az írási jog tiltása jó ötlet, de szerintem egyébként sem jelent túl nagy veszélyt. Illetve igen, de csak akkor, ha átveszik a géped felett az uralmat és tudják, hogy te ezt mindig lefuttatod. Ha viszont már átvették a gépedet, akkor mindegy.

Akibooy:
Állítólag felmegy a 64-bites Win7-re az XP driver is. Azt próbáltad már? -
törölt tag
Az jelent biztonsági rést, veszélyt, ha a gép indításakor lefuttatok (feladatütemezővel készítve, hogy uac prompt nélkül fusson le admin joggal) egy olyan progit, ami egy saját készítésű registry fájlt hozzáad a registryhez? A registry fájl egy értéket módosít, ami ahhoz kell, hogy saját hátteret állíthassak be bejelentkező képernyőhöz (néha visszaáll eredeti '0' értékre, így nem megy a háttércsere). Ez jelenthet/okozhat veszélyt? (ha kell, megtagadom az írási jogot a két fájlra, hogy ne módosulhasson).
-
Akibooy
tag
Sziasztok!
A segítségét szeretném kérni olyannak aki már sikeresen megoldotta a HP LaserJet 1000-es nyomtató telepítését Win7 alá.
Nekem sehogy nem sikerül működésre bírnom, Win7-es drivert nem találok hozzá, mégis olvastam olyat hogy van akinek működik de csak 32 bites rendszerrel.
igaz ez?Előre is köszi mindenkinek.
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. Megvettem a gta 4 eflc-t már vagy egy hónapja és nem indul egy bex nevezetű hibával keresgéltem folyamatosan hátha van rá valami megoldás írtam a rockstargamesnek is aki 72órán belül visszaírnak ez volt vagy 2hete. Na mindegy és elméletileg találtam megoldást végre csak elakadtam. [Itt] vagyis nem teljesen világos értem mit kell csinálni, csak magyar win 7-em van (64bit) és itt levannak fordítva magyarra a parancsok ami nem teljesen eggyezik az angollal ezért kicsit megkavarodtam. Odáig eljutottam, hogy megvan az eflc mappa de hogyan tovább?
Köszönöm
-
válasz
Morden24
üzenetére
Értelek

Igazából a többi rész az outlook-nak nekem annyira nem fontos. A telefonos kontaktjaim vannak(voltak, mert reinstall volt) szinkronizálva vele, ami tegnap jól is jött, de amúgy nem nagyon.
Na mindegy is, majd az idő eldönti, van office 07-em is, szóval ha nem jön be, megyek vissza rá
-
válasz
Morden24
üzenetére
Őszintén, fogalmam sincs
Valahol itt olvastam PH-n valakitől, de aztán lehet benéztem..
Szerk: igen, benéztem
Utánajártam most, és a msn plus várható akkor, nem az új wlm csomag 
Amúgy így elsőre nekem meg pont ez tűnik jobbnak. Én csak mail-re használom jórészt, és eddig bejön(új bétát tettem fel). Ha már így mindkettőt használtad, szerinted miben jobb az outlook?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Később

szerk: Barthezzz: Az augusztust honnan vetted? Olyan korán kijönne?
Én is Live Mailt használok most, amíg nem veszem majd meg a notebookot, amit kinéztem, de nekem akkor repül vissza az Outlook.
Jó, jó a Live Mail, sokkal jobb, mint amire ingyen számítottam volna (utoljára kb. Outlook Express-t láttam, meg Thunderbird-et...), de Outlook után nem az igazi
Amúgy én nem találtam olyan lehetőséget, hogy így "háttérben" fusson...
-
-
Az új msn és live mail mikor jön ki pontosan? Tudja valaki?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Tény.
Mondjuk ha van MSDNAA, és nem tud róla egyetemistaként, az cink. Ezért írtam a tisztaszoftvert. Az is elég komoly, hogy erről sem sokan hallanak, de ez azért betudható annak is, hogy nem reklámozzák eléggé intézményeken belül sem.Pl. lehetne a HÖKös bandák feladata, akkor csinálnának valamit a lopáson kívül. -
válasz
pukkancska
üzenetére
Mivel minden driver install/uninstall után vissza áll alapra, ezért igen. De kalibrált profilom van hozzá, és eddig teljesen jó volt vele, nem hiszem, hogy bármi köze lenne az eseményekhez.
De már teljesen mindegy is

(#26317) Morden24: vagy még egyetemistának ott az MSDNAA is esetleg, az még jobb is szvsz.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ferink
üzenetére
Tisztázzuk: ha egyetemista vagy, akkor jár neked ingyen Windows 7 + Office programcsomag. Javaslom a tisztaszoftver.hu-t.
A vásárlás úgy jön ide, hogy hiába "próbálod" ki a legdárgábbat, ha arra amúgy sincsen pénzed, tehát "kipróbálásnál" is azt érdemes tesztelni, ami szóba kerülhet. Ha meg lopsz, akkor minek kérdezed, mindegyik ingyen van, nem?
x64-es rendszer esetén nézz utána, hogy az általad használt CAD szoftver támogatja-e a rendszert, illetve jól működik-e alatta.
-
bobsys
veterán
válasz
Ferink
üzenetére
90 napos trial verzio, legalisan a microsoftol
-
Ferink
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
Egyébként általános használatban van a gép, 0 játék , emellett műszaki tervező rendszerek (Autocad, Solid Edge amit az egyetem megkíván stb.).
A vásárlás hogy jön ide? Ugye ti se gondoltátok komolyan. Fizetni bizos nem fizetek érte, ha kipróbálom lehúzom p2p-ről.
-
tom_tol
addikt
próbálta valaki az SP1 bétát ?
Üdv -
Morden24
nagyúr
válasz
Ferink
üzenetére
Bármelyik verzióval jól jársz, bár ha tervezel rambővítést, akkor mindenképpen az x64-es verziók feltételét javaslom (32bites 4Gb összesített memóriáig lát el, ami nálad azért nagyon a határon mozog, sokat nem veszítesz, de ha tökmindegy, akkor 64-est javasolnék alapban is).
A kiadások között választani csak te tudsz, az alapján, hogy milyen funkciókra van szükséged, illetve mennyi pénzt szánsz az OS megvásárlására.
Én azt mondom, hogy egy home usernek általában több, mint elég egy Home Premium. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a Windows 7-et, de a verziók bősége miatt tanácstalan vagyok. (32x, 64x, home, professional stb.) Érdemes-e ezzel a konfigurációval, és ha igen melyiket?
CPU: Dual Core AMD Athlon 64 X2 2100Mhz 4000+
LAP: Asrock aliveNF6P-VSTA
VGA: Nvidia GeForce 9500GT 1024Mb
Memória: 3gb Kingmax DDR2 800Mhz
-
katt777
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
AVIVO csomagot feltetted? Abban vannak az ATI video codec-ek. De ezt is csomagold ki, és rögtön lépj ki a telepítőből, majd az ideiglenes mappában menj az App. mappába, és onnan az avivo.msi-t (v. avivo64.msi) telepítsd.
Használd a Yamicsoft Windows 7 Manager-ét, az gyökerestül kiírt minden ott maradt szarságot a registryből (de amihez talál fájlt, az ott marad, és tényleg csak a kézi kaparás marad), és a fájl-pucolója sem rossz. Mindenesetre kell pár ati fájlnak lennie valahol a win/system mappában, amelyek bekavarnak, ezeket ki szokta jelezni a DS, még ha nem is irtja le őket. Esetleg rejtve vannak, ill. sys attr. miatt nem jelennek meg.
Ha más nincs, marad a reinstall, de akkor mindenképpen mentsd el a komplett rendszert, mielőtt bármiféle ATI cuccot feltennél.
Azt amúgy elég valószínűnek látom, hogy a CCC telepítés b.szódott el. -
válasz
katt777
üzenetére
Minden megvolt. Az összes javaslatot végigpróbáltam többször is, DS, registry takarítás, a kolléga amit ajánlott, ccleaner, minden, eredmény nincs

Eszközkezelőből felmegy a driver, de filmek alatt továbbra is kaki, meg a betűk is recések mindenhol. CCC továbbra sem települ, illetve a drivert sem hajlandó feltenni..Vicc, komolyan.. egy megoldás jut már csak eszembe, a format c..

Reggel óta itt tökölök vele, már 3x újrahúztam volna az egészet.. -
katt777
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Driver Sweeper-rel pucolj, restart, aztán megint DS, de a most megtalált fájlokat kézzel töröld ki (különben ott maradnak), aztán az ATI Tech. könyvtárakat semmisítsd meg, ill. írtsd ki a reg-ből a hasonló bejegyzéseket, majd restart, esetleg CCleaner mehet. Utána eszközkezelőből szépen fel kell mennie a kiválasztott meghajtónak.
Aki akár csak egyszer is használja az ATI telepítéskezelőjét, ill. CCC-re vetemedik, az magára vessen.
A jövőre nézve mindenesetre nem árt a teljes rendszerpartícióról biztonsági mentést készíteni, mielőtt bármiféle ATI cuccot felteszel. -
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hali!
Akkor használd a Revo-t, amit javasoltam és azzal távolítsd el. A megfelelő/megjelenő ablakban válaszd a Speciális lehetőséget, ha az ATI uninstaller le tud futni, akkor ne engedd meg, hogy újrainduljon a gép, Revoban tovább, töröld a registryket amit talál, meg a fájlokat is amit talál és csak ezután restart.
Ha az ATI Uninstaller nem képes lefutni, akkor is használható ez az út, illetve van még egy lehetőség, az un. erőszakos eltávolítás...
Fire.
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ez nagyon LOL, ilyen a mesékben sincs, de komolyan..

Lefuttattam, amit talált kipucolta, majd restart. Ekkor megint 640x480, és telepített a win egy standard vga adaptert. Futtatom a 9.12 HF telepítőjét, a helyzet ugyan az mit korábban.. Na akkor eszközkezelő, betallózom neki a drivert, hogy legalább nagyobb felbontásban okoskodjak. Megint restart. Utána bejön rendes felbontásban, és ott figyel a ccc ikonja az értesítési területen, holott vagy 200x lepucoltam, és azóta egyszer sem tudtam újratenni. Hát mondom wtf

No mindegy, monitor szín profilt visszatöltöttem, restart, látszatra jó. Próbálok egy filmet, de most is "szürkehályogos"
Böngésző indít, olyanok a betűk mint egy játékban élsimítás nélkül, hát no komment.. ccc indít, a videó profiloknál kiveszem a pipát a use application settings elől, erre az összes videó konkrétan csont fekete, semmit nem látni, kézzel piszkálni nem tudom, a profilok(vivid, theatre...) semmit nem változtatnak 
Programok telepítése/törlése alatt ott van egy ATI cucc, rányomok, kiválasztom az uninstall-t, szarakodik egy kicsit, majd közli, hogy jelenleg nincs telepített alkalmazás

Kész

-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hali!
Revo Free
(Bár elsőre én azt ajánlottam volna, amit Morden24)biker #26293
Elhiszem, csak alapban ennek nem így kellene működnie, hanem olyan egyszerűen, ahogy leírtam...Azt, hogy ezt mi okozza nálad, nem tudom, de az biztos, hogy ha minden progit csak adminként lehet használni, akkor annak a fióknak sajnos nem sok értelme van...
Fire.
Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A vinyó hibátlan és a kábel is.
Nálad van valami gubanc... Eredeti a win?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)