Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Hali!
Hát ha lehetséges, akkor inkább W7 alól frissíts firmware-t, hisz ugyanazon egységek vannak használva, de én már frissítettem VXP alól pl DVD író firmware-t tökéletesen, mert W7 x64 alatt semmilyen módszerrel nem indult el a firmware progi.
XP driverekkel meg megint csak meg lehet etetni, hisz egy teljes értékű XP Pro SP3 fut "VXP-ként".
USB eszközökkel sem volt gondom eddig, nem rég újratelepítettem a a W7-t, most csak egy webcam van telepítve(persze W7 alá x64-es driverrel) de simán "csatlakoztatható" VXP-hez. Ha a nyomtatóm is, meg még pár USB-s kütyü is fel lenne telepítve, akkor az is látszana és működne: [link]
Fire.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest