Legfrissebb anyagok
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Hali!
Hát ha lehetséges, akkor inkább W7 alól frissíts firmware-t, hisz ugyanazon egységek vannak használva, de én már frissítettem VXP alól pl DVD író firmware-t tökéletesen, mert W7 x64 alatt semmilyen módszerrel nem indult el a firmware progi.
XP driverekkel meg megint csak meg lehet etetni, hisz egy teljes értékű XP Pro SP3 fut "VXP-ként".
USB eszközökkel sem volt gondom eddig, nem rég újratelepítettem a a W7-t, most csak egy webcam van telepítve(persze W7 alá x64-es driverrel) de simán "csatlakoztatható" VXP-hez. Ha a nyomtatóm is, meg még pár USB-s kütyü is fel lenne telepítve, akkor az is látszana és működne: [link]
Fire.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest