- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kendek #21844 üzenetére
Itt van a /etc/default/grub tartalma:
# If you change this file, run 'update-grub' afterwards to update
# /boot/grub/grub.cfg.GRUB_DEFAULT=0
#GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0
GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=true
GRUB_TIMEOUT=10
GRUB_DISTRIBUTOR=`lsb_release -i -s 2> /dev/null || echo Debian`
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
GRUB_CMDLINE_LINUX=""# Uncomment to disable graphical terminal (grub-pc only)
#GRUB_TERMINAL=console# The resolution used on graphical terminal
# note that you can use only modes which your graphic card supports via VBE
# you can see them in real GRUB with the command `vbeinfo'
#GRUB_GFXMODE=640x480# Uncomment if you don't want GRUB to pass "root=UUID=xxx" parameter to Linux
#GRUB_DISABLE_LINUX_UUID=true# Uncomment to disable generation of recovery mode menu entrys
#GRUB_DISABLE_LINUX_RECOVERY="true"Sudo update-grub2 parancsra ezt dobja ki:
sudo: update-grub2: command not foundAzért szeretném megcsinálni, mert így mikor elindul a gép, akkor ugye bios-ba be, boot sorrend állítás, biosból ki, gép újraindul xp bejön. Viszont ha menne rendesen a grub akkor csak gép indít, menüből kiválaszt hova akarok belépni, és bent is vagyok.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kendek #21841 üzenetére
Nem nyúltam a GRUB-hoz, előbb kérdezek, utána cselekszem
Annó feltettem egy windows7-et, utána a 9.10-es ubuntut. User örül minden jó. Most win7-es partíció formázva, rá az xp. Ha xp-be szeretnék menni bios-ban beállítom hogy a 250-es vinyóról bootoljon.
2 vinyóm van, egy 40-es meg egy 250-es.
A 40-esen van a linux.
250-es 3 részre van osztva:
-ADAT
-Windows
-System Reserved (őszintén szólva ezt nem tudom mi, de szerintem a win7 csinálta, valami windowsos boot-os dolog lehet)
Ha minden igaz hd0.1-en van a linux, a windows meg hd0.2-őn.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Kendek #21831 üzenetére
Csak aztan nehogy a frissitesekkor osszeboruljon, ilyen stadiumban akar napi 100MB-ok is lefolyhatnak, es akar indithatatlanna is valik a rendszer. En karmic-ot raktam fel utolso alphanal, de tobbszor is bootolhatatlanna valt a rendszer (livecd-rol kellett eletet lehelni bele)
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kendek #21465 üzenetére
lehet h majd valamikor kipróbálom, egyelőre minden rendben az ubi-val
jelen pillanatban a freebsd-vel küszködök virtualbox alatt
sokan mondták h mennyivel nehezebb, meg h nehéz rá programokat felrakni, de sztem annyira nem vészes, valószínű h a kis gépemre is ez fog felmenni idővel, leváltva rajta az ubi servert -
Iginotus
addikt
válasz
Kendek #21377 üzenetére
Elsöre köszi a segítséget:
Kendek:
Addig minden szép és jo hogy áteszek mindent cpvel.
A grub telepítésnél akadtak gondok nem is kevés:
Első nekem 9.04 es ubuntum van amiben grub 1 van.
sudo grub-install /dev/sdX ennél a lépésnél aszonta hogy nincs ilyen
(És igen beirtam a particiot és igen szám nélkül)
Nu sebaj keresgettem és valahogy fel is tettem rá egy grub-ot. De az meg eror 15 file not foundal szál el. Keresgéltem erre is megoldást de ezek sem segítettek.Speeedfire: Sajna ez nekem nem volt jó mivel nekem 8 gigásra kell rátenni a 1 terás vinyot és maga az image nagyobb mint 8 giga sajna....
Nu és az lesz hogy felteszem az uj meghajtóra az uj ubuntut a 9.10 est, esetleg van olyan hogy az ottani beállításokat áttegyem ide? Torrent ftp samba apacs stb??
Ja igen ez egy szervernek használt gépe webmin-el valamiket le tudok menteni, de nem tudom, hogy az elég e.. -
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek #21399 üzenetére
hát akkor marad ez a verzió. Windows alatt a BSplayernek van ilyen beállítása, hogy ha elinditok egy filmet akkor az aktuális könyvtárba lévő filmeket mint beteszi a playlistbe és játsza sorba.
(#21402) rtom Firefoxot használok, egyébként tettem fel másik flas lejátszót, amivel ment is. De csak akkor, újraindítás után már nem. Valahol a Firefox feldobta, hogy kell neki flaslejátszó és 3 félét felajánlott. Azt tudom, hogy nem az adobe-t választottam
Hol tudom kideríteni, hogy melyiket használja és esetleg eltávolítani?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek #21348 üzenetére
szia,
feltettem ezt a Ubuntu Restricted Extras csomagot, de ezt hol lehet beállítani (ha egyáltalán lehet), mert a youtube-os videókat továbbra sem játsza le
Ugyanúgy fekete képernyő van a videó helyén.
Az Mplayerbe be lelehet olyat állítani, hogy ha elindítok egy filmet, akkor automatikusan hozzáfűzze a könyvtárban lévő összes filmet. Hogy ne kelljen mindegyiket elindítani? -
Speeedfire
félisten
válasz
Kendek #21372 üzenetére
nekem ingyen van a win 7
nagyobb akksi meg csak utángyártottban van
engem a programok annyira nem érdekelnek mert annyira speciális dolgokat nem akarok használni, csak gondoltam ha van rá lehetőségem akkor inkább linuxot használok, csak nem találom azt ami nekem megfelelő lenne a laposra -
Speeedfire
félisten
válasz
Kendek #21350 üzenetére
powertoppal figyeltem a rendszert ahogy kellett levitte 800 MHz-re a procit
én úgy nézegettem h mennyit ír ki nulla fényerő mellett 30 perc után, teljesen lemeríteni nincs sok kedvem egyiket sem, egy darabig eltartana
de majd megvárom a végleges lucid-ot kevesebb mint 120 napot kell aludnom
egyelőre az eddigi tesztek, blogok alapján a win 7 jobban bírja -
harry
veterán
válasz
Kendek #21361 üzenetére
Hmm jó ötlet. Általában nem rajongok a forrásért, ám ugye van, hogy muszáj, de ez a .deb átalakítás valóban járható útnak tűnik, gondolom, ugyanúgy be lehet konfigolni, mint ahogy azt a forrásnál tenném (bár ez még ritkább, általában csak defaulton felhajítom, csak néha kellenek extra opciók/kapcsolók).
rtom - köszi a tippeket, megjegyzem.
-
harry
veterán
válasz
Kendek #21354 üzenetére
Kezdő kérdés - ha valamit forrásból fordítva pakolok fel, azt hogy tudom a legegyszerűbben leszedni? Hiszen az nem kerül be a csomagkezelőbe, így ugye apt-get nem megy. Most keressem meg, hogy mit-hova pakolt szét, és törölgessek mindent külön? Az elég agyhalál lennen (var, home, usb, bin, stb...).
-
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek #21348 üzenetére
Kendek és &rew: Az xmms-re én csak azért gondoltam, mert régi emlékeim szerint az hasonlít a winampra és amiket láttam eddig, azoknak mind rohadt nagy volt a skinjük. Meg nekem kicsit furcsának tűntek, más lejátszókat meg nem ismerek. Lejátszóba nekem az a legfontosabb, egyszerű legyen a kezelése, ne kelljen több menübe boklászni, és viszonylag kis helyet foglaljon, ne a fél képernyőt. A fő ablakon kívül a playlistre van szükségem, de azért időről időre megnézem, hogy milyen pluginok/skinek vannak hozzá, hátha megtetszik valami.
Azt a flash-es csomagot, ha hazaértem felteszem, egyébként firefoxot használok. -
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek #21330 üzenetére
Ott még nem próbáltam állítgatni őket, de nekem nem is az a gondom, hogy nem működnek a gyorsgombok (nem is próbáltam őket) hanem én szeretném beállítani, hogy melyikre mit reagáljon. Win alatt is amit lehetett átprogramoztam. Pl. Tettem fel Gnome Commandert, egy gombra akarom elindítani, vagy az egérnél az oldalsó (talán 4ées gomb) legyen a középső gomb nekem. A multimédia funkció az egyetlen talán amit azon akarok hagyni ami eredetileg is
(#21332) rtom: Akkor megnyugodtam, ha rendben megy, mondjuk nem tudom honnan szülte, hogy legyen még egy asztalom. Gondolom, hogy két out van a videókártyán, de akkor is furcsa, de nem baj. Most már tudom, mit jelent a metamodes sor
kösz
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kendek #21327 üzenetére
megcsináltam, de ez sem hozta a várt eredményt
szintén 4 órás üzemidőt ír ki
lassan azon kezdek el gondolkozni h lemérem a win 7-et rendesen kikapcsolásig mennyi ideig bírja, egyszerűen nem lehet ennyire jó az energiagazdálkodása
+1 óra az ubihoz képest, remélem még áprilisig sok mindent fejlesztenek rajta
addig is figyelem a linux eseményeket, hátha lesz valami program ami kedvez majd nekem -
rtom
senior tag
válasz
Kendek #21248 üzenetére
Kösz, az Ubuntu Tweak-kel megy a dolog, legalábbis a Chromium ért belőle. A pcmanfm azonban nem ismeri fel az egyes fájltípusokat, így nem tud mit hozzá rendelni. Valszeg ebbe a bug-ba futottam bele. Elméletileg fixed, de lehet, hogy az ubi tároló még nem vette át. Szal várakozó álláspontra helyezkedem.
-
válasz
Kendek #20798 üzenetére
Azért raktam ext2-t rá mert azt gondoltam, h gyorsabb (gyengusz a gép). Mindegy mostmár ezt is tudom
sasa134: szerintem neked valamilyen dock kellene. Pl. cairo vagy awn
Mindkettőt tudod telepíteni az ubuntu-tweak-el -
törölt tag
válasz
Kendek #20322 üzenetére
igen, bocsánat, pontatlanul fogalmaztam: nem találtam még olyan gtk+ fájlkezelőt, ami ezt tudta volna. próbálgattam régebben a kruzadert, de gnome alatt nekem tele volt grafikai hibával (eltűntek sorok vagy hasábok, és csak görgetéssel jelenítette meg jól, vagy átléptem egy másik könyvtárba, és még mindig a régit mutatta, stb.)
ha csinálnának egy "gruzader"-t is, akkor az szuper lenne -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kendek #20316 üzenetére
Én ezt szoktam meg, nekem ez kényelmes, erre van ráállva az agyam 10+ év Windows után, 3-4x is rákattintok a fájlok nevére, mire leesik, hogy a Nautilus ezt nem tudja, hasonlóan jár további sokmillió MS vagy Apple rendszeren szocializálódott átlagfelhasználó is nap mint nap, miért gondolod úgy, hogy a Gnome fejlesztői keresztbe le****hatják őket még akkor is, amikor egy ilyen rém egyszerű dologról van szó? Miért gondolkodik így mindenki, aki archlinuxosnak érzi magát? Úgy jó ahogy van, nehogy másoknak is megfelelő legyen a rendszer, mert akkor az már nem Linux, hanem valami kommersz tucatizé.
Nem szeretem a kétpaneles fájlkezelőket, mert sokszor egyszerre 3-4 mappa között mozgatok adatokat, hasonlítom össze a tartalmukat, 3-4 Explorer/Nautilus/stb. ablakot könnyen meg lehet nyitni és kezelni, egy kétpaneles fájlkezelőben meg állandóan ugrálnom kéne, ráadásnak a TC pl. amíg másol max. nézhetem, nem tudom más fájlkezelőknél hogy van, de mivel egyéb szempontoknak sem felelnek meg, nem is érdekel.
Nem akarok flame-lni, úgyhogy a továbbiakban ne kérdezze meg senki, hogy de az meg az az alternatív megoldás miért nem jó, nem jó és kész, vitának értelme nincs, olyan mintha arról akarnál meggyőzni valakit, hogy miért a csoki fagyit szereti, amikor szerinted az eper sokkal finomabb és egyébként is egészségesebb, mert gyümölcs(aroma) van benne.
-
válasz
Kendek #20256 üzenetére
He-he, le is fordult mintegy 3 óra 20 perc alatt, csomagolással együtt került összesen 3 óra 50 percbe. Fel is dobtam, remekül muzsikál, megy minden.
Ugye, hogy milyen szorgos ez az Atom proci, kicsit meg is van húzva, 1856 MHz-en megy. Meg aztán nem is konfiguráltam be a kernelt csak a gyári beállításokkal, mindennel együtt fordult, nehogy véletlen is kimaradjanak a felesleges dolgok. -
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20213 üzenetére
...nem tudom biztosan de 99%-os tippem szerint ez: Artisteer2Sniffer.exe
Direkt módon egy program a BIOS-ba írt csak úgy mellékesen?
Bizony és még töltögetett le az internetről is dolgokat. Egy helyen olvastam, hogy a winyón lakó féreg-rész akár 300MB-os is lehet. Meg azt is olvastam, hogy a BIOST és egyébb (videókártya, DVD-író, winchester, stb) flash részeket jelenleg egyetlen nagy víruscég ellenőrzőprogramja sem viszgálja. A swap-fájlokat sem. Ésígytovább... Tehát nem tudsz róla hivatalosan meggyőződni. Csak hatásaiból ismerheted fel, ahogyan én is tettem...
De mondok valamit, én itt, ezenn a ponton befejeztem. Nem írok vírusügyben már ide semmit sem. Pont.
-
upszilon
őstag
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20203 üzenetére
Butaságokat beszélsz már megbocsáss. Egyrészt ez egy 10 éves program, ami sohasem hagyott cserben. Másrészt ugyanezen a gépen sokszor használtam már. harmadrészt ezek a dolgok nekem is eszembejutottak és ki is próbáltam valamennyi ésszerű lehetőségemet. Csak fokozatosan ébredtem rá, hogy ne hardverhiba, nem elállítódás, nem szoftverhiba, hanem vírus. Így utólag leírva már könnyű. Ha megmondom a megoldást könnyű. De az, hogy itt hitetlenkedsz, neked is csak a hamis biztonságérzetedből származik szerintem. Nyugodj bele, meg tudják fertőzni a gépedet! Az, hogy Te ezt elhiszed vagy sem, hogy tudod vagy sem, nem érdekli őket.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20200 üzenetére
Mondom, egy régi DOS-os partíciómentőt használok, a PQDI-t. Minden számomra veszélyesnek tűnő program-kipróbálás után vissza szoktam tenni a partíció-mentést. Most ezt nem tudtam megtenni, mert nem látta winyót egyáltalán.
A leszedés így utólag nem bonyolult, de azért munkás. Le kell tölteni BIOS-frissítést. Hiába is frissítene az ember, nem ér el vele semmit. De a féregnek csak az indítóvektora lakik a BIOS-ban. Maga a program a winyón lapul. Ezért előbb ki kellett vennem a notebook winchesterét és egy másik gépen floppník készített pendrájvról nyomtam föl a frissítést. Utána winyó vissza, MBR-frissítés, és format. Aztán partícinálás és a mentések visszarakása, fontos adatok DVD-mentésrőli visszaírása. Szóval el tud vele menni az idő, de nem ígényel túl nagy szakértelmet.
Miután víruskeresők nem észlelik, PQDI-t meg ti nem használtok, lehet-hogy nektek is van, csak nem tudtok róla...
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Kendek #20165 üzenetére
Koaláról frissítettem. A frissítés gond nélkül lement. Az első hibát akkor generálta mikor feltelepítettem kde4-et. Kilőtte a gdm-et és csak restart után jött helyre. Egyenlőre nem tapasztalok semmi jelentős hibát. Kissebbel viszont már találkoztam. Például a hangerő állapotjelzője az értesítési területen hibásan jelenik meg. Viszont határozott gyorsulást vettem észre a Karmic után. Dehát ez még csak alfa.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kendek #20122 üzenetére
Naszóval a lényeg az, hogy az ati kártyák hardveres gyorsítását egyelőre csak fglrx képes használni, de ahhoz is egy friss mplayer kell - inkább forgatni, mert csomag nem biztos, hogy tartalmazza - plusz elvileg codec is kell. Na ezek után sem garantált a siker.
Majd az x-es srácok ezt is megcsinálják és akkor lesz minden jó.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20055 üzenetére
Az Operánál mindig 2-őt kell kattintani. A windowszosnál is. Én nem erről beszéltem, hanem hogy egyáltalán nem megy. Van aki tudnivéli, hogy ez benne van a hibalistában és a következő ubiban már orvosolva lesz. Nem vagyok türelmetlen, kivárom. Amikor flash-filmet akarok nézni, azt a Firefoxal teszem. Ennyi.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20049 üzenetére
Úgy van ahogyan írod. Ugye három rádió-bomb van az effekteknél. Csak az elsőben, (az-az a kikapcsolt állapotban) működik az Opera böngésző flash-film lejátszása. A másik kettőben nem indul el a lejátszás. A Firefoxot ugyanez nem zavarja. Egyébként van köztes állapot is, amit nem tudom már egyszer hogyan sikerült csinálni, de akkor a Youtube-filmek működtek. Viszont például ez akkor sem működött.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20034 üzenetére
De használhatsz helyette Synaptic-ot is, azzal gyakran könnyebb és egyszerűbb, főleg gyorsabb.
Akkor mi a különbség? Miért van alapból benne mind a kettő? Ez nekem kicsikét gyanús.
(#20035) Nokedli92: Én kipróbáltam a susét is. A legutóbbi verziót. Az ubi után nekem nagyon-nem tetszett! Nem volt WiFi-m, nem volt mikrofonhangom, meg ilyenek. Többet kellene vele babrálni mint az ubival. De ez csak az én véleményem. Talán mások másképpen látják.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20007 üzenetére
Sajnos nem sikerült. A 16GB-os pendrive ugyanazt a jellegzetességet mutatta, mint a 120GB-os USB-s winyó. Mivel több időm sajnos nincsen erre a dologra, feladom. Majd veszek megint egy 4GB-osat és ha az megint működni fog, akkor elemezbi tudom a különbségeket. Addig marad az elmélkedés...
-
Major Major
senior tag
válasz
Kendek #20000 üzenetére
Hurrá, hurrá, 20000 hozzászólás!
A jubileumra tekintettel csináltam egy kis összesítést az eddigi fő szószátyárokról, és hát (nem meglepő módon) egy idegenlégiós került felülre
íme:
1076 Vladi
921 Major Major
818 ngabor2
639 GD
496 rtom
493 n0_gAboR
451 sh4d0w
406 body007
373 vamzi
369 Sianisaz adatok ebből a kétsorosból jöttek:
for i in {1..20000}; do wget -q -O - "http://prohardver.hu/tema/ubuntu_linux/hsz_"$i"-"$i".html" |sed -n ';317p' |sed 's/.*küldése \(.*\)<\/div.*/\1/' |sed -e 's/ számára">Privát<\/a> /;/' |sed 's/^/'$i'\;/'; done >>list.txt
cut -d \; -f2 list.txt | sort | uniq -c | sort -nr | head -
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20004 üzenetére
"amennyiben nincsen benne SATA-s merevlemez"
Dehát pont az van mindegyikben. Többfelé partícionálva...
Az egész Grub2-ben azt látom problémásnak, hogy direkcímtést csinál. Csinálhatna relatív cimzést is. Induljon el az aktív partíció és kész. Hogy ez miért olyan bonyolult, azt nemtudom.
-
upszilon
őstag
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20000 üzenetére
"Ha az MBR-rel van a gond, akkor azt megoldhatod esetleg azzal, hogy átmásolod a pendrive-ról a vinyóra, aztán megnézed, hogy mit mutat."
Ez nem ilyen egyszerű. Átmásolod, eddig rendben, de aztán még ugye installálod a GRUB2-őt. Amikor az beírja magát az MBR-be, átveszi annak floppy/winyó bitjét. Más szavakkal: nem ír mindent felül. Egyre inkább azthiszem inkább a Grub2-őt kéne lecserélni a sima Grubra. Azzal nem lenne ennyi nyekenyóka. Csak nem tudom hogyan kellene lecserélni.
Egyébként pedig hogyan csinálnád Te ezt az átmásolást? Mert már én többet nem akarnék installálni. Valahogy el kéne tenni a tartalmat és csak bemásolni. Jó lenne ezt valahogy lépésenként leírva látni.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #19996 üzenetére
" Elkezd betölteni de megakad, vagy mi? Mit ír ki akkor?"
Már a Grub2 leakad. Úgytűnik, a windowsos winyón keresi a linuxot.
"Engem is érdekel ez a dolog már, úgyhogy rajta."
Igen, éppen ezen fáradozom. Csinálom. Csak ugye a régebbi pendrájvok elég lassúak. órákig megy fel rá az ubi. Majd megírom mi lett belőle.
Egyébként olyan impresszióm van, hogy az 512KB-os MBR-ben van a floppy/winchester különbség. Lehethogy csak egyetlen biten múlik a dolog, én meg itt órákat cseszek el szombateste az újinstallos kísérletekre.
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #19925 üzenetére
Végülis a GRUB_DISABLE_OS_PROBER="true" parancs megoldotta a dolgot! Valóban kimaradt a Windows detektálása.
Köszönöm!
(#19930) Major Major: persze, azt el is felejtettem, köszönöm!
(#19931) Vladi : Végülis már meg tudom csinálni ha elcseszném teljesen akkoris.
Egyébként még mindig bizgat az a megoldás amit alább írtam. Hogy a saját partíciójára mutata az aktívitás és kész. Ilyet nem lehet csinálni sehogysem?
-
törölt tag
válasz
Kendek #19893 üzenetére
úgy emlékszem újraindíásnál is van,. bár azt rikábban szoktam. az a baj, hogy csendes környezetben az is zavaró, ha a fülhallgatón keresztül sípol, de ráadásul ha kihúzom, de úgy kapcsolom ki, hogy az utóbbi pár percben volt bedugva valami, akkor meg a beépített hangszóróból sípol egy k. nagyot.
VaniliásRönk: ha fel van nagyon tekerve, akkor nekem is búg, de amióta az új pulseaudio van, azóta elég hangos olyan 30% körül is a mixer, akkor is jó hangos már.
-
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek #19841 üzenetére
Köszi a biztatást nem is akarom feladni csak már a windoznak ismerem a nyügjeitt és ha nagy gáz van akkor csak vissza ghostolom az elmenettett rendszert itt meg nincsen vagy én nem ismerek egy felhasználó barát
partíció mentő ill helyre állító programot.Próbálkoztam már más linuxal is de nekem az ubuntu a legegyszerűbb.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kendek #19841 üzenetére
Nálam pl. minden indítás után újra kell futtatni a Wine configot, különben a foobar nem lát semmilyen audio eszközt, kíváncsi vagyok más programmal is előfordul-e majd.
Egyébként ezek olyan dolgok, amik egy Windows-zal nem szoktak előfordulni, még ha szétesőben is van a rendszer, akkor sem, különösebb szakértelem nélkül is biztonságban érezheted magadat és az adataidat.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest