Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Na egy kis élménybeszámoló.

A 2.6.32-es kernellel végre beüzemeltem a 3D-t a HD3200-as integrált GPU-mal. Vannak kellemes, meg kevésbé kellemes tapasztalataim vele. A Compiz majdnem teljes pompájában fut, egyedül az elmosás nem megy, csak zöld háttér jelenik meg. Viszont, sokkal jobb a teljesítménye mint a zárt meghajtónak. A munkaasztalkockán ha engedélyeztem ez utóbbin a 3D ablakokat, vagy a tükröződést, esetleg átmerészeltem állítani átlátszóra a fedlapokat, teljesen behalt, tök lassú volt. Most ezzel egyenesen száguld, semmi akadás, gyönyörűen megy.
A VirtualBox először nem ment, de aztán feltettem a gyári 3.1.0-ást, és azzal már működik rendesen.
Az internetböngészés is jobb lett, a flash szépen megy, de egyes oldalak is simábban gördülnek, amelyek eddig igen akadoztak (pl. hosszupuskasub.com). A filmeket is szépen lejátsza.
A probléma, hogy valamiért nem rendesen indul el vele a rendszer, az emerald csak akkor veszi át az irányítást amikor nyomok egy reload window managert, addig pedig a screenletek sem jelennek meg, csak azután az újak, amiket kiraknék. Így a beállított screenletjeimet nem látom, ez gáz. Szóval ha ez utóbbit megsikerülne oldanom, hogy ne csak a újratöltve az ablak menedzsert működjön, akkor már tök jó lenne.
Próbáljátok ki Ti is.
Aktív témák
- Fujifilm X
- Bestbuy játékok
- Path of Exile (ARPG)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest