- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Aktív témák
-
válasz
upszilon #20001 üzenetére
Igazából itt az a gond, hogy az MBR-ben található a partíciós tábla is ami a partíciók elhelyezkedését, méretét, típusát, meg a jelzőit tartalmazza. Azt csak akkor másolgasd, ha csak a rendszer van a merevlemezen és egy akkora partícióra telepítetted azt amekkora a pendrive is. Különben szépen elszállhatnak az adataid. Maga a parancs elég egyszerű:
dd if=/dev/sda of=/dev/sdb bs=512 count=1
Amúgy úgy gondoltam, hogy telepítés után csinálod, de már a fentiek miatt inkább nem javasolnám. Szerintem nem itt kell keresni a hibát amúgy sem.
Csináld úgy ahogy írtam. Illetve ha nem akarsz telepíteni, akkor indítsad el úgy a rendszert, hogy ne legyen a gépben más adathordozó, és futtass le egy update-grub-ot. Aztán próbálkozz másik gépen is a boot-tal, hátogyha jó lesz.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest