- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Igazából itt az a gond, hogy az MBR-ben található a partíciós tábla is ami a partíciók elhelyezkedését, méretét, típusát, meg a jelzőit tartalmazza. Azt csak akkor másolgasd, ha csak a rendszer van a merevlemezen és egy akkora partícióra telepítetted azt amekkora a pendrive is. Különben szépen elszállhatnak az adataid. Maga a parancs elég egyszerű:
dd if=/dev/sda of=/dev/sdb bs=512 count=1
Amúgy úgy gondoltam, hogy telepítés után csinálod, de már a fentiek miatt inkább nem javasolnám. Szerintem nem itt kell keresni a hibát amúgy sem.
Csináld úgy ahogy írtam. Illetve ha nem akarsz telepíteni, akkor indítsad el úgy a rendszert, hogy ne legyen a gépben más adathordozó, és futtass le egy update-grub-ot. Aztán próbálkozz másik gépen is a boot-tal, hátogyha jó lesz.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs