- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
válasz
Nokedli92 #20041 üzenetére
Ennek így kellene kinéznie:
Mivel nem jó, használd a Sinaptic-ot, csak beírod, hogy aMSN és kidobja a találatok között.
Mod: Bár gyanítom, hogy ott sem lenne jó, mert azt írja ki, hogy jelenleg nem elérhető. Lehet nincs internet (bár az fura lenne mert írsz), vagy a tárolókkal van a gond.upszilon: ezt én nem tudom megerősíteni, nálam be vannak kapcsolva a legdurvább effektek, mégis lejátsza a flash-t az Opera mindenhol. Igaz csak úgy, hogy a /usr/lib/opera/plugins -ba bemásoltam a libflashplayer.so fájlt, lehet ez segítene nálad is.
-
válasz
Nokedli92 #20035 üzenetére
Mert nem letöltés, hanem Telepítés gomb van, arra kattintsál a telepítéshez.
Az Ubuntu meg az OpenSuse leginkább a csomagkezelésben, kinézetben különbözik, ez utóbbi főként az alap asztali környezet miatt van. Amíg az Ubuntu elsődlegesen a GNOME asztali környezetet, addig az OpenSuse a KDE-t használja. Így alapvetően más programcsokorral rendelkeznek, de mindkettőnek van a másik fajta asztali környezetre is kiadása, illetve támogatja a másikat is. De ez ennél jóval bonyolultabb, nem lehet pár mondatban leírni, és nagyobb fokú ez irányú ismereteket is igényel a megértése. -
válasz
Nokedli92 #20033 üzenetére
Mint már írtam neked a másik topikban, ha a webkamera aktív, akkor nem működnek megfelelően az USB portok, a pendrive meg USB-s, ergo nem működik hiába dugod be.
A szoftverközpontból való telepítést meg már ugyancsak leírtam neked ott:
"Rákattintasz a telepítendő cuccnál a jobboldali, jobbra mutató nyílra, majd a telepítésre."
De használhatsz helyette Synaptic-ot is, azzal gyakran könnyebb és egyszerűbb, főleg gyorsabb.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged