- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én az aMSN-t használom és favorizálom, ahhoz van aMSN Plus plugin, innen letöltheted ha érdekel.
Jah, azt kell vele csinálni, hogy kicsomagolod a /home/felhasználónév/.amsn/plugins könyvtárba, majd aMSN-ben Fiók menü -> Pluginok kiválasztása.
Azt viszont nem tom, hogy mennyire hozza ugyanazt a funkcionalitást mint az MSN-nél az eredeti változat. -
harry
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem bonyolult az, mondjuk nem tudom miről volt szó, de annyit csinál, hogy linuxról bebootol (akár live cd), becsatolja a többi partíciót (amiket láthatsz amúgy is a menüdben), megkeresi a vindózos partíciót, aminek a gyökerében van egy boot.ini file, amiről csinál egy bizt. mentést, majd szerkeszti, és két helyen kicserél két számot (vagyis a boot-ini kétszer hivatkozik partícióra, azt kell helyesen beállítani, amit pedig gondolom tudsz fejből is [hogy hova van telepítve a vindóz]). Már ha jól értem.
Azt mondjuk nem tudom minek a gparted van a menu.lst. -
30z.Samu
titán
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest