- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20200 üzenetére
Mondom, egy régi DOS-os partíciómentőt használok, a PQDI-t. Minden számomra veszélyesnek tűnő program-kipróbálás után vissza szoktam tenni a partíció-mentést. Most ezt nem tudtam megtenni, mert nem látta winyót egyáltalán.
A leszedés így utólag nem bonyolult, de azért munkás. Le kell tölteni BIOS-frissítést. Hiába is frissítene az ember, nem ér el vele semmit. De a féregnek csak az indítóvektora lakik a BIOS-ban. Maga a program a winyón lapul. Ezért előbb ki kellett vennem a notebook winchesterét és egy másik gépen floppník készített pendrájvról nyomtam föl a frissítést. Utána winyó vissza, MBR-frissítés, és format. Aztán partícinálás és a mentések visszarakása, fontos adatok DVD-mentésrőli visszaírása. Szóval el tud vele menni az idő, de nem ígényel túl nagy szakértelmet.
Miután víruskeresők nem észlelik, PQDI-t meg ti nem használtok, lehet-hogy nektek is van, csak nem tudtok róla...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest