- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Aktív témák
-
Valóban, a forrásból, amiből fordítottad a cuccot, onnan kell általában kiadni a make uninstall parancsot, de mindig találsz valami kis instrukciót szöveges fájl(ok)ban.
Ugyanakkor én ezt a dolgot egyenesen rühellem, ki nem állhatom, ehhez meg kell tartani a forrást, nem vagyok benne biztos, hogy minden lejött ha akarom, szal nem jó. Én inkább deb csomagokat szoktam kreálni a forrásokból, majd azt rakom fel. Így már az eltávolítása, meg az esetleges újratelepítése, hurcolása, minden, sokkal egyszerűbb. -
rtom
senior tag
Ha szerencséd van, akkor van make uninstall/deinstall a scriptben, ezt ugyanott kell kiadnod, ahol a forrás van. Kevésbé szerencsés esetben kézzel kell lebányásznod az egyes fájlokat, ilyenkor érdemes lehet a make install-t mégegyszer lefuttatni és a script output-ját végigmazsolázni, hogy mit hova pakolt.
78zolika: azért akad némi szemét, ha nem a --purge kapcsolóval vagy teljes eltávolítással törölsz vmit, akkor megmarad az egyes userek home könyvtárában a rejtett könyvtár a konfig fájlokkal. Ez persze egy újratelepítésnél jó is lehet, ha a home külön partíción van, de ha megfeledkezel róla, bosszantóvá válhat.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest