- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
Na, én felraktam a Lucid Alpha 2-őt, és most igazán pozitívan csalódtam benne. Ez most már teljesen jól használható. Ha bekapcsolom az effekteket, akkor nem akar csökkentett grafikus módban indulni, hanem mindig jó, bár újra kell tölteni az ablakkezelőt, hogy a Compiz vegye át az irányítást, de ez még belefér. Krusader root módban most már működik, a panelra rakhatok ki bármilyen képet, azt jól jeleníti meg, a Screenletsnél megjelenik a kuka, éssatöbbi-éssatöbbi.
Nagyon gyorsan indul, és végre bootnál ez az xsplash ugyan egyszerű, de tökéletes, nem olyan béna mint Karmicnál.
He-he, beállítgatom a tesztrendszert, aztán elmentve a Karmicot rakom is fel máris élesbe, hogy mélyrehatóbban tesztelhessem folyamatosan.
Ajánlom nektek is.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest