Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
DraXoN
üzenetére
Nos, én kb. egy hónapig használtam a nyílt drivert HD3200-al. 3D sebességben jó, sőt egész jó, de Karmic alatt időnként előjönnek grafikai bugok amik eléggé idegesítőek, bár lehet, hogy főként csak komoly Compiz használattal, mert én úgy néztem. A videóknál a hardveres gyorsítás viszont nem megy, főként, hogy nem a RadeonHD kell a 3D-hez, így gyenge procival nem érdemes HD videókat nézegetni, de az is igaz, hogy fglrx-el is csak smplayer alatt tudtam belőni normálisan.
Tesztelgettem a Lucidot is, ott már ezeket a grafikai bugokat nem véltem felfedezni, bár igen sokat nem tudtam használni, mert újraindításkor mindig csökkentett grafikai módban akaródzik indulni, így használhatatlan.
Összességében akkor az a véleményem, hogy ezt a nyílt meghajtót legelőször majd a 10.04-ben érdemes használni, és ott is lesz hivatalosan támogatva a dolog, addig pedig maradjon a jó öreg fglrx.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robot fűnyírók
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest