- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, de szerintem itt csak rajtad múlik, hogy akkor melyiket választod. Ez a tényező csak egy a sok közül. Például ha az embernek nincs nagyon pénze Winre, akkor nem fog azt használni. Ha meg amúgy is van feleslegbe annyi zséd, akkor meg nyugodtan megveheted. Persze ha Te fanatikus Ubi (Linux) használó vagy, akkor úgysem érdekel a Win7, nem fogod feltenni, mert nem mennének a kedvenc alkalmazásaid (java részük), de fordítva is igaz a dolog. Szal ha neked az üzemidő a mindened, akkor válassz és fizess, de akkor ne csodálkozz, hogy a SuperTux nem megy, csak a SuperMario (fordítva persze ez nem igaz), és le kell mondanod egy csomó effektről meg csicsáról, amiket én már nagyon megkedveltem a magam szolid módján.
Meg aztán ha belegondolsz, ugyanott vagy pénzügyileg, ha veszel egy nagyobb kapacitású akkumulátort a notidba és Ubuntuval használod, mintha Win7-et vennél.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest