- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
Major Major #20106 üzenetére
A simát is felraktam otthon kernelből meg a másikat is, próbáltam én mindennel. Nem vettem észre konkrétan különbséget, ugyanúgy viselkedtek nálam. A modprobe -r radeon dri-t néztem, de csak most reggel gyorsan, és azt írta ki, hogy nem létező modul. De majd estére megnézem megint, mert lehet elírtam. A radeon modeset=1 az megint nem működött.
Egyelőre csak annyit csináltam, hogy egy másik, nem azt amit ajánlottál múltkor PPA tárolót beüzemeltem (amin egy kicsit több cucc van), nyomattam egy frissítést és upgrade-et. A radeonhd nem kellett hozzá, de azzal is néztem.
Lehet akkor, hogy pont ezt a kernel mode setting-et kellene belőni vagy mi, akkor talán működne. Mert így olyan, mintha nem lenne 3D akkor amikor indulnak a progik, csak kicsit később, ezért kell újratölteni.
Sweet Lou 6: ez nem segít, nem az indulásával van a gond, vagyis éppen azzal, hogy indul, csak amikor ezt teszi, akkor úgy viselkedik, mintha nem lenne 3D akkor.
Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest