- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
A simát is felraktam otthon kernelből meg a másikat is, próbáltam én mindennel. Nem vettem észre konkrétan különbséget, ugyanúgy viselkedtek nálam. A modprobe -r radeon dri-t néztem, de csak most reggel gyorsan, és azt írta ki, hogy nem létező modul. De majd estére megnézem megint, mert lehet elírtam. A radeon modeset=1 az megint nem működött.
Egyelőre csak annyit csináltam, hogy egy másik, nem azt amit ajánlottál múltkor PPA tárolót beüzemeltem (amin egy kicsit több cucc van), nyomattam egy frissítést és upgrade-et. A radeonhd nem kellett hozzá, de azzal is néztem.
Lehet akkor, hogy pont ezt a kernel mode setting-et kellene belőni vagy mi, akkor talán működne. Mert így olyan, mintha nem lenne 3D akkor amikor indulnak a progik, csak kicsit később, ezért kell újratölteni.
Sweet Lou 6: ez nem segít, nem az indulásával van a gond, vagyis éppen azzal, hogy indul, csak amikor ezt teszi, akkor úgy viselkedik, mintha nem lenne 3D akkor.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- alza vélemények - tapasztalatok
- eBay
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest