- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
A vicc az, hogy múltkor írta itt egy elégedett vásárló, hogy milyen jófejek, mert felhívták, hogy sajnos nem tudnak sapit meg pólót adni neki, és hogy nagyon sajnálják meg minden, mire a vásárló, hogy nem goldot rendelt, erre az 576-os azt mondta, hogy az mindegy, úgyis kapott volna, ha ugye marad. Na most aki megveszi a 35 rugós meg 21 rugós kiadást, tudatában annak, hogy kap hozzá pólót és sapi, mit csináljon, ha az 576 lesz*rva a weboldalukan feltűntetteket kiosztja minden vásárlónak, független a termék kiadási típusától. Nevetségesek. Valószínüsítem - ezek alapján képzelem, hogy vannak ilyen pitik - hogy ruhákat feldobták ebayre, kódokat meg g2a-ra, a pénzt meg elosztják maguk közt. Mindezek után simán elhiszem hogy van ennyire pitiáner társaság.
-
-
cZBc
csendes tag
R9 380 4GB-al teszteltem/tesztelem, eddig stabilnak tűnik(kb 1,5 óra folyamatos játék), nem dobta el a hdmi jelet, meg omlott össze, mint elődei. A benchmarkban nem hozott plusz fps-t. A shader cache miatt viszont gyorsabban tölt be a pályára, ha jól vettem észre.
szerk.: Még egy valami, szerintem javították benne, hogy ne jöjjön be teljesen feketén a betöltő menü, mert eddig nem találkoztam vele és a benchmarkok miatt sokat indított el.
-
changelog alapján nem tartalmaz javítást a játékhoz. arra figyeljetek, hogy a raptr klienstől elvált a pays.tv kliens, expressnél mindkettő települ. plays.tv viszont automatice felvesz egy sessiont, ami levesz a teljesítményből. gyengébb cpus konfigokat nagyon megvámolhatja.
@prokxy: tolózárast nem próbáltál, csak félautomatát?
-
grHawk
aktív tag
Minden tárgynak vannak speckó attributumai. Az a három kis jelecske, balról jobbra: DPS / Heal / Tank
Ha jó heal akarsz lenni (ami valójában itt inkább heal supportnak számít, mint a tank, mert az is inkább tank support), akkor a középső attributumos cuccokat viseld, mármint: mindegyik attributumra ad pontot, de ha találsz egy itemet, aminek a középső ikonjánál ott a zöld nyilacska felfelé, akkor azt használd, armortól független. Valamint az sem árt, ha használsz hangtompítót, mert (ez javasolt mindenkinek, KIVÉVE TANK!!!, hogy ne generáljon aggrót, azaz ne rád támadjanak az ellenfelek.
-
CSiPet2
tag
Pont tegnap este nézegettem (és most én is munkában) hogy a skilleknek ahol lehet állogatni a perk-jeit az alatt egy táblázatban írja hogy x mennyiséget heal-el rajtad, meg y-t a csapaton. Meg még egy halom tulajdonságot. Úgyhogy a beállított perk (vagy nem tom mi a neve) alapból biztosan meghatározza. Hogy mi még azt nem tom.
-
-=Jam=-
őstag
Köszi, kipróbálom.
Ja és akinek nem megy DLC:
Szia!
A Division-höz kapott kódok általános kódok. A játék weboldalán kell regisztrálni vele és a kiválasztott platformra generál kódot a rendszer.
Íme a segítség hozzá:
Redeem process is the following :
1/ Go to the following website: www.thedivisiongame.com/redeem
2/ Log in with your Uplay account or register
3/ Select the platform on which you want to play
4/ Redeem the code above
5/ At release, you will receive your ULC content unlock code by email
-
VTom
veterán
Mi is ketten vagyunk scomcomputer kollégával, kényelmes tempós játékhoz keresünk még két tagot, illetve csatlakoznánk.
Annyi, hogy nálunk nem mindig van fix időpont amikor tudunk játszani, ez inkább előzetes egyeztetés kérdése.
(#7424) prokxy én még csak lvl3
de felveszlek este uplayen
-
Sebestyen01
őstag
En kerlek szepen lemezrol tolom, fel, sajnos karcsu a savszel ahhoz hogy emberi ido altt lekapjon 32gb-ot
De van mindenhez kulon kod a gamehez is amit akkor is ker hogy ha nem rakod be a lemezt es akkor letolti szepen! Mond majd meg parodnak hogy a season passnak kulon kodja van, es a gearnek is, azokat is irja be! -
Hunner
senior tag
Egy pillanat és tolom a spoilert
Addig is az agentorigins gearsetre, találtam megnyugtató választ redditen egy Massive dolgozótól Katt
Közben megtaláltam egy feltöltött imgur albumot, igy nem kell nekem összescreenshotolni: Bonus setek, szotri spoiler nincs benne. Nem tudom miért jár, de a reward vendornál megvoltak nekem is. Gold editionöm van
-
sagem
addikt
Hja, csak most már ott tart a technika, hogy napokra, sőt akár csak órákra is lehet + teljesítményt bérelni, tehát ha nagyon akarnák, akkor minimális költséggel vennék az akadályt..de úgy vannak vele, hogy még minimális költséget sem vállalnak át, csak azért, hogy neked jó legyen
Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond
-
Frod
addikt
Szerintem ez nem "ajándék lónak".
Ha valaki leadta hetekkel ezelőtt a rendelését, akkor joggal várhatja el, hogy megkap mindent.
Én voltam bent megkérdezni két hete, hogy miként megy ez náluk, tehát hogy pl aki kiszállítást kért az mindenképpen előnyben van-e, hisz őnekik már ugye becsomagolják egy nappal előbb!?
Erre az volt a válasz, hogy nem feltétlen, hisz ha valaki januárban előrendelt személyesen, valaki meg a megjelenés előtt egy héttel szállítást kérve az nem lenne fair play. Valami listát mondtak amiben időrendbe van felírva, tehát attól sem kell feltétlen tartani, hogy aki aznap tud csak menni a személyesért délután annak ne maradna fizikai extra, hiszen ha X fel van rá írva, hogy előrendelt januárban, és mondjuk oda is csörögsz, hogy mész érte, akkor nem adják ki az aznap délután téli álmából felkelt betévedő egyszeri vevőnek.Ettől függetlenül nekem lehet lesz egy Gold foglalásom amit oda tudok adni valakinek, mert "csak" egyik vagy másik ajándékkal nem kell (nem csak emiatt, de rágódtam a goldon már 1 hete, mivel nem tetszik a SP tartalma sem), mert van hely ahonnan jött email, hogy az előrendelők mindent kapnak, elvégre így korrekt.
-
Sebestyen01
őstag
Nyilvan ugy probalnak minden embernek adni ajandekot hogy vagy az egyiket vagy a masikat kapjak az emberek, szerintem ertheto, az mas kerdes hogy akkor igy kelletett volna hirdetni is, bar akkor lehet nem olyan figyelemfelkelto a hirdetes!
Mondjuk engem meg nem hivott a kutya se -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megoldom akkor is.
___
3. DLC-ben elmegyünk a Szabadság-szoborhoz vajon?
____
-
Sebestyen01
őstag
Kettőnk közül nem én hisztizik napi szinten higy jaj biztos szar lesz, aztán mutat valaki valamit és uhhh kurva jó lesz, majd jön megint egy hír és ahhoz biztos szar lesz... Szedd már össze magad ember, mutass már egy stagnáló hozzaallast a játékkal kapcsolatban, mert napi szinten még csak read only ba is zsibbaszto ezeket olvasni! Azonkívül mert benyaltad már más gammel, itt volt béta, töltsd is tetszett is akkor mit kivncsiskodsz, miért kell tultolni? Kijon játszol, jól érzed magad, függetlenül a contentektol! A múltkor 50 plusz küldetést számolt össze valaki az csak elég, vagy nincs élet a gépen kívül?
Komolyan mondom agyfax!
Ezenkívül mint látod nem csak nekem válik világossá hogy egyre több önjelölt Nostradamus temeti a gamet, nulla ralatassal, és semmi tudással! Mert hogy nem tud többet mint te vagy én, csak szar, mert szar , p2w lesz biztos, az senkit nem érdekel hogy nyilatkoztak nem lesz... De itt már mondhatni bármit a fejlesztocsapat úgy is mást látna bele a sok emberke aki most is farkast kiált. -
Sebestyen01
őstag
Akkor mond le, és annyi, unalmas már a 80. embertől is ezt a latolgatast hallgatni, fingotok nincsen semmiről, mint ahogy senkinek se és megy itt a nagy rózsa füzér morzsolgatas...
Én nem tudom hogy egyesek a magánéletben is ilyenek vagy sem, de komolyan mielőtt kilepsz az utcára is ennyit filozol? Komoly kihívást jelenthet egy bevásárlás, mert ott is figyelembe lehet venni faxsagokat...
Hihetetlen. -
sagem
addikt
Én sok mindenben egyetértek veled, de itt nem az UBI a hibás, hanem mi, akik előrendelünk minden játékot, mert azt mondták, hogy jó lesz
Régen ez úgy ment, hogy megjelent a játék, megjöttek a tesztek, majd jöttek a vásárlók. Vagy nem jöttek, mert kiröhögték a játékot. Most meg..előrendelésben rekordot döntenek eladásban..Érted, pénznél vannak, úgy hogy szép képeket/videókat, meg -max- egy demot tettek még csak le az asztalra. Lehetne jobban csinálni, de minek? Majd a második részben. Régen max 1-2-3 újságot tudtak megkenni, hogy jó tesztet írjanak róla, de ez nem sok mindenre volt elég, szépen bele is állt a földbe egy-két kiadó, meg nagy dérrel-durral beharangozott AAA cím. Most, gyakorlatilag az EA/UBI féle bukták nem is igazi bukták, mert nem veszteségesek.. És akkor még ott van a Kickstarter/Steam Early Access, ami még rosszabb, mert sok el sem készül vagy csak egy nagyon-nagyon kiherélt verzió lesz belőle, de tőled elvárják, hogy megfinanszírozd a nem számon kérhető ígéretüket. Előre.
Kiadóként biztos mi is ezt csinálnánk sokan
Aztán majd ha kipukkad az előrendelési lufi, akkor talán visszatér minden a régi kerékvágásba. Kijön a játék és sz@r? Így jártatok, lehet keményen akciózni, mert kutya nem fogja megvenni.
-
birorichard
őstag
Próbáld másik böngészőből, nekem IE-n már a frisset mutatta.
Egyébként egy igazi semmitmondó, önajnározó AMA lett, na mindegy.
A legérdekesebb kérdés:
"ray2608 asks: The Division is often compared to Destiny. In my opinion Destiny suffered from doing the same missions /strikes over and over again. What are you going to do to keep players entertained and feel rewarded for the amount of hours they are playing?One of the best things about the Darkzone is just how unpredictable it is. Human behavior is never the same twice and that keeps the Darkzone experience fresh. For the missions outside the Darkzone we offer several difficulty modes (something you haven't seen in the Beta) with varying rewards. And, finally, we are naturally looking to continuously add fresh content for players to tackle. - Magnus Jansen, Creative Director"
Endgame=DZ.
Van egy gold előrendelésem az 576-ból, ha esetleg érdekel valakit, dobjon egy pm-t.
-
-
-
Hunner
senior tag
Nem kell feltétlen szintkorlátnak is megszűnnie egy fegyveren azért mert IRL pénzért veszed...Tehát azt én is biztosra veszem, hogyha lesz is gear/item irl pénzért, az nem lesz lvl1-től elérhető. De egyelőre legyen az ami a screenshoton szerepel. Integetést meg kabátokat tőlem annyit árulnak amennyit akarnak. (lehet még vennék is ha ezek mellé raknak tartlamat a játékba)
-
Edem05
őstag
Ez olyan mint pl Borderlands 2 esetében volt anno, adtak hozzá ilyen Premiere Club DLC-t. Volt benne Gearbox Gunpack, sima fehér fegyverek, arra volt jó, hogy az első fegyveres automatáig eljuss vele aztán dobhattad ki a kukába.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akkora bónuszra azért nem kell számítani. Ilyen mézes madzag dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Set gear bonusz lesz tudtommal, vagyis kell az összes. Viszont szerintem csak pár óráig lesz ezeket érdemes használni, utána úgyis kapunk jobb fegyvereket, meg modokat. Viszont szerintem én a rucikat majd kombinálom, mert van egy pár ami biztos jól néz keverve. (nemzeti gárda tetszik nekem a legjobban)
-
Bibgr0
aktív tag
Tom Clancy's The Division: New York Collapse (könyv)
USA Amazon
$15 = 4200 Ft + valahogyan a szállítás itthonra.Amazon.de (angol)
22.87 EUR = 7100 Ft
szállítás Mo-ra 8.09 EUR = 2500 Ft (Németeknek pl ingyenes)
Összesen 9600 Ftebay
Kb 5200 Ft + 4000 Ft a szállítás UK-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest