- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv urak, az érkező Raid-ről lehet már tudni valamit??? ( csapat létszáma, raid helye a map-on)
Előre is Thx
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
m0h0senator #7248 üzenetére
A hétfői napon kaptam emailt a Futárcégtől, hogy mai napon 8-18óra között érkerzik a csomag...
Érdekes, hogy a munkatársam is ugyan innen rendelte,ugyanazt(Ps4 alap játék) és neki már dél előtt megjött a csomag, de más futárcég hozta mint nekem... -
Cruzolka
aktív tag
válasz
Bazsi1987 #6465 üzenetére
AZ alapot rendeltem (Ps4), pár napja kaptam emailt, hogy a rendelédkor járó előrendelői ajándékokat meg fogom kapni...
Ennyi!Ja, és tegnap rákérdeztem tőlük, akkor még azt kommunikálták felém, hogy a Game kedden kerül kiszállításra!
Amúgy sem értem ezt a, " júúúúj B*ZMEG, Hétfőn kezgyükmádejóleszNemKedden dolgot
Ha Kedd, akkor Kedd.
EZ is csak egy JÁTÉK -
Cruzolka
aktív tag
Nem értem sokan mért aggódtok, az előrendelést visszaigazoló e-mail miatt...
Nem először rendelek elő játékot igaz nem az 576-ból, hanem a K.szervizéből, de én még egyszer sem kaptam utólag visszaigazolót.
Nyugtázzák egy mailben a rendelésem, majd a megjelenés Napján jön a futár és hozza a csomagot.Én örül, kibont, munkából hazamegy és játszik
-
Cruzolka
aktív tag
A Magyar nyelv már elérhető a nyílt bétában?
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4729 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Fuck, pedig reménykedtem...
Mostmár csak arra leszek kíváncsi, hogy a március 8. startkor újra le kellesz e tölteni ezt a kb 30gb (Ps4)
vagy esetleg dobnak egy patch-et... -
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Aki előzőleg játszott a Zárt Bétával és felhúzta a karakterét, annak a Nyílt Bétában megmaradt a karakter és az aktuális szintje/fegyverei ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest