-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
-
birorichard
őstag
lol, ez jó.
amúgy a vanity itemek felőlem jöhetnek, más játékokban sem zavart, ha valaki delfines pisztollyal vagy hupilila páncélban rohangált, sőt, volt úgy, hogy ami nagyon tetszett, azt megvettem én is (na nem ésszerűtlen költekezésre gondolok, max ilyen egy db 1-2 euros content/játék mennyiségben), BO2-ben volt egy zombis skin pack, azt hiszem 2 euróért, arra befizettem, mert nagyon bejött, de annyi és nem több.
-
.LnB
titán
-
Edem05
őstag
Nekem is volt hasonló kabátom
Örültem is neki, nem is cseréltem le.
-
.LnB
titán
Sehol egy railgun
Én AK-ra szavaztam mindkét beta alatt. De csak mert azt úgy ismerem más játékokból.
Nem vagyok egy nagy fegyverszakértő. Felőlem ezek a nevek ételszínezékek és tartósítószerek is lehetnének nagy részben.
Ebből mennyi a sniper fegyó? (nem fogom végigúglizni mindet)
-
duvi
nagyúr
Még mindig csak egy kis részét láttuk a teljes mapnak, de így is kalapot emelek a készítők előtt
Brutális meló lehetett mindezt elkészíteni! Főleg, hogy nem procedurálisan generálták a várost, hanem fotók alapján modellezték!
(#5332) oneal1
Én tuti nem szállok be a "melyik a jobb VGA" játékba -
.LnB
titán
Ez itt a baj kérem szépen!
Az X1-es megjegyzés csak poén volt, neked szántam. Örülsz?Azt hittem csak nálam volt ilyen randa a fű. Azt hittem valami baj van nálam, mert nem emlékeztem, hogy a zárt beta-ban is ilyen volt e. Aztán most utánanéztem és minden platformon ilyen.
-
duvi
nagyúr
Gyanítom, hogy ez a pár nap kevés lett volna a szükséges alapanyagok beszerzéséhez
Nem mellesleg aktiválni kellett volna a crafting rendszert, amivel túl sok időt töltöttek volna a játékosok. Erre a három napra instant élményt akartak nyújtani, amihez a DZ volt a legkézenfekvőbb megoldás. Az open béta elég rendes gesztus volt a kiadótól (nem jellemző manapság), hogy mindenki eldönthesse, tetszik vagy sem a Division. Engem megvettek, ezért én is megveszem a gold csomagot
(#5261) Kicsimix
"a craftolás általában jóval lassabb metódus jó cuccok szerzésére"
Sanszos, hogy így lesz, de cserébe a PvE kedvelők nem érzik magukat hátrányban. Gyanítom, hogy sokan csak a single/coop része miatt fogják megvenni a játékot. Ezzel a megoldással ők is teljes értékű játékot kapnak, több 10 órányi játékidővel. Jó üzletpolitika, mivel mindkét fél jól jár. Több eladott példány, több elégedett játékos. -
prokxy
veterán
Ha csak 10 ilyen lesz, akkor az egy délután kb.
Persze ha szinthez lesz kötve, akkor kitolja a játékidőt. Bár már a nyílt bétában is az altf4-en volt a kezem, mikor több percig csak kutyagoltam, mert semmi nem volt utamban, viszont próbáltam úgy GPS-ezni, hogy minél több encounter legyen a közelben. Itt az egészben a DZ lesz a lényeg, mert ott lesz a normális loot, ott lehet értelmesen fejlődni...
DZ esetén lehet olyan, hogy egy pl. 14-es szintű szembejön velem/velünk és ledarál?
-
VTom
veterán
Nekem úgy jött le, hogy összesen 10 nagy küldetés lesz, ami ilyen lövöldözős. Ezen kívül gondolom lesznek még más jellegű küldetések, kisebbek, mint a túszszabadítás a bétában pl.
Meg gondolom jönnek a gyűjtögetős témák, meg persze a fejlesztések, crafting.Nem lesz ez rossz, én személy szerint nem bánom, ha nem csak egy lövölde lesz, mert kár lenne átszaladgálni ezen az aprólékosan kidolgozott városon, engem a hangulat is nagyon megfogott, egyébként is szeretem a posztapokaliptikus sztorikat, én biztos sokat fogok barangolni, nézelődni, keresgélni is.
Aztán ha jönnek a többiek, mehet egy-két mission, vagy DZ.
-
.LnB
titán
Remélem jól érted. Most így átolvasva, én is úgy értelmezem. Az 40+küldi lenne.
(#5241) Kicsimix Én 100óra szintezést várnék el egy játéktól. Első karinál. A Wow is valahol itt mozoghatott kb mikor én nekiálltam. Ma már mások az igények. De mindenképp 100+ órával számolnék a játékkal, és ezt nem úgy értem, hogy ebből 50óra DZ-s kergetőzés.
-
SkyS1gn
félisten
Itt mondja. Elvileg interjúban emlitették. Abban is egyetértek hogy a bossok lehetnének kicsit taktikusabbak vagy erősebbek vagy valami.
-
VGNGR
senior tag
"Mondjuk utána szerintem nem sokáig élt."
Jól látható a felvételen, hogy cheater a csávó. A szerencsétlenek megpróbálták biztosítani a kivonási pontot. Amikor robban a gránát, szinte azonnal tüzet nyitnak rá jobbról és látszik a hp-n, hogy vörösödik, de marad maxon. Remélem valahogy kiszűrik ezeket a tetveket.És itt most nem a rogue játékmódról beszélek, hanem a csalásról. Normál esetben jobbról simán szétkapták volna ezt a majmot, és talpra állítják a szétrobbantott csapatot.
Illetve még az is furcsa, hogy a sima gránátnak van akkora sebzése, hogy azonnal földre kerüljön mindenki, vagy már annak a sebzése is moddolva volt? -
Titanone
tag
Ez durva, ilyenre pl. én magam nem is gondoltam
Akinek droppol a játék 980-on, annál valami nagyon nagy hiba van.
i5 3450s(ami enyhén szólva is ezeréves és nem egy élharcos)
8gb ram
msi 980
win 10 és SSD-n van
40-60 fps minden maxon és FHD. Egyszer volt droppom 18 óra játék alatt, leesett 10 fps-re, de úgyis maradt, inkább kiléptem. -
Sebestyen01
őstag
DPS! A kek m4 elott en ma kb 11 ig egy zold szutyokkal mentem (ugyan csak m4) amikor ezt dobta egy mpc, hozzateszem akkor is 5.2k volt a dpse a ZOLD fegyvernek
Amugy eletben lehet maradni csak team kell hozza, en sem fekudtem sokkal tobbet adott szituaciokban mint az akinek 4.5 k hp-ja volt, de mikor szembe jon egy player egy egy tarbol halalba lehet loni az felemelo tud lenni, nem kell odarohanni kupanvagni semmi ilyen! Igen arulo ugynok mielott meg a zold lelkuek jonnenek!
-
k-adi
nagyúr
Én már megbékéltem a grafikával
való igaz E3as elvárás irreális volt (de akkor miért marketing kampányolnak olyan csodaszép videókkal a fenébe is..
).. én már a contenttől vagyis annak hiányától, illetve a repetitív játékelemektől, küldetésektől félek... (valamitől mindig kell
)
-
-
-
akkor valószínűleg azért kaptátok meg a sok skint.
remélem ez nem xbox-exkluzív.majd mondjátok el, hogy a fegyver skinek leszedhetőek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest