- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
#35434496 #19036 üzenetére
Az elmúlt 1 hétben 2x is harcoltunk 4 vs 4 magyarokkal. Hát, kiábrándító azt kell mondanom.
Az első 4 főst DZ5-6 körül kaptuk el, köszöntünk meg minden, aztán szétváltunk, majd mindkét banda ugyan arra a supply dropra ment, de fel lett szedve mielőtt odaértünk, szóval mondták a srácok, hogy akkor kapjuk el őket, nem a loot, vagy mert bármi bajunk van velük, csak mégis PVP zóna.
Akkor még azt hittem, hogy ők a nyafogósak, csak mert volt egy két bazdmeg, meg ezt miért kellett, jó utána a bazdmegelés miatt még 2x leküldtük őket, de semmi extra.Tegnap viszont ami volt, az hihetetlen. Én csak rerolloltam itemeket, mikor rámírnak hogy jöjjek be mert egy 4 fős banda nagyon kemény 2 játékos ellen, és ugatnak. Bemegyek, erre hallom hogy magyarok, megy mindkét oldalról az osztás. Amíg 4 vs 2-ben voltak addig nagyon nagy volt az arc, aztán utána DZ2 saferoom előtt meghaltak mind a 4-en vagy 10-15x úgy hogy ezalatt tőlünk összesen 1-1 embert fektettek meg 1x, akkor már csak sírás volt és hiszti, a kedvenceim:
Miért használsz kéket (mondta miután egymás után a 2. járt le náluk és mi is elnyomtuk)
Ne használj robbanólövedéket
Ne használj turretet
Ne használj stickyt
Gyere 1 vs 1-ben (miután 4vs2-ben ők kezdtek kötekedni és keménykedni)Már azt vártam mikor mondja hogy Ne használj fegyvert, vagy Ne mozogj.
És persze mondanom sem kell, hogy 1-1 haláluk után amiből bőven volt, jött a respawnig tartó válogatott káromkodás is, szegényeket nagyon felhúzta hogy folyton nyomogatni kell a respawnt.
Ilyen balfaszok lennének barátlistán, azonnal törölném is őket, nem azért mert meghaltak 20x fejenként, azzal nincs gond, mindig van jobb játékos, hanem mert amilyen hisztit közben rendeztek, pedig eredetileg ők voltak az agresszorok, az valami hihetetlen.
-
bunfi
őstag
válasz
#35434496 #19048 üzenetére
Amikor én "sírtam", akkor megkaptam, hogy ha nem tecccik, akkor ne jáccá, nemennyé DZ-be, mert a DZ azilyen. Ha nincsenek szabályok, akkor nincsenek szabályok. Ez is benne van.
(#19030) norti Nem trollkodok, csak véleményt közöltem. Fix négyes groupban farmolva is 100+ óra alsóhangon, hogy azt a szintet elérd, ha szerencséd van a randomgenerátorral.
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek.
Tegnap este én is így jártam 2 alkalommal a két hármasfogat közül az egyik talán ez a csapat volt.
Egyedül voltam és legalább csak pénzt buktam, mert előtte kimentettem, mire odaértek.Este megnéztem a trailereket, akkor jól látom, hogy ezek már fizetősek lesznek és a dobozosan megvett alapjátékhoz a steamen bejelentkezve tudom beszerezni.
-
válasz
Sok ilyen volt mar velem... 1v4be lelottek magyarok, mikor megkerdeztuk megis miert, azt mondtak itt nincs szabaly... Amikor megkerdeztuk hogy akkor miert nem szembe, 4v4be lonek, mely kuss volt. 1v4be tudtak olni, aztan egyszer sikerult 3v4be odamennunk, es fekudtek manhunt utan. Egybol mentek szervert valtani...
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #18782 üzenetére
Tanúsíthatom! Valamelyik nap ép szólóztam és playersék jöttek volna levágni. Mikor kiderült, hogy magyar vagyok nem bántottak sőt mentem velük dz1-dz6-ig. Ők sem azok a játékosok akik csak négyen képesek lelőni egy embert. Raullal ugyanez volt találkoztunk nem egy szóló játékossal mégse lőttük le.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #18715 üzenetére
Mondjuk rugózni üres tatyóval szoktam elindulni.
Legtöbbször így is fejezem beA tegnapi rugózásnak is +50kXP és 200k DZ credit lett az eredménye.
Nem értem, hogy XP-ből miért ennyire kevés, mondjuk míg egy mob dob 175XP-t (nincs már XP növelő a cuccokon), addig 300-400 közötti pénzt szoktak eldobni, a bossok meg 1100-ról indulnak ha jól rémlik. -
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #18446 üzenetére
Megint az egyedi M870 shoti van ( volt már kb 2 vagy 3-szor ez a vendornál), meg egy pisztoly van.
(#18447) marilllyo : Nem rossz ez a shoti, bár én a tervrajzot nem vettem meg mivel van már egy ilyenem, erősebb mint a super 90 vagy a sasg12 sg, cserébe kisebb a tár és a tűzgyorsasága.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #18229 üzenetére
Tegnap is pont ez volt,mennénk ki dz-ből checkpointra lőszerért,kb. fél méterre vagyok a kijárattól erre rogue státusz 89 sec... Persze akkor is gplayers volt a bűnös.
Amúgy ma déltől mehet,reggel úgyis a szokásos 3 órás karbantartás lesz,legalább tudok aludni meló után.
-
válasz
#35434496 #18117 üzenetére
Sajnos nem! Ne kerdezd miert. De ha pl 2db vegso megoldas szettdarab van rajta, kapasbol lefelezodik a sticky sebzese. Nem is hasznalom, mert meg a sticky build is csak neha viszi el egybol a jatekost. Sok emberen csak 22-30e-t sebez
A masik pedig, hogy ralovom a taskajara, robban, de nem sebez. Ezt sem ertem. -
bombibmw
veterán
válasz
#35434496 #17970 üzenetére
Akkó megveszem az összeset.
Sniper:
Köszi a választ!
Azt hiszem, hogy néha túlságosan elkap a hév és egyszercsak a földön találom magam.
Majd megpróbálom visszafogni magam.
Sajnos nekem még nem esett FW Vector, csak a sima és, amikor volt a vendornál, még nem voltam lvl75.
Ezen(taktikus) viszont van/volt halálos talent.
Érdemes leváltani a számomra már bevált AUG-ot, ha ennek nem olyan jók a talentjei?
Darál ez is, de ahogy nézem mindig a többieket, nekik jobban adja. -
-
válasz
#35434496 #17520 üzenetére
Jo igy. Meg kell dolgozni a lootert. Mikor meszarszek van 1 tarbol 10 mob, akkor ne dobjon mar 240est... Dz6ban fossa a zoldeket. Ellenben a baltas foszer a mennybe vag a baltaval.
tegnap ejjel elsonek hasznaltunk fedezeket dzben mob ellen. S ugy erzem, fix embere lesz a partynak egy taktikus
-
Edem05
őstag
válasz
#35434496 #17066 üzenetére
Ahogy LnB írja, jól csinálták, védték az ajtót. Aztán kitörtek egy ultival próbáltak lemenni az aluljáróba, de elbuktak. Ha jól emlékszem az este folyamán velük összefutottam még vagy ötször
Mindig eljutottak manhuntig de túl kevés c vitamint ettek és megrogytak.
Jó volt velük küzdeni, élvezetes meccsek voltak, sok pénzt adományoztak így nékem.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
#35434496 #16610 üzenetére
Állok elébe...tudod ami itt megy, hogy csak egy bizonyos réteg kap választ a kérdéseire, nem is baj ha banolnak!!
Szerettem volna többször is tanácsot, vagy érdemes-e az adott fegyót, itemet megvenni, mindenki sz*rt a fejemre, innentől kezdve nekem itt nincs keresnivalóm....a legutolsó a Valkür fegyver tervrajzra vonatkozott...A többség lvl 99 big face módba tolja, vhogy nem illek bele a képbe
Kérvényezném a bant, ha lehet...thy
-
Garsza
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #16590 üzenetére
Túl nagyok az elvárásaid,hagyd pár napig,aztán próbáld meg megint. Nekem nyolcadik pörgetésre dobta a mostanit.
(#16592) Garsza: A One in none még bugos,beragad az utolsó golyó... A gear tölt vissza nekem 33% HP-t minden öléskor,a Vector meg még mellé 3%-ot critenként. Így egy megölt ellen teljesen visszatölti az életerőt.
-
kovimester
aktív tag
válasz
#35434496 #15754 üzenetére
Szia!
Nézegetem meg olvastma a kommenteket hogy Demeter, hogy szedi a rigokat meg hogy fut utána. Nekem az tünt fel hogy soha nem találkozik csiterel vagy én nem tudok róla. Mert a cheater első dolga a rigokat lelöni sok pénzért és XPért....
Ezt nem kötekedésből irom cska érdekelne.. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #15300 üzenetére
Ja, jó volt, kivéve az a barom állat Whrite.
Az ilyen minek játszik olyan játékkal ahol lelőhetik? Főleg, hogy a kis mázas népi agyagedény (értsd: köcsög), egyedül elment rambozni, amikor rugó volt, és persze lelőtték aztán visszajött és mindenkit aki nem a csapatában volt lelőtt, mert hogy ő XP-t vesztett és mindenki elmehet ahova akar...
Ez a kis hülyegyerek menjen el dokihoz, az ír ki neki gyógyszert, ami talán használ...Ja egyébként a játék nem számolja egy ideje a rugó killeket, az elmúlt pár napban többet lőttem le, mint eddig összesen, de nem megy a számláló felfelé...
Már rég beadta az igazságosztót, de még mindig csak 19-et ír -
Snip3r_HUN
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
#35434496 #14407 üzenetére
Krva anyját nem lett volna baj ha azt a csalók által okozott 2 halált megússzuk a végén.
Mind1, most beizzítottam a shadow playt, mindegyiket felveszem és még YT-ra is mennek ki. Nem mintha sok értelme lenne mivel bármikor nevet váltanak, de ettől függetlenül hátha valaki ráismer a rohadékokra.Tudjátok mi lenne itt (szerintem) a megoldás? Ha minden játékosnak lenne egy megkülönböztető szám(sor)a, amit mondjuk látsz a neve mellett, vagy miután kinyír a képernyőn..
Onnantól aztán variálhatna a nevével a kis tahó. -
ForRedGlory
félisten
válasz
#35434496 #14145 üzenetére
Reportoltam, de az UBI oldalán, én ebben a /report chatben annyira nem bízok.
El is mentettem a kedvencekbe...
-
ada19
senior tag
válasz
#35434496 #14073 üzenetére
Normál esetben igen de ennek elég gyér talentjei vannak.. Az a baj (és itt az összes fegyverről beszélek), hogy a talentek túlságosan meghatározzák a használhatóságot.. M1A esetében ha nincs Balanced, konkrétan kuka - ettől még nagy számokat fogsz látni, csak a talenttel 3x annyi fog betalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest