Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
srácok, itt bizony vannak hackerek. Össze is hozott eggyel a sors. A gyerek egy golyóval instant killelt, amikor közeledtem felé, akkor láttam már ő is felém fordult épületen keresztül ergó wallhacke is volt, hozzá érni nem tudtam...ja és aimbot is. Felvettem, megvágom és megmutatom youtubeon.
-
RazoR
veterán
Nem úgy volt, hogy az M1A a bázison hajnali egyig lesz, mert nálam nincs ott csak egy srs... Vagy az csak lvl 30-on van?
-
Hunner
senior tag
Dettozom, nagy favorit nálam is a Division bőrkabát, bár a Dune Jacket-et hordtam mióta meglett, és fogom is még, tetszik a színe

(#9695) oneal1: Igen, javították, már van XP vesztés, de minimális a régihez képest. lvl50 környékén egy sima halál 2k xp, egy lvl1 rogue halál szintén 2k xp
-
oneal1
senior tag
DZ hogy áll most? kijavították az xp bugot? mármint ha megölnek nem vesztessz semmit dolgot
-
Hunner
senior tag
Hazaérek és ez fogad a bázison: Frost Jacket

-
duvi
nagyúr
Bementem DZ-be, hogy megnézzem mennyire nőtt meg a rogue kedv. Hát határozottan többen vannak
Főleg csapatban mászkálnak. -
duvi
nagyúr
válasz
H4rt1g4n
üzenetére
"Szerintem a checkpointhoz való fast travel továbbra sem lesz elérhető"
- De igen. Most próbáltam ki. Mostantól elég ha egyszer elmész az adott DZ bejárathoz és onnantól bármikor és bárhonnan használhatod a gyors utazást
(kivéve DZ-ből, mert ott továbbra se él a fast travel.) -
.OM.
aktív tag
válasz
velizare
üzenetére
A tárméret nekem azért nem fontos, mert kikukkantok, kifosom a tárat és bújok is el. Nem tudok kint lenni többet, mint 1-2 sec, így inkább töltök, amíg lövik a fedezékem. Hit'n'Run.
Olvastam valamelyik fórumon, hogy van valami LMG-s talent, hogy ha mellé lősz, kapsz +25% sebzést HS-re. Ott mondjuk jó lehet egy dopla tár, főleg, hogy az LMG pontossága idővel áll be. Tehát az első 30 golyó még szór és felteszi a buffot, de a maradék 150 már fejre megy +25% sebzéssel. ( de ki tud annyit kereszttűzben lenni..
)Az armor dam-ban viszont teljesen igazad van, az a legjobb 5. stat- nak. SMG-vel ragaszkodnék a crit-hez, mert az az alapja, viszont assault-tal, már felkerülhet a 2. helyre.
Igazából egészen jó a fegyverek kiegyensúlyozása, mert nincsen legjobb. Minden játékstílushoz lehet jó kombinációkat találni.
Ami most újabban megtetszett, az a vakítás lövésre. Úgy emlékszem toxic a talent neve a fegyvereken. Egy tank LMG-vel egész jól fenn tudhatja tartani a hatást és miközben magára vonja a tüzet sokat gyengíthet az ellenséges tűzerőn, pontosságon..
..komolyan nincs még kiforrva az egész, sok lehetőséget rejt még a rendszer..
-
raven84
senior tag
Kihívás módot nerfelték? Tegnap tovább tartott jobb csapattal mint most. Peccs nóteban semmit nem láttam ezzel kapcsolatban.
-
pzstm
titán
válasz
_Andras_
üzenetére
valamit elnéztél...challenge módban minden ellenfél 32-es sárga....legelejétől fogva, első naptól.
Viszont taktika sokat számít, 40 percen belül megvolt Warrengate powerplant is, randomokkal...(bár úgy érzem a buli javát én csináltam, mindhárman felvettek barátnak utána és kaptam köszönőlevelet, hogy ilyen gyorsan sosem csináltak még challenget....hát nem tudom egy 20 perces lexington centerhez mit szólnának akkor
)DZ bejárathoz miért nem lehet utazni? arról volt szó ettől a patchtől kezdve kintről menni fog.....

-
MichaelSD
őstag
Valaki lenne olyan kedves magával vinni egy magas szintű küldetésbe? Gyorsan felvinném 30ra a második karakterem. Előre is köszönöm!

-
_Andras_
tag
A kihívás valahogy sokkal nehezebb lett.. 32-es mind... kb megint semmit se ér a fegyverem ..

-
Garsza
veterán
Közben eljöttem melóba. Akkor végülis a királyt kinyírták?
Mert tegnap éjjel meg ma délelőtt összehoztam vele 500k kreditet meg pár jó cuccut. -
ada19
őstag
UPDATE: The servers are now back online with update 1.0.2 fully deployed. Thank you for your patience.
Szerk.: ez a kemény!
My real life memorial to Bullet King on the corner of W49th and Broadeay
-

pont a legfontosabbat vetted ki az egészből egy legyintéssel. tárméretet egyetlen moddal lehet csak növelni, oda ne akarj mást rakni. jó tudni, hogy egészrész kerekítést használ a játék, azaz 0,99 golyó az 0 golyó, 99%-ra nem duplázza a tárméretét.
dmg%ot ritkán dobja be, 1-2 cuccon láttam csak eddig, de szintén nagyon fontos.
enemy armor damage: ezt máshol úgy hívják, hogy armor penetration. pveben a hatása mint dmg% érvényesül.
headshot marksmannél igen, mert ott default arra mész. smgnél is rakhatsz rá, mert ahol már effektív, ott könnyen fejalakra lehet tartani.
crit esély attól függően, hogy használsz-e pulse-ot. afaik 65%nál van a cap.
crit sebzésről jó tudni, hogy jelenleg semmilyen módon nem lehet tompítani a hatását.@ßrainiac: ja, néztek engem is, amikor olvastam, hogy mi tetszik ennyire.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg élnek szerverek.
(#9667) Csabee86
Ott ragadtam Level 51-en.

-
mettek
addikt
én egyszerűen képtelen vagyok elérni az 50.es DZ szintet. Iszonyat lassan fejlődik 40 fölött plusz egyszer egyszer legyaknak az NPC-k vagy rogue leszek véletlen egy berohanó idióta miatt így meg fél szinteket esek vissza alkalomadtán...ez kicsit idegesít és addig nem tudok megvenni 50es szinthez kötött cuccokat
-
pzstm
titán
UPDATE: The servers are still down but should come back online shortly.
-
.OM.
aktív tag
Kicsit jobban kielemeztem az értékeket és persze utána olvastam és a DPS számítás kicsit sántít és kb semmit nem ér a kiírt érték.
Alapjában véve az alapsebzés és a tűzgyorsaság a legfontosabb.
A Crit és a HS bónusz valódi sebzésnövekedéssel jár.
A pontosság úgy ad DPS-t, hogy több HS / lövés értéket ad az elméleti sebzéshez. Gyakorlatilag nem arányos, mert egy ügyesebb játékos sokkal kevesebbet profitál a pontossábgól, mert nélküle is gyakran betalál.
Hatótáv, avagy az optimális távolság viszont fontos tényező, mert azon kíívül 30-40%-kal kevesebbet sebeznek a fegyvezek. (SMG-t ez sújtja a legjobban)
összegzés:
Tehát ha valaki az adott fegyverrel optimális távolságon belülről ügyesen fejen tudja tartani a teljes sorozat alatt a fegyvert, illetve nem fogy ki soha a lőszerből akkor a következők szerint alakul a tökéletes kiegészítő:
1) Alapsebzés növelés
2) HS sebzés (marksman rifle ++)
3) Crit esély kb 30-40%-ig (SMG ++)
4) Crit sebzés ami belefér
5) tűzgyorsaság vs tár méret vs reload speed (ez a játékos stílusa és a pálya felépítésének a függvénye)Személy szeritnt a gyors SMG-ket preferálom közelről, mert alacsony HP mellett csak ritkán tudok kibújni, akkor pedig mehet az egységnyi idő alatt a legnagyobb sebzés. Mellette egy marksman rifle, ahol talán a reload ami fontos lehet.
szerintem..
-
Zlcsi
senior tag
ti be tudtok lépni?
-
-=Jam=-
addikt
Egy taktikai AUG nekem is esett tegnap a challenge végén a Boss-tól
De egyelőre a kraftolt AK-t használom. A magyarításban mik lettek javítva, arról nincs valami bővebb infó? Ami baromi zavaró, hogy a Health meg a stamina is életerőnek van fordítva, azt javították, nem nézte valaki véletlen? -
EnDaN
tag
Sziasztok!
Nemrég elértem a 30-as szintet (30/17 jelenleg), társakat keresek a napi küldetésekre és DZ-re! Mindenféle kommunikációs platform megoldható. A 30+ családos réteget erősítem
Leginkább esténként játszom. Ha beférek valahova, vegyetek fel: TheDaN997 -
warcat
veterán
-
pzstm
titán
ez a ma árult first wave M1A nagyon beteg ahogy felhúztam

Lehet lejjebb fogok venni accuracy-ból és picit feljebb tolom critical chance-t

-
duvi
nagyúr
Szerverleállás 13 perc múlva!!!
-
pzstm
titán
We will restart all game servers at 2 PM CET | 1 PM UTC | 9 AM EDT | 6 AM PDT. Downtime: 15 minutes. No rollback of character data.
Gondolom nem volt tökéletes

-
oriic
HÁZIGAZDA
Bementem DZ6-ba ugyanúgy lilát dobálnak a neves bossok, meg a kulcsos ládák.
Közben megpróbáltam challenge-et letolni idegenekkel, de idiótákat kaptam ki. Egy időre befejeztem, majd meló után folytatom.

szerk:
Ahogy látom új contentet nem kaptunk.
-
Garsza
veterán
-
-
RichieTri
senior tag
Srácok,
Akkor most a DZ.-ben milyen szintek vannak a cuccokra?Eddig láttam 30lvl-s és 50lvl-s cuccokat. Léteznek még feljebb is?
-
grHawk
aktív tag
-
_Andras_
tag
Hát nem egy Steam ez az uplay..... Elkezdem frissíteni.. Kiírja 2giga+ .. Letölt 1.42 gigát, majd kiírja indíthatom a játékot.. Gondoltam biztos lefagyott a kijelző... Elindítom , majd a folytatás gombra kattintok és kiírja, hogy várjak ,mert tölti a játékot, de a letöltés nem mozdul 1.42-ről... Leállítom és újraindítom a letöltést, de most már 3 gigát akar letölteni.....most éppen tölti és 2.50 gigánál tart.. fura.
-
oneal1
senior tag
ez a bug vajon meddig lesz?

-
demmer123
őstag
Megöltem 4 fős csapatot és hagytam megöletni magam semennyi xp-ét nem buktam.
-
Edem05
őstag
BULLITKING IS ALIVE AND WELL. AND DARKZONE IS A NUTHOUSE WITH 0 XP LOSS (ROUGE/NONROUGE)
Most már bárki lehet rugó, csak úgy.
Nincs érte bünti.szerk: jó nyilván ezt is javítják majd szerver oldalon...
-
marquuard
veterán
"Right now, I sit at 4654 armor, which provides me with a 65% damage reduction."
Olvastam egy ilyet, az armor értéket írja valahol, vagy csak fogom és összeadom? Meg a 65% honnan jött?

-
Garsza
veterán
Nekem nincs a kínálatban az adott fegyver. Az hogy lehet?
(#9609) RazoR8402
A vidó megmutatja. De előtte teljesíteni kell a felette lévő mellék küldetést.
-
Garsza
veterán
Jelentem a Király még mindég él. Gondoltam ha úgyis arra vagyok elintézem végleg. De miután elintéztem és újból kimentem megint ott volt. Gyorsan el is intéztem 3x.
-
kinghaxor
aktív tag
Van most valamiféle szerver karbantartás? A patch lejött az előbb de a játék nem indul. A hiba Delta 20010186. A szerver leállások idejéről lehet valahol olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg csapatban mászkálnak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)