- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch0b
tag
De jó survival volt ez... Megyek extration-höz 6 dobozzal, hívoma gépet, jön a hunter, megölöm, közben a játékban mondja a pilóta, hogy 30sec múlva indul szóval száljak befele. Csak a probléma ott volt, hogy valójában a gép sehol sem volt -.- . Hívom megint 2.5 perc mire megjön, a baj az volt, hogy 1.5 percem volt már a fertőzés miatt, nem is éltem túl...
-
Ch0b
tag
Ne hallgass rá. Az első 3 zónában lehet kicsit nehezen, de lehet egyedül farmolni. De ha találkozol valakivel, aki egyedül van állj vele össze és együtt gyorsabb. Nem kell félni, nem történik semmi ami miatt félned kellene, bemész, gyűjtögetsz és szépen halad az. Landmarkok környékén vannak névvel megjelölt kis bossok, azok dobnak fixen 2 lilát, ha ott vannak páran akkor ha bele tudsz lőni legalább egyszer, akkor kapsz lootot te is. Nem nagyon fognak leszedni játékosok, túlságosan rámennek a biztos játékra. A léyneg még az persze, hogy jó builden legyél, ami segít abban, hogy egyedül még könyebben tudj haladni, de ajánlom, hogy csináld a napikat, a mai challenge pl. nagyon könnyű, megvan maximum 30 perc alatt, és az ad fixen egy sárga felszerelést. A phoenix pénzről nem is beszélve, kell belőle azt hiszem 154 és tudsz venni Vector receptet a bázison, ha ez megvan akkor legyártod és lesz egy jó kis kezdő fegyvered, vagy gyűjts össze 450k pénzt és tudsz venni egy Pakhan-t ami nagyon jó LMG. Persze a talentek teszik igazán jóvá, ahhoz meg gear nem árt.
-
Ch0b
tag
Nem tudom mit gondoljak. Először is, jó lenne tudni a teljes térkép méretét a mostanihoz képest, mert pl. a DZ nem túl nagy, túl sok a játékos. Másodszor pedig az, hogy ténylegesen mennyi mindennel lesz több a teljes játék? Nem rossz a játék, haverral mentünk ketten, egész jól elvoltunk, de picit kevésnek érzem, a területet meg azért nagyobbnak hittem.
-
Ch0b
tag
Lol már... tegnap kaptam egy béta kulcsot egy jótevőtől, aktiváltam az oldalon, erre az accountomon nem lett aktiválva a játék, de az oldalon jelezte, hogy már megadtam a kódot, és várjak ameddig aktiválódik. Írtam a supportnak, hogy ez meddig fog tartani, mert megadtam a béta kulcsot, és még semmi. Erre visszajön egy válasz, hogy sajnálják, hogy nem kaptam még kulcsot, és valami totál előre megírt baromságot sóznak rám, ja és most ma délután. Ok.
-
Ch0b
tag
Jó lett volna bejutni, kipróbálni a játékot, de nem jött össze.
-
Ch0b
tag
Lehet tudni, hogy a béta mikor kezdődik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest