Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére

-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
valakinél 3-4-5x is elproccol a 6. bónusz, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben, hogy nekem miért nem tud ilyet?
Nekem is talán jó, ha +1x beproccolt eddig, olyan meg soha nem volt, hogy 3x-4x, és én is összefutottam már nem 1x rugóval, akinek meg többször, furcsa.
Viszont ezt magyarázd meg:
Tegnap, pont ott, ahol a DZben összefutottunk, fordulok ki az utcára, jön négy csákó. Köszönök, kicsit gondolkodnak, majd berugóznak, nekem esnek. Jó kis PVE-s cuccban voltam, épp egy Super90-et próbálgattam a sárga mobok ellen, páncélsebzés, meg vérengző volt rajta, szóval játékos ellen egy 0. Mondjuk amúgy sem lett volna esélyem.
Ragacsban voltam. Egyiknek nekimegyek, lövöm a fejét úgy 2 méterről, kezdett olvadni, de még a negyedik lövés (32 skuló) után sem adta be rajta a vérzést. És ez már nem az első eset. Most éjjel szintén, manhuntok jönnek az északi kimentésre, mert oda adta be leadást. Az egyik közel jön hozzám, M4-el osztom, megy le az élete, már lassan tárazok, de nincs vérzés. És sárga mobok ellen is előfordult nem egyszer,, hogy nem adta be a vérzés. Valami retkes SW bug? Baromira bosszant a dolog, mert a négyből legalább egyet le tudnék így szedni, de nem...Mielőtt bárki írná, hogy vérzés-ellenállás, a 6os ragacsnál "a ragadozó jelét nem befolyásolja a célpont vérzés-ellenállása." Ez van a leírásban. Akkor meg most mi van?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
The meat locker,ez melyik magyarul ?

-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Épp most néztem telón mi a felhozatal,én is ezt a kettőt szúrtam ki.
Az a tár nem gyenge,régóta vadászok ilyet.
Na meg az a Carbon is odab@sz.Van még 4% sticky bomb dmg is Camp Clinton.
-
foxymaxy
senior tag
Srácok a predátorra hogy a vérbe lehet összehozni a 135chd/53chc-t mert ha meggebedek akkor sem tudom feljebb tolni 127chd/42chc-nál a fegyók is fullosak (ház+bullfrog)

másik dolog hogy a szettnek a szintje az mennyit számít, mert most perpill a ragadozóm 290-es plusz volt velem egy 292-es nomád és egy 267-es nomád szarrá lőt minket terminátorként, csak állt és lőtt mi+ hullottunk
A fegyvereken a halálos,gonosz és a halálos, kérlelhetetlen tallentek jók vagy próbálkozzak mással? -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ennyi? Nem erőltették meg magukat.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Nightfall75
üzenetére
Elég sok sebzést kell beszedni azért a bónuszért.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Tudom, hogy coopban kell, csak arra mondtam, hogy sok olyan eset volt, amikor egész küldetés alatt csak egy valaki 1x esett el, pedig nem is figyeltünk a hibátlanra, azaz kis odafigyeléssel meglett volna, amikor meg "na csináljuk így" akkor meg sűrűbben előfordult a baleset.
Végén beugró:
Ha így is működik, akkor ez is megoldás, de végigtolni se egy ördögtől való dolog.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére
Végsőben?
Az előbb belenéztem Macro videójában, ahol a D3-at mutatta be, ott volt a csapatban egy Végső, mert folyamatosan felszedegette a gránátot...A nomád azért lóg ki kicsit a sorból, mert ott gyakorlatilag vagy bejön, vagy nem alapon van, amikor már elproccolt a fix ulti, de amikor látom, hogy valakinél 3-4-5x is elproccol a 6. bónusz, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben, hogy nekem miért nem tud ilyet?

Én nem vagyok nagy PvP-s, mármint adott esetben simán benne vagyok a lövöldében, de egyedül (és főleg mivel az ismerősök többsége az nem nagyon PvP-zik) csak az üldöző szerepét szoktam felvállalni. Az is sokat elmond, hogy hirtelen azt se tudom, melyik billentyűvel kell a rugót bekapcsolni
, de engem szinte folyamat betámadnak, szóval akarom/nem akarom PvP az megy, de ilyen a DZ, csak a trashtalkot utálom, meg amikor 3v1 vagy 4v1-ben lenyomnak és megy a duma+emotok... -
-=Jam=-
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
De az a baj, hogy co-op-ban kell, mondjuk valaki mondta, hogy ha a végén behívok valakit, akkor is megadja. Warren meg Napalm végén erre van is bőven idő, a Time Sqare-en kicsit körülményesebb, mert ott az utolsó mob ölése után egyből vége.
-
Anonymus23
veterán
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Van, de elmondani nem tudom, mennyire utálom. Egyáltalán nem fekszik a játékstílusomhoz

-
Anonymus23
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére
Hát mert biztos szar érzés, és kompenzálni kell valahogy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez kb olyan, mint amikor tegnap 3v1-ben lenyomtak úgy, hogy nem proccolt el az ultim (full PvE strikerben, lila elites módosítókkal) és amikor megint találkoztunk (én már nomádban), akkor kérdeztem őket, hogy mi van fiúk csak 3v1-ben megy? Visszaszól az egyik, hogy megy 1v1 is, de ne nomádban, közben közülük is nomádban volt legalább az egyik

-
bombibmw
veterán
Ez jó!

Más:
Azt vettem észre mostanában, hogy aki DZ-be megy, az mindenki lő.
Ez persze nem baj, hiszen ezért van a DZ.
Az érdekes az, hogy amikor elkezd lőni hátulról egy, vagy két játékos és utána meghalnak mindketten, akkor miért nekik nagy a pofájuk és nooboznak le?
Engem is lelőnek, de nem noobozok, mert minden szettnek megvan a maga "szemétsége".
Mindenki olyan szettet vesz fel, ami neki megfelel.
Lehetne ő is nomádban, predátorban, vagy bármi másban.
Nekem inkább azok a noobok, akik nem tudják elviselni, ha valaki jobb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
-=Jam=-
addikt
Este (10 után) lesztek még? Még a 3 legendás hiányzik hibátlanra, abból kéne egyet lenyomni legalább, hogy haladjon, aztán mehetnénk egy kis DZ-t, már rég voltam. A challenge küldiket tegnap megcsináltam egy random sráccal hibátlanra.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha jól rémlik a leírás, hogy a saját csapatodban kell elől végezned...
De nagyon nem hat meg, bár én is beraktam már egy második shotit a Striker karakterhez, de a főbb cél az 5000 pont már megvan, a többi meg amikor kedvem lesz hozzá.Tegnap volt egy jó sztori:
Csak jöttem mentem DZ-ben, amikor egy kimentésnél 3v1-ben lenyomtak, nem aktiválódott az ultim, direkt nem mentem fedezékbe, hanem lőttem, mert mondom az egyiket megfektetem alig volt már élete, és úgyis lesz plusz életem, erre fel hirtelen ott feküdtem. feléledés utána jött egy fertőzöttségi, ahol kiszedtem a DZ4-5, és DZ3 alól a cuccokat, de nem vettem fel, mert mindenfelé ment a lövölde, később visszamentem a cuccokért, mondom lemegyek DZ1-be kimenteni (1 exo+8 láda), ott meg találkoztam egy csapattal, akik úgy gondolták, hogy nekik nagyobb szükségük van a cuccomra mint nekem, és hát DZ3-ig kergettek (akkor már nomádban voltam), és ott meg éppen folyt egy kimentés, odarohantam, felraktam a cuccot, a nyakamban meg ott lihegett a csapat rugó, de ekkor már legalább volt körülöttem néhány játékos, mint kiderült magyarok voltak, köztük az egyik a barátlistámról. Lelőttük közösen a rugókat, akik még visszajöttek vagy 2 körre, aztán behívtak a srácok, pont hárman voltak, és mentünk még egy 5-ös szintű manhuntot. A sportboltban volt az automata, és még annak előtte, amikor mások takarították a sportboltot, én is belelőttem a bossba, és abból esett egy CF Striker, amit már manhunt után vettem fel. Szóval pörgősre sikerült a nyugis farmolgatás...De ezt komolyan mondom nem értem, volt egy gyerek nomádban, konkrétan 6x éledt újra, és 7-jére tudtuk lelőni.
Nekem jó, ha 1x proccol a 6. bónusz...
Talán volt már párszor, hogy 2x is, nem hiszem el, hogy ez véletlen, és nincs valami vagy zsiványság, vagy valami ami alapján a szerver dönt, hogy mi legyen... -
arnikusz
veterán
válasz
üzenetére
Én a Skirmisht az achik teljesítésével befejeztem.
Nálam az LS jobban bejön, reggel épp a Terminator achit próbálgattam LS-en egy Strikerben és majdnem meglett 20.000-et kalapoltam össze, de az ellen csapatban 22 lett.
Anonymus működhet, ha foglalsz, mobot írtasz és a landot takarítasz valamit a győzelmi szorzót foglalod, de nem egyedül.
-
törölt tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
+ #arnikusz
köszönöm szépen. PVP-re kellett volna volna, meg szeretek rambózni is.

YT-n még futok egy kört, csak nem vagyok meggyőződve az ottani videók hitelességéről,
meg úgy látom, hogy ez az ország legaktívabb és legkompetensebb Division fóruma.Good Luck Agents!

-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
üzenetére
Hali.
Igen ha tartani akarod mind3(sebzés,védelem,gyógyitás) képességet akkor igen , érdemes tartani az 5k/5k/5k értéket. Mivel nekem csak ez , és a vadász hite van meg 6/6 cf set-ként én ezeket használom,UG,és WS csapatban , de nem árt ha te csak supportként gondolsz magadra az Alpha setben , mert hamar fekszel elől. -
sith7
félisten
Tegnap önzetlen fórumtársamnak köszönhetően kaptam egy közel fullos cf striker fegyvertokot, amit itt is köszönök

Ha esetleg valaki dz - ben jár, és esik neki egy 154. cf striker térdvédő , vagy 112. cf predator fegyvertok, ami nem kell neki, akkor kérem gondoljon rám

Minimum 2 virtuális hátbaveregetéssel tudom jutalmazni az illetőt

-
törölt tag
Utóbbi napokban kaptam jónéhány közel fullos Alpha felszerelést. Gondoltam összedobok egy szettet. Használja valaki rendszeresen a nomád/striker/predi helyett? Tapasztalat? Ezt az egyenlő értékekre történő állítást a max 10mp miatt tényleg tartani kell, vagy 5/5/5 helyett egy 7/6/3 is jó? Mennyire jó egyáltalán ez a 6. talent? Bocs a sok kérdésért, 1.6 környékén nagyon jó volt az Alpha, használnám most is szívesen, nem baj ha kicsit gyengébb, mint a többi gear, csak azt sem tudom, hogy van-e értelme...

-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Eddig ok, de valami küszöbértéket is emleget. Na azzal nem vagyok tisztában. Mennyi sebzést kell bekapnom hogy megadja a bónuszt?
"damage threshold"A 120k képzettség meg van. A pajzs életereje most 2.350.001. (tetszik az az egyes a végén)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
És ne feledjük a 120.000 képzsettség is kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki
üzenetére
When Ballistic Shield is deployed, melee damage is increased by 2000% and all overhealing the agent receives is applied to the Ballistic Shield as healing.
Amikor felveszed a Shieldet, akkor kapsz 2000% közelharci sebzés bónuszt, illetve minden rád ható gyógyítás túlgyógyítás része a pajzson érvényesül, azaz a pajzs fog gyógyulni.After receiving a damage threshold from receiving Physical or Exotic damage, the Ballistic Shield grants a buff to the agent and all group members within 15 meters for 6 seconds. The duration of the buff is increased by 2 seconds for every 3000 Stamina the agent has.
Physical Damage: Armor is increased by 30%.
Exotic Damage: Weapon Damage is increased by 30%.
Amikor sebzést kap a pajzs (fizikait vagy egzotikust), akkor a 15 méteren belül lévő társaid és te is buffot kaptok, függően a bejövő sebzés fajtájától, 6 másodpercen át, ami 3000 staminánként +2 másodperc, azaz 9000 staminánál 12 másodpercig.
Fizikai sebzés esetén: páncél növekszik 30%-al
Egzotikus sebzés esetén: fegyver sebzés növekszik 30%-alWhen at 9000 Stamina, the Ballistic Shield health is increased by 200%
9000 Stamina esetén a Shield HP-ja 200%-al növekszik. -
1stror
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha fizikálisan veszem meg DVD-n, akkor is kapok UPLAY kulcsot, amivel akármikor letölthetem, vagy csak a DVD-ket kapom.
Előre is köszi a választ.

-
xyvalaki
aktív tag
Nem igazán értem a D3 hatos bónuszát. Valaki elmagyarázná?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
üzenetére
Hát, én össze futottam ugyan azzal a D3-as fazonnal többször is, különböző szerveren. Nem hinném hogy mindig ugyan azon a lagos szerveren és sosem tudtam sebezni. Olyan játékosról van szó, akivel játszottam régebben egy csapatban és nem tett rám nagy benyomást. Most meg hirtelen minden manhuntot simán vesz.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én tudom.

6-os CF rugó szett.

-
Lifer092
senior tag
válasz
üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, de ez lehet valami bug, vagy lagg vagy akármi. - Ugyanis egyszer összefutottunk veletek, nem tudom már pontosan mikor talán 1 vagy 2 hete. Hárman voltatok azt hiszem, a "Spetnaz" kollégátok volt akkor D3-al, mi ketten voltunk akkor és mi sem tudtuk megkarcolni oldalról úgy h telibe fejre próbáltam célozni. De tökmindegy, az a lényeg hogy oldalról nekünk sem ment, szinte meg sem mozdult az élete. Ti pedig nem csaltok, szóval innen kb. kizárható ez. Nem mondom hogy nem használ valaki okosságokat ezzel kapcsolatban, de ez szerintem lehet "szett bug" vagy tényleg lagg.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az még hagyján, hogy a pajzsuk jól bírja, de úgy tűnik, hogy a D3 teljes, 360 fokos védelmet nyújt az ilyeneknek mert oldalról vagy éppen hátulról is alig sebződnek és 1 tárból szinte sose tudom lelőni az ilyeneket. Pár hete pl. a belénk kötő nomád használót meg 1 tárból 3x lőttem le strikerrel 0-ról indulva...
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez érdekes. 2 350 000 lehet a pajzs max. életerő. Ha pl. 25 ezret sebzel egy lövéssel, 94 skulóval le kéne tudni nullázni. Ha három tárat mondtál, az kb. a duplája. Én is kérek ilyen pajzsot.

Amúgy ezzel a csapattal én is összefutottam. Valahogy a pajzsos csóka mögé kerültem, egészen leamortizáltam, de mivel a társaim elfogytak, össztüzet toltak rám a haverjai, aztán lett sok három forintosom.

Tegnap nagyon erős rugó tevékenység folyt. Lépten-nyomon volt valami adok-kapok. Volt olyan páros (később négyen lettek) akik szívósan ránk cuppantak. Jöttek, lelőttek, levágták a motyóinkat, visszajöttünk, elvettük tőlük, kimentettük. Megint jöttek, próbálkoztak, eldőltek, ez így ment vagy 4x-5x. Erős negatív mérleggel adták fel. Aztán volt olyan csóka, aki vagy 4x odajött a kimentésre, berugózott, lelőttük. Nem is értettük. Már szinte hiányoltuk, mikor elmaradt, de aztán összefutottunk egy fertőzésin. Berugóztak a haverjaim, aztán lelőttük, szerintem megszokásból.
Másik páros szintén. Kimentés, menetrend szerint jöttek, rugóztak, meghaltak. Aztán volt egy páros, amiben az egyik nagyon ügyes volt. Biztosan nem csalt. Egyszer sem tudtuk lelőni, négyen sem. Nagyon jól mozgott, taktikázott, healezett, turettet dobált, volt minden. A haverját többször lelőttük. Utoljára - nagyon okosan - azt csinálta, hogy a gyengébb társát hátrébb tolta, aki így messziről adott valami támogató tüzet, meg dobálta rá a heal ládát, stb. Így aztán szépen kivéreztetett minket, nomádban voltam, de nem győztem healelni magamat. A társaim megint elhullottak, egyedül meg kevés voltam vele szemben. Az ilyet becsülöm, szívesen tanulok tőle. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Adamantium, mint Wolverine karmai.

-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szénszálas többrétegű de ugyanakkor szuper könnyű speciális "rugó" anyagból.
Mint pl tegnap visszatérő két köcsög Mr.Strange és Diszketta és buzi csapata.
Hogy rohadna le a kezük, amikor elindítják megint a Divisiont...
Volt szerencsém hozzájuk tegnap 
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én is kérném a receptet!
-
Snip3r_HUN
addikt
Azt valaki mesélje már el legyen szíves miből van azoknak a játékosoknak a pajzsa akikbe belelősz három egész tárat és a pajzs alig karcolódik meg...
-
Snip3r_HUN
addikt
Ma nem lesz szerver karbantartás.
"No Weekly Maintenance - February 15th
Greetings Agents,There will be no maintenance tomorrow, February 15th as no back-end changes are needed.
No server downtime is to be expected."
-
arnikusz
veterán
-
Elims
veterán
Csak a loot,nem érdekel a hullámok száma.Lehetőleg minél gyorsabban minél több titkos készletes cucc.
Jam: Medkit-ekre ment el a pont,mert reclaimer-ben mentem be (220e-s képzettséggel,szóval nem teljesen csak reclaimer),hogy ne kelljen a töltényekre költeni csak így meg többször kellett medkit-et venni,mert a shotgun-osok kicsit később haltak és közel tudtak jönni.
A többit tudtam,köszi!Csapatban sokszor a főnökkel kezdik az aprítást.. :-//// -
törölt tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Felesleges. Mindenkinek van striker classi cucca de így nem lehet lőni. Widdz egere macrozott no recoil. Nyíl egyenesen mennek a golyók es a fegyvere sem rángat soha még egy millimétret sem.
Mondjuk ő minden szettben így lő. Sajnos eger macro csalást sokan hsználnak mert nem olyan feltünő mint az AimBot. Bf3-4-ben sajnos ugyaez ment Locker, Metro pályákon.
-
D4M13N
aktív tag
Újra lesz ETF.
[Mini etf in paris via reddit] -
-=Jam=-
addikt
Ha a 10. hullámnál neked még ajtókat kell nyitogatnod, akkor valamit nagyon szarul csinálsz... Az adatlopás és Boss köröknél el kell húzni a dolgot, ameddig lehet, ott nagyon sokat lehet gyűjteni. Az adatlopásnál elég ha az utolsó másodpercekben állsz a gép mellé, az a lényeg, hogy ne mozogj el onnan, ameddig a csík végig nem ér. A Boss-nak meg le kell lőni a páncélját, és 10mp környékén kell megölni, addig csak a mobokat kell zúzni.
-
Gold Edition most 30font.
100U pont -20%
24 font.
Nem rossz ár.
-
törölt tag
El kell dönteni, hogy mit akarsz csinálni. Ha farmolni, akkor azt maximum 10. hullámig, soloban érdemes. Ha minél több hullámot akarsz legyűrni, akkor egyértelműen csapatban kell. Ha tippelni kellene azt mondanám, te vegyíted a kettőt, de annak kb semmi értelme.
Nem engedte kimásolni a szöveget, ha valaki krit pontos achit gyűjt ez jó lehet. Sok sikert a grindhez.

-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egyértelmű,ki is próbáltam.Csak amikor eltelik 10hullám úgy,hogy még a láda közelében nem vagyok és még nyitni kell egy 3500-as+2500-as ajtót akkor kicsit elbizonytalanodok,de így azzal a ládvával fasza lesz.Legalább lehet menni dps karakterrel.
Sniper:

-
Snip3r_HUN
addikt
Akkor sem kell töltényre költeni ha nincs reclaimer. A Tech Support-ot kell beállítani az abilities fülön, így minden ölés 10%-kal meghosszabbítja az aktív képzettség időtartamát, vagyis alacson elektronikával is sokáig lesz lőszeres láda ha ölsz. A másik aminek van értelme Resistance-re a Repo Reaper, ami annyit takar hogy ha megölsz egy ellenfelet oldalfegyverrel akkor kapsz egy tárnyi lőszert az elsődleges fegyveredhez.
-
Anonymus23
veterán
Számtalan esetben előfordult már, hogy valamit másképp gondoltál, és vannak itt veteránok, akik nem rosszul tolják a dolgokat, nem mondom, hogy tévedhetetlenek, de ebben megint nincs igazad.
Legalább adj neki esélyt, hogy nem jól gondolod, mert itt megint az van, hogy Snip3rnek igaza van, már ketten sem jó a szerezhető pont és láda ára aránya...
Ha nem jó a geared hozzá, attól még nem az elv rossz, amit neked mondanak, hanem fejlődni kell.
Tényleg nem bántásból, hanem szemléletváltás miatt mondom... -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
"...csapatban semmivel nem vagytok előbbre."
Pedig de. :-) Minél többen vagyunk,annál több ellenség van.Igaz,a láda annál nehezebben nyílik,de ha jó csapatot fogok ki és maradnak a reclaimer ládában akkor még töltényre sem kell költeni.
A 93-as mólóknál van esetleg vmi camp-elő hely egyedül?A shotgun-osokkal gyűlik meg a bajom egyedül. :-// -
Snip3r_HUN
addikt
Hiába nyílnak ugyan annyi pontért a kapuk ha minden egyes pontot csak egy játékos vehet fel, így csapatban semmivel nem vagytok előbbre. Olyan sok ajtót amúgy sem kell nyitni a jutalom beváltóig (pier 93-on számszerint négyet). Az ellenállás ládából sosem számítok jó dolgokra helyette inkább annyi ládát veszek a pontokból amennyit csak lehet max a 15. hullámig, tovább nem nagyon éri meg szólóban.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Egyedül elég nehéz (ellenállás)..nem feltétlen a hullámokra gondolok,inkább a kapuk nyitására.Azok ugyanannyiért nyílnak mintha 4-en lennénk. :-/
A frissítés óta viszont a 2. fokozatú ellenállás láda nem ad titkos készletet. :-/ Egzotikus+arany ritkán szokott lenni,de leginkább 2 arany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Core I5,13600KF3.5GHz14C/20M,GIGABYTE B760M,DS3H.mATX,KINGSTON DDR4 32GB FURY RGB. 2TB T.hely GARI!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ragacsban voltam. Egyiknek nekimegyek, lövöm a fejét úgy 2 méterről, kezdett olvadni, de még a negyedik lövés (32 skuló) után sem adta be rajta a vérzést. És ez már nem az első eset. Most éjjel szintén, manhuntok jönnek az északi kimentésre, mert oda adta be leadást. Az egyik közel jön hozzám, M4-el osztom, megy le az élete, már lassan tárazok, de nincs vérzés. És sárga mobok ellen is előfordult nem egyszer,, hogy nem adta be a vérzés. Valami retkes SW bug? Baromira bosszant a dolog, mert a négyből legalább egyet le tudnék így szedni, de nem...

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-02/17/429691_btbawkxjvpkctua2_20180217_043144.jpg/800)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másik páros szintén. Kimentés, menetrend szerint jöttek, rugóztak, meghaltak. Aztán volt egy páros, amiben az egyik nagyon ügyes volt. Biztosan nem csalt. Egyszer sem tudtuk lelőni, négyen sem. Nagyon jól mozgott, taktikázott, healezett, turettet dobált, volt minden. A haverját többször lelőttük. Utoljára - nagyon okosan - azt csinálta, hogy a gyengébb társát hátrébb tolta, aki így messziről adott valami támogató tüzet, meg dobálta rá a heal ládát, stb. Így aztán szépen kivéreztetett minket, nomádban voltam, de nem győztem healelni magamat. A társaim megint elhullottak, egyedül meg kevés voltam vele szemben. Az ilyet becsülöm, szívesen tanulok tőle.