-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
Kaptam mailt hogy bejutottam a closed beta pvp dologra
-
D4M13N
aktív tag
válasz
hitvanyalak #3186 üzenetére
Sajna akkor is spottolni fog.nekem legalább is az ai azt tette..
-
D4M13N
aktív tag
Na itt az utolsó Weekly Challenge
ha nem hozná be a linket: [link] -
D4M13N
aktív tag
válasz
hitvanyalak #3160 üzenetére
Itt van az összes infó.elég mókás megkeresgélni
-
D4M13N
aktív tag
Megtalálták a Yeti-t.Érdekes volt ez a nyomozósdi, csak kár hogy nagyon nem harangozták be,így aki nem olvassa a reddit-en a wildlands subredditet az lehet nem is hallott róla.Remélem lesz még iylen.Ott a náci katonás vonal is.meg jó pár üres barlang van amibe lehetne rakni ilyen titkokat
-
D4M13N
aktív tag
Ma csak kocsikázgattam ide oda és találtam egy Don't Press Me feliratú gombot.
Elvileg a Dzsungelban is van egy,én a Salt Lake részen találtam, Koani területén
Link:[link] -
D4M13N
aktív tag
Már nekem is megjelent.Szedem én is.Fene a szombat esti műszakba
-
D4M13N
aktív tag
Nem tudom mennyire legit,de elvileg jó.(sg-ről másoltam)
[link] -
D4M13N
aktív tag
válasz
akoska07 #164 üzenetére
Bár én előrendeltem ezzel a 30% kponnal a deluxe editiont de már én is megnézném mi változott alpha óta.
Igazából ami miatt döntöttem az a nehézségi fokozatról a szöveg,hogy ha legnehezebb fokozaton játszunk akkor 1lövés egy halál játszik.Ez és a célponton a rombusz jel visszahozta picit a GR:AW 1-2 élményt.
Esetleg majd ha megjelenik akkor a coop mission-ökben szívesen részt vennék a fórumtársakkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged