- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Vegyél föl! AwareHamster néven megtalálsz.
Kéne társ Longest shot feljebb tornázásához. -
k-adi
nagyúr
Sárga mappák nem tűnnek el. Pont annyi van amennyi a teljes körhöz kell (ugye ezek a kingslayer mappák)
A lövegek engem is idegesítettek de neten se találtam rá jó megoldást. Helikopternél mikor bemér a SAM akkor ülést kell váltani (ekkor elkezdesz zuhanni) és amikor elmegy a rakéte melletted akkor visszaült a pilóta ülésbe. Nyilván ehhez magasban kell lenni, mert az átülési animáció 3-4 sec is. Ki kell tapasztalni mikor kell átülni. (miután bemért a SAM utána még várni kell egy picit hogy a rakéta a közelben legyen, különben többet kell "zuhanó repülésben" tölteni)
Ha nem helikoptered van hanem rendes géped, akkor ez a trükk nem lehetséges emlékeim szerint. Én az összes ilyen repülős küldit úgy csináltam meg, hogy felmentem nagyon magasra és úgy repültem végig. Persze néha ez se ment meg, mert pl. az ÉNY-i megyében, a sivatagnál tele van SAM-el a környék ahol van a lázadók leszállópályája sajnos de ez csak ott van. (még van egy megye DK-en, az igazából egy jungel, ott nincs konkrét mini-boss, de ott is sok a SAM site)
Emlékeim szerint ott tuti van löveg ahol van Unidad FOB, de vannak elszórva is sunyiban (pl. a korábban említett ÉNY-i megyében)3 dolgot tudsz tenni:
1 - vagy megtanulod merrefelé vannak a lövegek (mert újraszületnek sajnos)
2- vagy magasan repülsz és a leszállásnál meg odafigyelsz ha van a közelben löveg. Általában nem lesz, kevés igazán szívatós terület van (az ÉNY-i megye az), inkább útközben vannak elszórva pont úgy, hogyha légvonalban mennél, akkor bemérjenek, ezért van egy 3. opcio:
3 - vagy megkerülve mész de ez több idő -
Kotomicuki
senior tag
Nagyon ritkán láttam feltűnni a jobb sarokban vmi skip-et - talán a backspace volt, de ebben nem vok biztos - , de azt is már csak az utolsó felélesztés előtt, tehát sokat nem ér az sem. Tényleg kéne egy dedikált gomb, ha feltűnik - azaz oda spawn-ol - az unidad, vagy annyira kevesek a társak, hogy csak a main-t találják meg az ellenfelek.
Tier one módban 50 szinten keresztül - "visszafelé", tehát a tier 1 lesz a "legnagyobb" szint a játékban - fejlődhet még a karakter a 30 után, ezenkívül egyre növekvő bónuszokat kap az XP-re és a nyersanyag-begyűjtésre (a szétlőtt kamion többet hoz tier 30 után, mint az alapértéke volt).
A fegyverek értékei egyre csökkennek, de a sebzésüket 30 szinten keresztül lehet növelni, függetlenül a tier-szint állásától: az 1. szint 2k-2k nyersanyag - mind a 4-ből - , a 2. szint 2,1k-2,1k, a 3. 2,2k-2,2k és így tovább. Tehát egy fegyver maximális sebzéséhez majd 105k nyersanyagra lesz szükség, mind a 4 fajtából, amit a megemelt begyűjtési kvótával sem kis idő összelapátolni.
Ez a mód kikapcsolható és bekapcsolható, tetszés szerint, azaz, kikapcsolod, megcsinálod az amúgy kőkeményen szopató küldit, legkönnyebb fokozaton, majd a nyereményfelvétel előtt visszaváltasz tier one-ba és már kapod is az emelt XP-t... (Tudom, hogy ez "csalás", de amilyen szemét módon, a semmiből ráhányja az ellenfeleket a játékosra ez a "játék", miközben 5x túlerőben sem tudnak mit kezdeni az ellenféllel a "mieink"...)
Ja, amíg lopakodsz, addig bármilyen csekély sebzésű fegyver is öl - kritikus találat. A sebzésnövelést azokra a fegyverekre kellene költeni, elsősorban, amikkel már a "buli" megkezdése után operál az ember, amikor hirtelen kapnak egy nem kicsi HP-boost-ot az ellenfelek, lásd: (#3310) - plusz a Desert HTI, mert egy szint után már annak is 2 lövés kéne egy járműhöz...Az EMP-s drón "megbénítja" a konvoj járműveit, de előtte felderítés, a kamion 2 utasát és a helikopter pilótáját bejelölni "szinkshot"-tal és mehet az álló járművekbe a tápolt Desert HTI lövés, vagy a gránát a cső alól.
Ha nincs civil/lázadó/egyéb jármű, ami a robbanásokat közvetítse, akkor - általában - megúszható a kamion felrobbanása és a teljes "nyeremény" elhozható.A nálam csak a nagyobbik heli ugrál, de, ha leszorítom a földre, akkor néha az sem.
Lázadót nem szabad addig kiereszteni a ketrecből, amíg lopakodsz, csak azután, miután már lebuktál, vagy elhagyni készülsz a terepet, így nem jönnek be a képbe hívatlanul. Ha kiszabadítasz, akár csak egyet is, akkor az azonnal harcba keveredik az ott lévő ellenségekkel és elkezdődhet a beözönlésük is - ez a hívatlan "segítség" tényleg csak arra jó, hogy felriasszák az ellenfeleket, ill. jöhessen azok erősítése, végtelenül...
Amíg nem adok nekik parancsot, addig nagyon ritkán szálnak szembe az ellenséggel önállóan - ehhez leginkább az kell, hogy az unidad odateleportáljon/megjelenjen a színen - , inkább csak állnak és várnak az autóikon, vagy azok mellett, ha be is tévedtek a területre. -
bazccka
tag
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Pár napja nem indul el a játék, a Uplay visszadob a menübe a játék indítását megelőzően. Próbáltam már fájlellenőrzést, driver update-et, de a probléma nem oldódott meg. Odáig eljut a launcher, hogy mentett állások szinkronizálása a felhővel, aztán páff, visszadob a Uplay-be. Külföldi fórumoldalakon olvastam, hogy a játék C:/ meghajtóra másolása segíthet, de ehhez a művelethez meg nincsen elég helyem. Szóval kifogytam az ötletekből... -
Kotomicuki
senior tag
Meg a repülőtérnél, ahol van szikla az ugratáshoz, ott is megfogja a többtonnás gépeket a drótkerítés - az ugratással a beton alapzat fölött éri el a jármű teste a kerítést, de ez sem számít.
Sz'al, sok-sok ilyesmi maradt benne a gémbe - pl. amit írtam is már: egy infúzióállvány és egy tolókocsi megfogta a karakterem, emiatt nem tudtam elfutni és ott haltam... - , ami nagyon el tudja venni az ember kedvét a "JÁTÉKTÓL"! Tipikusan a mai kor "divatjának" felel meg ez a tákolmány is: félig se kész, de már nem egy, fizetős DLC is van hozzá a piacon!Nálam nem szoktak feltűnni az adott területen lévő kulcsfigurák, amikor még csak az alkatrészekért/pontokért koslatok és emiatt betévedek egy-egy olyan helyre, ahol majdan meg kéne jelenniük - csak a fehér felkiáltójeleket "szedegetem" az adott területről...
Hát, a minél csöndesebb fegyverek használata nem hátrány, ha még van/lehet ellen a közelben - a HTI-ven >=150 méterről lehet lövöldözni, azt már nem hallják meg, ha nincs is rajta "elcsöndesítő", de azzal együtt sem érdemes a bázis közelébe menni, mer' azzal is nagyon hangos tud lenni egy, még nem észlelt ellenfélnek...
Tier one módban meg amúgy is rakni kell a sebzésre - csak legyen hozzá elegendő alapanyagod - , ha nem akarsz egy tár/legyilkolt ellenség szintre lecsúszni: tehát, megint "csak" a csöndesség(+ átütés) számítana igazán, mivel itt meg már abszolút nem éri meg rambózni: egy idő után a nehézségi szintet úgy is feltolja a legmagasabbra és 1 lövéstől halsz...
Ahogy haladsz előre a szintekben, úgy csökkennek a fegyverek értékei - nem csak tier one módban - és erősödik az ellenfél is! De különösen tier one-ban a járműből/-ről való járműpusztítást el lehet felejteni, mer' egy idő után már alig sebzik a társak, ütközések (és a beépített fegyverek) azokat, pedig a 4 pötty + a kitűző is megvan hozzá: gyakorlatilag lehetetlen egy konvojt ezzel a módszerrel, ami pedig a játék elején még jól működik, megállítani és kifosztani! -
VincentVG
senior tag
szia, a mozgás is javult? érzetre vagy animra is?
én is még a bétánál engedtem el, pedig nagyon vártam, de az anim és a frame dropok miatt kihagytam.
de azóta is nagyon várom h legyen valami free trial lehetőség és akkor adnék még egy esélyt..
(asszem PS4en most volt 5 óra free trial, remelem lesz PC-n is és nem csúszok le róla..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Battlefield 2042
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged