- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
philoxenia #1944 üzenetére
Jobb oldalon mentsd el. Biztos láttad már, hogy el lehet.
-
Jovanny2
őstag
Srácok! A cdkeys-nél már nem megy a facebookos 5% kupon?
-
Jovanny2
őstag
Néha inkább csóri konzolosok, de a csalómentes játék élményét nem cserélném le pár FPS-re meg sűrűbb fűre.
Meg az ilyen Madoc-félékkel játszani felbecsülhetetlen.
Amúgy 1 centivel nem vagyunk előrébb az előtöltés miatt, mert kinéz egy day 1 patch is, plusz kilőtték teljesen a más régióból vásárlást, és még az időzónák miatti 6 órával előbb kezdés sem játszik már...
-
Jovanny2
őstag
Tegnap feladták a lemezt Ubiék, DPD szerint már M.O-n van.
-
Jovanny2
őstag
Ja, a játék állat volt. Megadtál egy utcát, kikereste a google maps-en, a kórházakat, reptereket, és kiszámolta mennyi idő alatt fertőznéd meg a városrészt, a várost, a megyét, az országot, a világot. Szépen rajzolta a térképre, és a végén kiírta mennyi idő kellett hozzá. Komoly volt.
-
Jovanny2
őstag
Hát az elég baj. Nézhetett volna valaki PC-n is alfa buildet, akkor lenne biztos. Mindenesetre ha a boxos build alfa volt, akkor szerintem nem lesz nagy gond, mert boxon egész normális volt a béta, szerintem kevesebb gond volt, mint amiket itt olvasok. Tegyük hozzá, hogy én csak "átszaladtam" a küldetéseken meg a mellékküldiken, és persze vak sem vagyok, van azért mit javítani, de bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged