-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiak
tag
válasz
alibiman #3842 üzenetére
én egyszer megálltam egy kisvárosban egy téren, mondom bakker én itt jártam már élőben...
a tér közepén volt egy szobor, arról volt meg a körülötte lévő tárgyakról ismerős... kiderült igazam van, egy igazi venezuelai Simon Bolivar szobor volt, ua. ami Caracas-ban ugyanazon a téren élőben -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
alibiman #3839 üzenetére
Szia.
Nos, ez a játék már csak ilyen, engedd el bátran, mert nem lesz jobb, tudjuk ezt már mind, akik legalább egyszer végigtolták! Sok apró, de bosszantó hiba! A hangulata viszont, szerintem akkor is megvan, na és a környezet, az valami pazar! Persze, ez csak egyéni vélemény! Pofátlanul csal, minden játék, csak valamelyikkel szemben, elnézőbbek vagyunk! -
pupehap
tag
válasz
alibiman #3836 üzenetére
Amiket leírtál, mind-mind ismert dühítő hibák, de mindezek ellenére szeretjük a játékot. Számomra a biztos fegyverkombó a Type 95 / HTI + supressor /Lady killer triumvirátus, de nyilván mindenki másra esküszik. 4V4-ben Stalker Srsa/ Spas ami nekem bejövős.Itt megint igaz az, hogy mindenki habitusának megfelelőt válasszon, nincs olyan hogy biztos recept. Egyébként a HUD-nál nem annyi hogy mennyit tudsz szerezni, hanem hogy mennyit szereztél valójában. A tier ki-be kapcsolásnál pedig látod az aktuális pontjaidat is, tehát az eredeti kérdésedre megkaptad a választ. lásd: "Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol találom meg, mennyi tier pontom van? " De ha neked így jobb, akkor rájöttél, gratula hozzá.
-
pupehap
tag
válasz
alibiman #3828 üzenetére
Szia, ha megnyitod a map-ot , a bal felső sarokban vannak ikonok, ott a tier ikonra kattintva tudod ki-be kapcsolni a tier módot. Ezen felül a beállításokban, azt hiszem a HUD-nál ki-be kapcsolható hogy játék közben is kiírja jobb oldalon éppen mennyi pontot ért pl. egy fejes, és egy kis állapotjelző is mutatja hogy hol jársz a tier éppen aktuális szintjében.
-
xFreex
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest