-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tankraid #3754 üzenetére
pve részben az éjszaka közepén kiszúrnak a mobok 100 méter távolságból, ha nyilt(abb) terepen vagy. szóval nem, nem segit. teljesen mindegy mi van rajtad.
azt neked kell tudni, hogy melyik fegyver hasonlit rá a valóságban. onnantól pedig csak meg kell nézned, hogy van e a játékban.
-
törölt tag
válasz
VikMorroHun #3742 üzenetére
Ja igen. A jó öreg mortar küldetések.
én a machu picchu (vagy a mi tosz a neve) tartomány küldetését nem tudom megcsinálni. Az is út mellett van. Aknák esélytelenek a civilek miatt. A helikopterek pont olyan irányból jönnek, hogy amint látom és lelövöm őket a csodás fizika miatt pontosan ráesnek a rádióra. Illetve a mobok is tanultak egy új trükköt, amit nem tudok kicselezni. Rálövök a kocsijukra, az elvileg felrobban, de csúszik tovább az aszfalton, a mobok meg sértetlenül kiugranak. Lehet gyenge a fegyverem és nem robban elég nagyot?
A szónok küldetése még legnehezebb szinten se nehéz. Fejleszd fel a két rebel csapatos segítséget és vedd elő a jó öreg bfg-t, majd állj úgy, hogy lásd a bejáratot a területre. Autóval csak egy irányból tudnak jönni. Azok egy lövéstől felrobbannak a maradékot pedig leszedik a társaid vagy a lázadók. -
törölt tag
válasz
Corpuscle #3737 üzenetére
Érdekes módon azt nem éreztem, hogy unalmassá válna. Valóban rengeteg az ismétlődő küldetés, de a fő sztori az változatos és a rengeteg utazás se zavar. Tekintve, hogy egy open world játéknak ez a lényege.
Ami furcsa, hogy a rebel cuccokat meglehetősen hamar ki lehet maxolni, így értelmét veszti egy idő után az a vonal. Szerintem simán elfért volna egy újabb szint mindegyiken.A multi része a legkevésbé se érdekel.
-
törölt tag
Na igen. A legjobb amikor repülőt vagy helikoptert kell lopni egy légvédelmmel teli tartományban. Írja a tippek a között, hogy a föld felett repülve nem vesz észre. Ja csak az meg olyan alacsony, hogy beleakad minden bokorba.
Vagy a random felbukkanó unidad. Ha olyan küldetés van, ami út mellett van és éppen előkészítek, biztos feltűnik egy lila járőr is.
Illetve ma belefutottam egy olyan mortar küldetésbe, hogy a mobok a védeni való cucctól pár méterre spawnoltak terepjáróval. Mert miért ne...
Tele van ilyen “aprósággal” a játék, amik kb minden játékélményt megölnek. -
törölt tag
en mindent megprobaltam. 6 + 1 bossra vagyok, hogy teljesen vegigvigyem a jatekot. amelyik területet elkezdtem azt mindegyiket kitakaritottam, de egyszeruen nem megy tovabb.
vegigkovettem a sorozat indulasa ota aw2 kivetelevel az összes reszt. divisonbe pakoltam cirka 1100 orat, splinter cell sorozatot rengetegszer vegigvittem, jatszottam majdnem az osszes r6 resszel, imadtam az endwar-t. szoval tapasztaltam mar egyet s mast. azonban megegy ekkora bughalmaz szart, mint ez, meg nem lattam. melle veszem a merhetetlenul idiota ai csapattarsakat. a jatek azert nehez, mert a gep csal es nem azert mert okos. nem beszelve arrol, hogy javareszt ugyebar lopakodni kellene egy olyan jatekban, ahol ejszaka 100+ meterrol is siman kiszur az ellenfel.kar erte, az egyik kedvenc sorozatom volt. meg kap egy utolso eselyt aztan vegleg megy a levesbe. es meg igy akarnak a masodik evert elkerni 30 eurot. rohej
-
törölt tag
olyan 7 ora korul (vagy aki amikor raer, de mi akkor kezdunk) ma este esetleg lenne kedve valakinek csatlakozni? eddig ketten vagyunk, csak single.
akit erdekel ezen a neven megtalal uplay/steam egyaránt. ja és mikrofon legyen. -
törölt tag
válasz
Corpuscle #3707 üzenetére
amint beléptem, bejelentkezett a csaj, hogy valaki akar "velem" beszélni. kapcsolta Sam-et, aki elmondta a bánatát. ezután, mivel játék idő szerint kora reggel volt felugrott a szokásos sárga sávos főküldi ablak és vele együtt az üzenet, hogy várjak este 9-ig (vagy valami hasonló). aztán itt ki is léptem, mert hulla fáradt voltam. viszont kétlem, hogy ott közli velem a tényeket, miszerint ez fizetős küldi és vegyem meg a season pass-t. azért is érdekel a season pass tartalma, mert két fegyver meg két night vision nem ér annyi pénzt.
-
törölt tag
mivel is tartalmaz többet a season pass, mint az ingyenes tartalom?
tegnap megkaptam a küldetést. bár nem volt játék idő szerint este 9 óra, így csak Nomad és Sam közötti párbeszéd zajlott le (ami viszont nagyon jól lett megírva szvsz), illetve Nomad regélt pár sort Sam életéről. kár, hogy a szája nem mozgott közben.amit sajnálok, hogy a night vision csak kozmetikai cucc lett. elég illúzió romboló, amikor éjszaka lenyomom az n-t és a karakteren még csak egy szemüveg sincs. bár lehet az ilyen csak engem zavar.
-
törölt tag
válasz
Corpuscle #3679 üzenetére
definiald pls a "team balansz rendben van" dolgot. az elmult 15+ evben jatszottam par multi jatekkal, de ilyen elbszott balanszot meg sehol se lattam. elso meccsemen berakott 7 prestige 2+ jatekos koze. tudom, hogy alapjaraton ez csak annyit mutat, hogy mennyit jatszott a jatekkal, viszont az palya es jatekismeret teren rengeteg elonyt jelent.
nekem valami olyasmit jelentene, hogy elso par meccsemen betesz hasonlo lamak koze mint en. -
törölt tag
igazából ez volt az eredeti kérdésem, hogy van e valami látszatja a részvételnek a "szezon" végi jutalmon túl? mert még egy képernyő felirat se jelent meg miután lelőttem.
tegnap elértem a tier szinteket. van a kozmetikai dolgokon túl bármi jelentősége a dolognak? állítólag egyre nehezedik, de eddig is extreme szinten toltam és a kilógó pixelt is azonnal észrevették. lehet ezt még akárhogy fokozni?
egyébként sajnálom, hogy az ai-t ebbe a csaló irányba vitték el, míg a társak hülyébbek még egy alap lázadónál is. "nem látok rá a kijelölt célpontra", de annyi esze nincs, hogy odébb menjen 3 métert. a future soldierben anno mindkét oldal viszonylag okos volt, simán csiszolhatták volna azt tovább (pl a hullák észrevétele).
elvileg van lopakodás is, de azt nehezen tudom megemészteni, amikor az éjszaka közepén, fejlesztett lopakodás mellett, 100 méterről kiszúr egy őr. vagy amikor társamat a terület másik végében észreveszik és egyből tudják, hogy én hol vagyok.
még a repetitív játékmenet se zavar, mert a fő küldetések kellően változatosak. ráadásul mit csinál egy kommandós? felrobbant, megöl, elfog, megszerez, szabotál.
viszont a hülye ai és pár értelmetlen bug (bevallom engem zavar, hogy "beragad" az animáció és folyamatosan a fülén van a keze) sajnos megöli az élmény jelentős részét. -
törölt tag
Ma kinyiffantottam shotival a yetit, kétszer is. Elvileg ez a comm. challenge. Érdekelne, hogy van ennek részemről valami látszatja? Mármint a solo esetében ugye ott a pipa meg a sárga csík. Itt viszont semmi jelzést nem adott róla.
Keresnék amúgy még játszó embereket. Ezen a néven vagyok uplay, steam egyaránt. -
törölt tag
uplayen most egész jól le van árazva a játék és erre tudnék még tenni 20% bónuszt is. a kérdésem az lenne, hogy kell nekem a gold edition ér annyit a season pass? vagy elég a sima alapjáték esetleg a deluxe verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest