-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szallasi007 #2163 üzenetére
Kipucoltam egy bázist és fölszedtem mindent. Másnap meg azt jelezte, hogy maradt még ott valami. Visszamentem, fölszedtem, de emlékeztem rá, hogy ez már megtörtént. Így meg nem poén játszani.
-
scyllafren
senior tag
válasz
szallasi007 #1746 üzenetére
Repulonel shift a gaz, az sima. Kanyarodni kicsit trukkos: bedolsz kb 60-75 fokba, aztan shift+S-el eleg gyorsan fordul. Leszallasnal ha jo iranyban vagy, akkor lassan adagolva a ctrl-t siman leteszi.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
szallasi007 #1672 üzenetére
Félreértés ne essék, nekem is több mint 200 órám van Divisionben, és "valszeg" rakok is bele még (főleg hogy most jött ki ugye új kieg meg patch), szóval messze nem a "dőőő pénzkidobás volt mert 2 nap után meguntam" kategória, de azért lehetett volna ez jobb is... És Wildlands-et is azért nem merem megvenni, mert félek hogy dejavum lesz.
(#1674) duvi --- Persze, mert az felskálázza a felbontást, tehát asszem 2x-es értéknél kb olyan, mintha 4k-ban akarnád futtatni a játékot. Arra találták ki a resolution scaling-et (de hívják render scale-nek is), hogy ha valakinek erős a gépe, de nincs 4k képes monitora, akkor "tudjon úgy csinálni, mintha mégis lenne".
-
VincentVG
senior tag
válasz
szallasi007 #1516 üzenetére
Közben a többiek szépen leírték, a division és akár a GTA5 is jó példa. egyszerűen több fázisból és jobban le vannak animálva a karakterek. Saját, és környezet egyaránt.
Van aki erre érzékenyebb van aki nem, nekem ettől (is) él egy játék.és ha már valahol volt jobb, nehezen adom lejjebb.. mind grafikában, mind animációban.
főként h az ubi-nak azért az AC széria és a sokat emlegetett Div is nagyon erős volt ezen a téren.De az tény h nem látunk bele hogy oszlanak meg a fejlesztő csapatok házon/project timingon belül.
ja és akkor a storytól egy szót sem szóltam, nem tudom mennyire lesz repetatív,
de én akár egy jó tech demo/open world miatt is kiköhögöm az 50-60 eur-t ha beszippant a dolog.na mind1 is, nézem majd a fórumot, pls írjátok majd meg h open-hez képest mi változott.
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #1516 üzenetére
Hasonlítsd össze a Division vagy a WoW mozgásanimációjával. Sokkal kevesebb fázisból áll egy mozgás animációja, ezért kicsit darabos hatást kelt. Kicsit zavaró, de nekem még pont belefér kategória.
-
Raymond
titán
válasz
szallasi007 #1499 üzenetére
Mondjuk nekem igy is tetszett ahogy kinezett az open beta, foleg hogy a 380X-emtol nem sokat vartam, de szepen jatszhatoan elmegy Very High-on.
-
Đusty
addikt
válasz
szallasi007 #405 üzenetére
De ott nincs
-
myckey
veterán
válasz
szallasi007 #477 üzenetére
Nekem ami egyelőre negatívum, az a fedezékrendszer ( nemléte )
Furcsa.
A mozgás szabadság jó!
Hasal, fut, guggol, sétál, mászik mindenen át stb....De mikor oda érek valami objektumhoz, akkor jön az "intelligens" fedezék felismerés, ami eldönti hogy fent vagy egyik oldalt tudok-e kinézni, lőni....na és ez néha nagyon nem akar számomra megfelelően működni.
Sokszor van az, hogy simán ott állok a megfelelő oldalon, ahonnan ki lehetne nézni/lőni, de nem akar valamiért úgy cselekedni... mindenáron a másik irányba fordul el.Pedig az animációk is frankók...a hasalva lövés, járművekből támadás, kedvencem a csomagtartóba be ugrás...
Csak ezt a fedezék rendszert nem érzem eléggé.
(#478) Tibtobi
Beta, sok dolog nincs még benne, területek stb.......(#480) swagger55
Hangok szerintem brutál jók.
Meg kell állni, levenni a hangtompítót, elereszteni egy lövést, aztán hallgatni, amit nem sok másik játék produkál. De elég csak a környezetet fülelni.
( mondjuk gondolom a hangrendszer is ad hozzá )Animációk szerintem rendben vannak, egyedül ez a fedezékes dolog nem mindig jön át , nekem.
Na a fizika az már annyira nem teli találat, de vállalható.
Számomra.(#484) Vadasz1
Nyitás óta nyüstölöm, ( dél ) igaz nem gyors utazok és a járműveket se feltétlen erőltetem.
El lehet vele lenni, egész szépen. -
Tibtobi
tag
válasz
szallasi007 #473 üzenetére
Meg kell hogy mondjam én sem vagyok elájulva tőle. Igazából ez egy Far Cry 3-4, Watch Dogs-sal és minimális Division-nel keverve, amiben nem tornyokat szabadítasz, hanem helyette kihallgatsz.
- Szegény Bolíviát nem ért el az urbanizáció. Komolyan egy nyomorult várost berakhattak volna, igazán felüdítő lenne a sok erdő és jungle között. Teli lenne civillel, okosabban kéne játszani is. (Mielőtt valaki azt mondja, hogy lehet lesz. A térképet belerakták és körbe lehet nézni, és csak falu!)
- Az AI társak elég nagy segítség, így a single-be is úgy érzed, mintha igazi csapatmunka lenne.
- Az Ubisoftnál játékokat találnak ki, nem történetet mesélnek. Ez ízlés kérdése, nekem felszínes a "jön az amerikai 4-es kommandó és szétbassza Bolíviát"-sztori.
- Fegyverek tényleg ízzé-porrá modifikálhatók. Skill-fát is elég idő kifarmolni.
- Nulla optimalizálás.Ubisoft eddigi játékaiból működő elemeket összerakta és így lett Wildlands. Érthető, működik, de ezt már láttuk. Én így látom, de ez nem azt jelenti nekem van igazam.
-
myckey
veterán
válasz
szallasi007 #473 üzenetére
A járművek nekem simán szaladnak.
Ellenben már fentebb részleteztem, hogy nem túl acélos az FPS.....éppen megvan az átlag 34 , benchmark-ban.
Igaz, 1440P és max.Remélem lesz ez optimálisabb is, mert ugye beta....vagy majd idővel a meghajtók frissülnek hozzá.
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #433 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz!
Négy nap? Nem akarom addig elhúzni.#434: Uplay-hez segítség.
-
Jani18
aktív tag
válasz
szallasi007 #433 üzenetére
Ha írsz egy uplay nevet felveszlek
Közben el is indult a játék.
-
Đusty
addikt
válasz
szallasi007 #402 üzenetére
Igen de tegnap óta eltűnt, én nem látok ilyen feliratot, hol keressem? Az emailben csak egy link van [ide]
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #245 üzenetére
elég összehasonlítani a nekünk mutatott trailereket az E3-akról, meg a kész játékot, nagyon sok részlet ki lett szedve (grafikai, meg tartalom szempontjából is), plusz volt valahol egy interjú valamelyik fejessel a Massive-tól, hogy a konzolok miatt kellett a grafikát lejjebb húzniuk, talán lead game designer volt az emberke)
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #245 üzenetére
Ahogy telik az idő, úgy pimaszodnak el a gyerekek grafika terén. Bezzeg anno 2 pixelnek is örültünk, hiszen a hangsúly a játék tartalmán volt, nem a csomagolásán. Most már hogy elérhetőek az erősebb grafikus meghajtók, így valamilyen szinten jogos az elvárás hogy szebb legyen, de akkora ugrást nem tudnak csinálni a készítők, mint korábban, így hiába "szebb egy picit, mint az előző" akkor se lesz "szép" a mostani pöcsöknek, max. "elmegy de láttam már szebbet".. Ja és persze sokan azt is elfelejtik, hogy open-world game esetén a graf.ot alapból butítani kell már csak a nagy tér miatt is.
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #204 üzenetére
Benne van a Guide-ban, hogy meg lehet hívni három embert.
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #156 üzenetére
Megjelenés előtt egy nappal talán. De már nem emlékszem pontosan. Ne aggódj, ott lesznek a kódok időben.
#151: Nálam már a jelenlegi koncepcióval is régen lehagyta a D-t. Mondjuk én eleve csalódtam benne. Sokkal többet vártam attól a játéktól. Szép volt, jó volt, egy rövid ideig. Egyébként meg nem estem hasra annyira a grafikától. Mondjuk nekem is úgy tűnik, hogy a WL nem lesz olyan "kidolgozott", mint a D.
Tudomásom szerint február elején lesz a closed béta, végén meg a nyílt.
-
válasz
szallasi007 #98 üzenetére
Jó lesz az,ha már pre alfában is volt ihajj.
Dec 6.-i feltöltés.
GHOST RECON WILDLANDS Single Player Gameplay Walkthrough (PS4/XBOX ONE/PC) 2017A videó minősége csak nálam rossz 1440p monitoron ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #67 üzenetére
Akad azért, az első verzióknál millió bug volt még, meg a textúrák sem voltak véglegesek.
Egyébként örültem volna ha összejön a meghívó mert így huzamosabb ideig tolhattam volna, a mi tesztünk az mindig hetente/kéthetente egy pár óra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #65 üzenetére
Nem, de nem is számít, PC-re szól a meghívás. Azért köszönöm szépen értélekelem a dolgot.
Én amúgy pár hónapja már heti 3 órát játszok vele Xbox-on (fizetős béta teszter vagyok), csak nálunk még szigorúbb NDA van, konkrétan olyan szerződést írtam alá ami pénzbüntetést ígér ha írok a játékról részleteket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #63 üzenetére
Nem igazán sajnos.
-
Dendytv
senior tag
válasz
szallasi007 #59 üzenetére
Köszönjük a részletes beszámolót
Reméljük jó lesz!
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #59 üzenetére
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #53 üzenetére
Hagyjuk
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #53 üzenetére
Szerintem ez a Wildlands egy sandboxos Future Soldier lesz kb.
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #51 üzenetére
Játszottál te már GR játékkal?
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #48 üzenetére
Mi köze ennek a játéknak egy RPG-hez?
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #48 üzenetére
farm ahol élünk
A Wildlands-nak azért van jobb esélye, mert lesz mellettem még 3 AI. A korábbi GR részeket mind végigvittem, ez se fog kimaradni valószínűleg...
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #46 üzenetére
Tudom, tudom NDA meg minden hülyeség.....
Divison nálam a BETA-nál halt meg kb... Örültem neki, hogy tudtam bétázni mert pont jó volt arra, hogy lássam: ez nekem nem kell
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #44 üzenetére
na majd mesélj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest