- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
#75376384 #3735 üzenetére
Tegnapi "élmény:"
Meg kell védeni egy rádióadót. Kb. 4 irányból jönnek sicariok, fentről meg 1-2 helikopter. Hullámokban. Egy idő után már aknákat pakoltam az útra, de azokat meg a hülye civilek robbantgatták. Akkor is, ha előtte figyelmeztetésül megsoroztam a kocsijukat. Úgy 1 órányi kínlódás után sikerült. Jó, haladjak egy kicsit a küldetésekkel is. Szomszéd tartomány, lényegében ugyanaz a feladat, csak rádióadó helyett valami lázadó szónokot kell védeni. Aki max 2 irányból tud fedezékbe húzódni... -
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75376384 #3735 üzenetére
Nekem volt egy side OP amit nem tudtam megcsinálni, mert sok irányból jöttek sokan, a társak meg nem segítettek, még a gun for hire haverok sem igazán.... na én az egyik ilyen védős rebel radio küldetést úgy csináltam meg, hogy hivattam magamnak páncélos jeep-eket és körbeálltam vele a rádiót amit védeni kell, így az ellenség hiába lőtt arra, a kocsik felfogták
A random unidad patrol spawn meg azért van, hogy "mindig legyen ellenség" a közelben.... igazából ennek akkor lenne értelme ha 1) lenne a közelben egy fob bázis 2) a storyt már végigvitted volna és már csak szabadon mászkálsz a pályán... mert így hogy 2percenként le kell gyakni egy járőrt vagy elbújni előle...kicsit vicces
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75376384 #3733 üzenetére
lopakodni nehéz mert az AI tényleg kiszúr simán sajnos
az AI társak valóban hülyék de csalnak is: hegyen, dombon keresztül is tudnak synch shototén kevés buggal találkoztam, ami engem nagyon idegesített azok a SAM site-ok voltak... persze én is meguntam a sok kocsikázást ezért helikoptereztem, de a SAM-ek megkeserítették az életem
főleg a balfelső sivatagos területen van sok SAM site, no meg a FOB bázisok közelében is akad pár
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
#75376384 #3706 üzenetére
Akkor pont nem kozmetikai cucc nem?
De azt végre megcsinálták, hogy ha olyan headwear van rajtad amin van éjjellátó akkor lehajtja, meg végre látni is vele valamit éjjel, mert eddig kb ugyanúgy nem láttál semmit csak zöldbe, nagy kár, hogy ghost warba ezt nem sikerült átvinni, ott még mindig semmivel se látni vele jobban. Bár ennek a problémája ott gyökerezik, hogy eleve nincs elég sötét éjszaka a pályákon, simán mehetsz night vision nélkül, ezért nv-vel meg kb még szarabbul is látsz a szemcsézetség miatt.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
#75376384 #3684 üzenetére
Sajnos nekem is ez az észrevételem, bár egyik haverom akivel együtt szoktam játszani azt mondja szerinte javult az MM, hát én ezt nem veszem észre
én prestige 3-as vagyok, mondjuk a reális az prestige 6-7 kb mert január vége óta nem aktiválom a prestige 4-et, szerintem tökre felesleges annak akinek van season pass. Na de nem akarok megsérteni senkit, hisz egyszer mindenki elkezdni, de tényleg marha frusztráló, mikor az ellenfélnél van mondjuk összesen 32 prestige pontú játékos, én meg mondjuk kapok a csapatba egy prestige 2 meg egy lvl 5 meg lvl 10 játékost, akik szegények még azt se tudják merre van az előre. Mostanában én is kicsit vissza vettem a Ghost Warból, egyedül már nem szívesen megyek, és sajnos most ritkán áll össze a csapat, meg le is kötött pár más játék. Ettől függetlenül amúgy szerintem a pvp marha jó ebben a játékban, az MM-et meg nincs olyan multiplayer játék ahol ne szidnák, de tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest