- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
weky
tag
válasz
heihachi #3194 üzenetére
A hétvégén mi is befejeztük a Fallen Ghost-ot, kellemes csalódtunk benne! Hozzáteszem, elejétől a végéig koopban játszottunk,nem gépi társakkal, így azért volt benne kihívás. Végre nagy hangsúlyt fektettek a lopakodásra és a lassúbb haladásra. Az új ellenfél típusok közül a predátoros nyílpuskás ember volt a legidegesítőbb, gyakran úgy haraptunk a fűbe, hogy csak kapkodtuk a fejünket, ki és honnan lőtt.
Ha már nyílpuska : Az új fegyverek közül pont ezt nem használtam , valahogy nem állt kézre, maradtak a hangtompítós fegyverek.
Egy dolog amit negatívumként tudok felhozni (spoiler nélkül): a záró videó. Ennyire gagyi és összecsapott alkotást már régen láttam!
Minden esetre a felejthető Narco Road után ez DLC -szerintem- megérte az árát!
-
weky
tag
válasz
sirarcheer #3176 üzenetére
A "semmiből lövöldöző álcázott íjász" egy új bug vagy egy spéci ellenfél típus?
-
weky
tag
válasz
scyllafren #1685 üzenetére
Köszi, odáig még nem jutottam el, majd este!
-
weky
tag
válasz
MikaVejneGI #1586 üzenetére
Nem csak Chrome alatt nem megy. Azt a Task Force-t amiben vagyok látni látom, de nem bármire kattintok, megjelenik a "Buy now" felirat!
-
weky
tag
Pontosan
Jó, realista vagyok, biztos maradnak benne bugok, de ha a zavaró hibák jelentős részét ki tudják gyomlálni akkor a kisebb dolgok nem fognak zavarni, majd idővel kijavítják azokat is.
A Division sem volt hibátlan, még most sem az, de ott érezhető a javuló tendencia.
-
weky
tag
Sziasztok!
Én pozitívan csalódtam a bétában, de egyet értek azokkal a hozzászólókkal, akik szerint van még mit dolgozni a játékon a megjelenésig.
Mi általában négyen játszottunk, koopban igazán jól szórakoztunk, soloban, a gép által irányított társakkal nem volt annyira élvezetes a játék.
Amit kiemelnék, az a Task Force rendszer, ami egyfajta klán kezdeménynek felel meg (bár most éppen nem elérhető a TF oldal). Bízom benne, hogy erre építve bekerülnek majd különféle kihívások, csapatos mókák.
A Wildlands sem fogja megváltani a világot, de ha min. 4-6 hónapig leköti az embert, akkor már megérte megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged