- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
Nem most csináltam már, de úgy rémlik mindegy mivel sebeztem. Eltalálod, eltűnik, majd újra. Neten biztos van leírás hányszor kell eltalálni, a vége felé egyre sűrűbben jelenik meg, felpörög az esemény. Arra figyelj, ha megfekszik és oda kell menni hozzá, azonnal spuri, mert nem lesz időd kirohanni a detonáció hatósugarából (én így szívtam meg először, ott álltam, hogy mi van. Majd beugrott a jelenet a filmből, de már késő volt, nem tudtam kiszaladni a körből. kb. 5 méteren múlt). Elég nagy mák is kell hozzá, mert össze-vissza jelenik meg. Én is sokat próbáltam mire meglett. A fentebbi sztori kb. 3. próbálkozásra volt, gondolhatod milyen volt utána sokadjára újrakezdeni.
-
-
Corpuscle
őstag
Az a sync shot néha tényleg vicces tud lenni.
(#3733) vzarmo: 3 területet takarítottam ki eddig, mostanában nem is haladok vele, rákaptam a multira. Azt már most érezni, hogy idővel nagyon el fog laposodni a single, már most próbálok okosba menni, semmi felesleges utazás. Először a story szálat felgöngyölítem, majd utána a maradék dolgokat összeszedem. Nincs kedvem kétszer kipucolni egy helyőrséget egyszer egy fegyver/kiegészítő, majd a story szál miatt.
Ha nem multizol a Year 2 felesleges vétel.
-
Corpuscle
őstag
Ez a Sam Fisher küldetés itt-ott bugos egy kicsit. Van, hogy beszélek Fisherrel, közben meg hátulról lelőnek.
A másik érdekes dolog, amikor képtelen vagyok meglógni az Unidad elől (3 helikopter + gyalogság üldöz) 500 méterrel a cél előtt leszednek. Máskor meg beszállok a bázistól nem messze egy furgonba és végig zenét hallgatva könnyedén bekocsikázok a célterületre.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Ergo_Proxy #3723 üzenetére
SP, Year 2 van, karakterügyileg jól állok. Konkrétan a tárgyalt perk feloldásához kér 1000(?) prestige pontot. Ennek szerzésére irányult a kérdésem.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Ergo_Proxy #3721 üzenetére
Amúgy 1000 pénzt mennyi idő összeszedni? Én még prestige szintet nem léptem és egy ideig nem is fogok. Addig meg ugye cumi.
-
-
Corpuscle
őstag
Tegnap kipróbáltam a multi részét is. Jobb, mint gondoltam, sőt nagyon bejön! Néhány kör elég volt felvenni a ritmust (vagyis lelassulni), baromira élveztem. Team balansz rendben volt, az alap dolgokat gyorsan ki lehet ismerni. És amitől leginkább tartottam, hogy csak kínlódás lesz, de nem. 1 v 3-ról majdnem fordítás, ami össze is jöhetett volna, ha rutinosabb vagyok, stb. Egyes szituációk még most is fejemben vannak, annyira adta az élmény. A pályák hangulata (szél, állatok, eső, köd stb.) tökéletes. Ebből Year 2 lesz.
-
Corpuscle
őstag
Side mission-t lehet restartolni, vagy idővel újra elérhető? Menübe ki-be lépéssel megy, de hátha van kevésbé barbár módszer.
(#3653) 42861: Köszi!
-
Corpuscle
őstag
Az a másik, ami csalogat, de mi idő kellene mire kitapasztalom a számomra használható fegyvert/operátort/stb. Ez a legnagyobb bajom a mai játékokkal, felszínesebb szórakozáshoz alkalmatlanok. Vagy csak én szeretek jobban elmerülni bennük, ahhoz meg mostanság kevés az idő.
-
Corpuscle
őstag
-
Corpuscle
őstag
Tervben van a játék beszerzése. Készítők foglalkoznak még a játékkal, vagy ez a hajó már elment?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged