- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
válasz
Corpuscle #3855 üzenetére
Az a baj, hogy nemtudom meddig kellene úgymond kitartanom. Kb 10-12x megsebzem csak én +a botok is néha, de végül én huzom a rövidebbet. Már arra gondoltam vmi bug van, mert képtelen vagyok felfogni hogy granatvetovel kilovom 5x plusz 5x megszórom és még párszor sniperral is leszedem és nem murdál meg
van olyan video neten, hogy 5x lelovik és vége...
-
törölt tag
válasz
Corpuscle #3737 üzenetére
Érdekes módon azt nem éreztem, hogy unalmassá válna. Valóban rengeteg az ismétlődő küldetés, de a fő sztori az változatos és a rengeteg utazás se zavar. Tekintve, hogy egy open world játéknak ez a lényege.
Ami furcsa, hogy a rebel cuccokat meglehetősen hamar ki lehet maxolni, így értelmét veszti egy idő után az a vonal. Szerintem simán elfért volna egy újabb szint mindegyiken.A multi része a legkevésbé se érdekel.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Corpuscle #3722 üzenetére
Ha prestige pontra gondolsz nem tudom, igazság szerint nem emlékszem, én prestige háromnál már rég megálltam, de mivel van season passed felesleges is, mivel azokból csak a season passes karaktereket tudod feloldani. Minden szint lépés után kapsz egy upgrade pontot, ezekből tudsz sima karaktereket meg perkeket megnyitni, ha eléred a prestige 1-et akkor pedig kezdheted előről, ezért nem lépek én sem tovább. Ha a storeben elkölthető pénzre gondolsz azt csak rendes jó magyar forintért tudsz venni.
-
-
törölt tag
válasz
Corpuscle #3707 üzenetére
amint beléptem, bejelentkezett a csaj, hogy valaki akar "velem" beszélni. kapcsolta Sam-et, aki elmondta a bánatát. ezután, mivel játék idő szerint kora reggel volt felugrott a szokásos sárga sávos főküldi ablak és vele együtt az üzenet, hogy várjak este 9-ig (vagy valami hasonló). aztán itt ki is léptem, mert hulla fáradt voltam. viszont kétlem, hogy ott közli velem a tényeket, miszerint ez fizetős küldi és vegyem meg a season pass-t. azért is érdekel a season pass tartalma, mert két fegyver meg két night vision nem ér annyi pénzt.
-
törölt tag
válasz
Corpuscle #3679 üzenetére
definiald pls a "team balansz rendben van" dolgot. az elmult 15+ evben jatszottam par multi jatekkal, de ilyen elbszott balanszot meg sehol se lattam. elso meccsemen berakott 7 prestige 2+ jatekos koze. tudom, hogy alapjaraton ez csak annyit mutat, hogy mennyit jatszott a jatekkal, viszont az palya es jatekismeret teren rengeteg elonyt jelent.
nekem valami olyasmit jelentene, hogy elso par meccsemen betesz hasonlo lamak koze mint en. -
eeXaa
addikt
válasz
Corpuscle #3648 üzenetére
..sztem érdemes kipróbálni 2x3 1-2 órára, hogy letisztuljon a kép... a kampányt kell tolni amúgy, azzal jól ki lehet ismerni hogy működik a dolog multiban... meg gameplay-eket nézni... amúgy van aki hipp hopp ráérez... haverom pl. pár forduló után, kente vágta... nekem viszont elsőre kínai volt.....
-
eeXaa
addikt
válasz
Corpuscle #3643 üzenetére
...jahh... de nagyon ott kell lenni... én már elég magas level-en vagyok, de alig volt pár killem eddig... rohadt nagy szerepe van hogy jól tud használni az eszközöket, különben kb. semmi esélyed..ja.. meg persze kiismerni miket kell fejleszteni, ahhoz hogy labdába is tudjon rugni az ember... nagyrészt türelemjáték, sakk... ebben a részben hasonlít a siege-hez...
-
.LnB
titán
válasz
Corpuscle #3641 üzenetére
Multiplayer patch két hete jött a játékhoz. A single részt szerintem egy ideje nem bővítették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest