- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
RVR400 #34416 üzenetére
Nálam ez pont nem így van. Earc kapcsolat van a C805 tv-m és a Denon AVR-X2800H. Jobb kézben tartom a TCL tv gyári távját, majd óvatosan megnyomom q-val jelölt bekapcsoló gombot és láss csodát: bekapcsol a Tv és az erősítő is, SZÓL. De ha kicsit halkan, akkor a tv saját távjával hangosíthatom a Denont, és ami felejthetetlen, halkítani is lehet, sőt az egész szart ki is lehet vele kapcsolni, és lehet előről kezdeni.
Azt nem tudom, hogy 4 éve mi volt, de hogy most ez tökéletesen működik, az biztos. -
-
turho
addikt
válasz
RVR400 #34422 üzenetére
Tényleg tiszta olyan, hogy egy tv-t próbálj meg befejezni otthon - szoftveresen, majd a maradék hibáival meg legyél el. Aztán jön a hardver, azon segíteni meg nem tudsz, mert gyenge. De még talán külső, drágább eszközökkel menni fog.
Én mazochizmusból olvasgatom azóta is a fórumot. Úgyahogy, ismert hibákkal 3 éve megy az öreg 728, a frissen szervizelt cserepanellelde szóval egyrészt mégegyszer ilyet nem...másrészt egyet elismerek. A képe szép lenne. Ha nem hazudtak volna a 4k120 ügyben, ami 4k60 a valóságban, vagy váltottsoros 2k120, homályosabb képpel. Ezért a pokol tüzén égjen el, aki ezt így belehazudta a képembe. De hát akkor igen újak voltak a TCL-ek, "jó áron", és rengeteg elégedett emben. (Akiket nem érdekelt, vagy nem ismerték be, hogy ezer apróbb-nagyobb baj van ezekkel.
Szóval a nagy "Gamer" tv, kamu 120 Hz, üzemképtelen VRR, néha akadozik ezzel-azzal, de cserébe lassú. Olcsón vettem. Volt ám hype meg külföldi jó tesztek is. Soha többé.
Együttélek vele. De rengetegen nem tanulnak belőle, ahogy elnézem az azóta keletkezett sokezer hozzászólástvagy jó páran vannak, akiknek ez egy érdekes hobby, reszelgetni, flashelgetni, tesztelgetni hetente több órát, aztán elégedetlen vagy részben elégedett formában megpróbálni élvezni a nép-Qledet.
Jó darabig azért nézegettem vissza, hátha megjelenik egy tényleg hibátlan, midernebb, jó árú utódmodell, ami lemossa a gyalázatot. Arra talán lecserélem.
Na isten őrizzen.... -
boxmaci
tag
válasz
RVR400 #14673 üzenetére
Kategóriákkal jobb TV-t az életbe nem veszel ennél, már ami a képminőséget illeti. Jobb mint a Samsung, a Hisense LED-je hasonló áron pedig ehhez kb két kategóriával lejjebb van... Sőt meg merem kockáztatni simán oda lehet tenni egy jobb Oled mellé, annak mimden hátránya nélkül.
-
Saccco
nagyúr
válasz
RVR400 #14673 üzenetére
Hogy legyen ellenvélemény is, nálam működik, 65C728. Illetve egy C725 is megy a családban máshol. Remélem nem lesz gondom a C639-cel sem. (Megnéztem tüzetesen a dobozt és a papírját is, mindegyikre C639X1 van írva.)
Másrészt nem márkákat kell isteníteni, azért találtam rá erre, mert a paraméterei jók. Anno azért volt ZTE telefonom, mert az volt a legjobb csomag ott és akkor. Ha lett volna OLED ugyanennyiért, amikor ezt vettem akkor nem vettem volna meg a 728-ast. Ha esett volna még kicsit a 65U8QF ára, akkor meg azt vettem volna.
-
laci laci
addikt
válasz
RVR400 #14657 üzenetére
Vagyis egyetèrtesz vele,mert igaz amit írt és jogos és valós?
Szerintem hosszaban a mikrofon fórumtárs írta meg jól.Persze legyen véleménye az embernek,de ez nem csak egy vèlemeny hanem erős kritika.De ha így látod akkor én is megjegyezhetem,hogy vèlemènyt írtam.Haár ennyi pénzt rá költők egy tv-re akkor utána olvasók,ahogy én anno tettem(c725). -
jaanoo89
aktív tag
válasz
RVR400 #14474 üzenetére
Igen, azért is szőttem bele a mondandómba, hogy ennyiért elfogadom, elnézem, 400-ért 65"-os tv közepes képminőséggel nem rossz, a hülyeségeit pont ki tudom védeni egy apple tv-vel (de ha nem lenne, ez is eléggé problémás lenne) és elfogadom, hogy a képe az Oled szintje alatt van. Amúgy azt nem tekintem elérhető árnak, ami csak 5 percig az, szóval ennek az ára 505 ezer, az LG-jé pedig 640, azaz 135 ezer a különbség az átlagos napokon. Nos, aki ilyen áron venne, javaslom, hogy a C2 felé menjen.
Én csak azt sajnáltam ebből a storyból, hogy valaki nagyon ezt szerette volna, nekem meg összejött úgy, hogy most macerás tőle szabadulni, így lényegében egyikünk se járt túl jól. Persze ez legyen a legnagyobb gondom... -
boxmaci
tag
válasz
RVR400 #13018 üzenetére
Köszi, igen. Amúgy a legtöbb helyen 1500-1700 nitet mértek maximumon. Lehet dinamikus képmódban tudja ezt, de az biztos, hogy a Samsunghoz nagyon közel van. HDR 10-ben és HLG-ben is nagyon fényes.
Én úgy vettem észre a C835 minden képmódot külön kezel. SDR és HDR, játék módban megintcsak. Az is biztos, hogy a game master ki be kapcsolása is variálja a képet. Még nézegetem.
-
-
-
alázógyík
addikt
válasz
RVR400 #12908 üzenetére
Értem hogy mire gondolsz.
De most mit csináljak, ha egész egyszerűen teljesen fekete.
Ezt a P715-öt szoktuk utoljára kikapcsolni, már teljesen sötét szobába. Semmilyen fény nem jön, se a keretének, sehol se.
De elfogadom, hogy a tied olyan. Ha van rá mód gariztatni, egy próbát megér. -
mikrofon
veterán
válasz
RVR400 #12908 üzenetére
Kérlek enged el ezt a témát.
Szerintem a többség már rég megértette hogy mire gondolsz. Biztos vagyok benne hogy szinte mindenki le is ellenőrizte és aki azt írja hogy nem dereng annak tök sötét ....
Én a közvetlen ismeretségi körömben 4 készüléken ellenőriztem le miután először írtad. p715, c715, c728 és c825 egyik se világít kikapcsolt állapotban de még csak halványan se. Amúgyis rég feltűnt volna már a négyből háromnál biztosan hogy tök sötétben éjszaka bármennyire halványan is fényt bocsátana ki.....
-
dbius
veterán
válasz
RVR400 #12890 üzenetére
Megnéztem, redőnyt teljesen leengedtem. Nincs nálam ilyen jelenség (szerencsére), többször ki-be kapcsoltam a dugaljt amiben van. Mivel hálószobában van elhelyezve - falon -, így már szerintem korábban észrevettem volna egy éjszaka közepén ha derengett volna körbe a képernyő széle, mégha csak halványan is. A fogyasztásmérő szerint sincs készenléti állapotban mérhető fogyasztás. V645-ös szoftver van rajta.
-
Alc
tag
válasz
RVR400 #12885 üzenetére
Nálam C728, és nincs ilyen probléma amiről írsz.
Viszont ugyanez a "gyenge" világítás jelentkezik a nappaliban és a fürdőben lévő 30x30-as négyzetes led lámpáknál lekapcsolt állapotban.
A világítás azon részei a háznak a régi ezer éves alukábales rendszeren vannak, és ott jön elő ez a jelenség.
Akkor azt mondták ha jól emlékszem, hogy ott a kábelezésnél ezer éve a 0 volt megszakítva, és azért csinálja ezt.
Mivel túl sok rombolással járt volna az egész házban a cseréjük, ezért inkább egy új "hálózat" lett kihúzva az egész házban minden konnektoroknak és egyéb cuccnak.
Ha esetleg van egy led lámpád, érdemes megnézni mit csinál, ha ugyanoda dugod be ahová a tv-t. -
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #12881 üzenetére
Szóval a V645-tel sem jó, de ezzel a legkisebb a világítás mértéke. Egyedinek nem gondolnám, mivel más vetette fel a problémát, és eddig én sem foglalkoztam vele.
Tehát, P715 tulajokat keresel, akik kipróbálnák ugyanezt. Tényleg éjszakai sötétség kell hozzá, nappal nem tudok úgy besötétíteni, hogy ne legyen túl sok fényszennyezés (a V662-es verziónál látszik egyedül ilyen esetben is, mert ott világít a legdurvábban). -
sortiefish
tag
válasz
RVR400 #12438 üzenetére
Még 1 megfejthetetlen rejtély. A Disney nálam is kilép, a Netflixet megnéztem újra az nem léptet ki. Igaz, hogy csak azt vártam meg, hogy bekapcsoljon a háttérkép ami nálam 10 perc. Egyébként nekem ez nem zavaró. Előnye és hátránya is lehet mind a két lehetőségnek. Örülök annak, ha mindent bezár és nem maradnak nyitva az alkalmazások így nem is lassíthatják be a rendszert.
-
tomp
félisten
válasz
RVR400 #12199 üzenetére
Az egy dolog, sok éve vannak fent ilyen teszt videók. De a legtöbbje szimpla opus sztereó hangban megy,
Amit felraktam kép az is a Youtube TV app. Csak nem az egyéni videókkal hanem a Google Movies szerverről betöltött anyaggal.juhasz.p
715/815-öd van? Nekem bár a soundbarom nem tudja az Atmost de ettől függetlenül ahol elérhető ott megjelenik.
pl Netflix, AppleTV, HBO Max. -
gyűrű
addikt
válasz
RVR400 #11724 üzenetére
Egy másik tv áráért én sem..
Nekem is samsungom volt előtte, sőt most is megvan másik szobában, de mégis megszoktam ezt gyorsan. Ami nekem kell azt meg megoldottam . Tudtam mit veszek, ismerem az ATV rendszert a shieldről.
A C825 képét meg nem cserélném el semelyikre sem, még túlhájpolt oledre sem... -
mikrofon
veterán
válasz
RVR400 #10978 üzenetére
Huhh most megnyugodtam
mert akkor elnéztem egy nappal.
#10979 rankesz:
Valószínűleg igazad is lehet. Viszont én nem akarok nézelődni. Igazából mint c728 tulaj, már a c825-öt is nagyon nehezen magyarázom meg magamnak hogy indokolt a csere… de lehet hogy ez a kell…kell…kell kategória. Egy "logikus" magyarázat lehet… hogy mostanában egy csomót költöttem a "mozirészlegre" és itt hajt még a kíváncsiság…. Ezt még meglépném aztán ennyi…
-
gyűrű
addikt
válasz
RVR400 #10799 üzenetére
Sokmindent el tudok engedni, de pont azt nem. Legalább 15 - 20 éve vannak médiaboxaim. A család is megszokta és szereti. Amikor a múltkor a tcl kodijával játszottam, és egy 24p s filmmel teszteltem, bejött a feleségem és azt kérdezte miért akadozik ez? Pedig azt se tudja mi az a frekiváltás. Csak már megszokta hogy jó. Ő csak bekapcsolja a boxot megkeresni amit nézni akar és ennyi. Hangok nem érdeklik annyira, de azért a múltkor ő is bekapcsolta az erősítőt, mert szerinte tompa volt a tvn a sztereó hang.. 😃 Van akit nem is érdekel, nem vagyunk egyformák. 4 mediabox és 3 tv van itthon. Ezek mind kadenciahelyesek, és az egyik tv csak HD. Erre elég érzékeny vagyok, jobban mint a felbontásra . Ott nem zavar ha jó minőségű 720p t nézek.
-
kisPocok
csendes tag
válasz
RVR400 #10626 üzenetére
Bármi lehet. Viszont a kábel maga világít amikor bedugom a tévébe így talán nem ez a gond. Viszont nem jöttem rá továbbra sem a megoldásra. Másodlagos eszközöm nincs kéznél, így nem tudtam mással is tesztelni. ARC megy, így rendben vagyok az optika hiányával.
Passthrough-t választottam én is, hozza a megszokott szintet. V414 nálam is.
-
embe
nagyúr
Volt egy kis időm, és feltettem a Geekbench-et mindkét tévére
.
A C725 vagy 10-15%-kal többet hozott, más a proci. Viszont ezek a számok nevetségesek egy mobil mellett. Gyakorlatilag a telefonom több mint 10x-es értéket hoz. Csak mert ugye megy a siránkozás, hogy ezt azt a videót így meg úgy játssza le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest