- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #13544 üzenetére
Sziasztok.
Írtam már ide, hogy lefagy az újonnan vásárolt TCL 50C725 lejátszás közben vagy néha forrás váltás közben kifagy a kép majd újraindul a TV. Felfrissítettem a TV-t a legújabb Google TV-s fw-re, de a hiba megmaradt(reset all, reset shop is volt). Visszavittem és elhoztam egy új 50C725-t mivel gondoltam valami hw-s hiba van. Az új TV is produkálja úgyanezeket a hibákat. A kifagyás elég random van, hogy 3 nap is eltelik nélküle, van, hogy 1 napon belül 2x is lefagy. Nem akarom elhinni, hogy két TV is rossz lehet úgyanabból a típusból de azt sem látom, hogy én mit ronthatnék el. Gyanakodtam pendrive hibára, de akkor is jelentkezik a hiba mikor benne sincs a TV-ben. Most a V315-s Android TV van rajta(ez magától feltelepült). Legútobb ma reggel fagyott le miközben hálozatról játszottam le sorozatot, előtte tegnap este amikor pendrive-ról ment. Valakinek bármi ötlet? -
thefreeman
aktív tag
válasz
TommiStyle93 #13536 üzenetére
Az időnként kifagyás fekete képernyő nálam is megvolt a két hete vásárolt 50c725-n. Vissza vittem és vettem egy új 50c725 hátha ez már jó lesz. Tegnap már az új is produkált egy lefagyást. Pendriveról ment sorozat. Pendrive hiba okozhat esetleg ilyent? A pendrive mindig benn volt a tv-ben.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #13358 üzenetére
Reset all, reset shop után is volt újraindulás. Egyszer magától fagyott le mikor film lejátszásból léptem át a Tv adásra. Egyszer előhoztam úgy hogy egymás után nyitottam alkalmazásokat és ugráltam ide oda. Az ide oda ugrálás hatására sem indul újra mindig. Ha továbbra is fennáll érdemes lenne egy régebbi androidot vissza rakni rá? Esetleg hardware hiba lehet? Én inkább software hibára gondolok. A 14 napban még benne vagyok.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #13358 üzenetére
Másik kérdésem lenne, hogy a csatorna keresésnél, hogy lehet előhozni, hogy a hálózati azonosítót is betudjam írni? Vodafone mediacard esetén. Egyszer már sikerült de a ma reggeli reset után nem.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
eisento #13357 üzenetére
Ma reggel megcsináltam a reset all, reset shop pontokat. Majd figyelem, hogy újra indule. Egy másik hiba amit nem írtam az előbb de megmaradt a reset után is, hogyha rá keresek valamilyen alkalmazásra a play áruházban, soha nem talál semmit. Azt mondja valami rosszul ment.
-
thefreeman
aktív tag
Az mennyire normális, hogy a múlt héten vásárolt 50c725 időnként újraindul? Legutóbb akkor indult újra mikor hálozaton keresztül játszottam le filmet a laptopomról, de volt, hogy HBO-s sorozat közben is lefagyott. Feltettem rá a legújabb Google tv-s ROM-ot, de az eredeti Android tv-vel is újraindult egyszer. Van rá valami megoldás?
-
thefreeman
aktív tag
Megvettem a TCL 50C725-t jelentem szűken de elfér a 100x30cm-s polcon. Mik azok a kezdeti beállitások amiket meg kell vagy érdemes megcsinálni? Firmware frissités mennyire kockázatos?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
A TCL 50C725 TV elfér egy 30x100cm-s polcon? Körülötte lenne hely a polc a nagy korlátozó. Neten vegyes adatokat találtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest