- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Geo19870322 #13195 üzenetére
Ez szerintem nettó baromság.
-
Tomacko
őstag
Ez szerintem nettó baromság, hogy a HBO max-n kevés a tartalom és 2 hét alatt végig nézed........ De ezen inkább nem kéne vitázni.... Azért HBO tartalmak, Warner tartalmak és Cartoon tartalmak nem olyan kevesek..... HBO Go amit írsz az pedig március eleje óta nincsen.....
-
Tomacko
őstag
Sziasztok.
Egy 55x815-t szándékozom lecserélni a közeljövőbenegy 65c725-re.
Akinek volt mindkettőhöz szerencséje mit tud mondani, milyen különbség van köztük képben ? A techikai adatok nem érdekelnek, a zenét is hallom és a képet is látom, tehát ezek száraz adatok nem érdekelnek most. Tényleg arra lennék kíváncsi, hogy aki látta mindkettőt, mik a tapasztalatai.Köszönöm.
-
Tomacko
őstag
Szerintem a világ legnagyobb gusztustalansága a set top box..... Lesz egy külön kütyüd ha akarod ha nem, plusz fogyasztó, plusz zavar lehetőség a hálózaton, plusz vezetékek, plusz hiba lehetőségek stb.stb.... Holott a mai tv-k s a régiek is bírják fogadni a CI kártyát a PCMCIA csatolón át......Teljes szívből utálom ezeket a vackokat, főleg, hogy a t-kom rádaásul nem is hagy lehetőséget rá, hogy médialejátszóként használjam....... Viszont szolgáltatót nem váltok, mert amire szükségem van azt csak ők tudják Szekszárdon.
-
Tomacko
őstag
Szia.
A dobozban minden van hozzá. Falon van nálunk is. Faék egyszerű összrakni is. Hülye biztos arajz hozzá kb. a lányom is megcsinálta volna, ha hagyom neki
a soundbar-t magára a tv-re fogja a megfelelő 2 kar. Javasolnám a google használatát, gyorsabb is és biztos, hogy a TCL honlapon is meg találsz minden infót.... nem kell várakozni amíg valaki válaszol, én legalábbis nem szeretek tétlen nézelődni
-
Tomacko
őstag
válasz
sztomi1981 #2802 üzenetére
Passzolom az LG-t, amit kinéztél. DE. Amit tudok, hogy ami LG tv-t eddig használtam mindegyiknek katasztrofális volt a szoftvere. Lassú és számomra logikátlan elrendezésű. De ezt ne nézzük, csak maradjunk az 5 évnél. Ha az LG-re is kérsz plusz garanciát hogy meglegyen az 5 éved, vajon mennyibe fog az kerülni ? Ezt csak úgy, mert ezt a nem kis de fontos különbséget senki nem szokta nézni.
-
-
Tomacko
őstag
55x815 frissítettem v252-re, menüből. Valamiért a v288-t nem ismerte fel. Annyit csináltam csak vele, hogy átneveztem zip-nek, miután a rar-l nem volt hajlandó kezdeni semmit sem, de így is semmi... Nem baj, majd a következőt meg kapja, ha felismeri
Úgy vettem észre, hogy így is lényegesen jobb lett a megjelenítés, és gyorsabb is, főleg Plex-nél létszik igazán..... A Kodi az igazi barátom de azt még először be kell konfigoljam stb.stb. ......majd ha lesz egy nyugis napom és rá is tudok hangolódni, pár sör, 1-2 alma lé
Ötletek rá, hogy amúgy mit tudnék meg próbálni a v288 telepítésére ?
-
Tomacko
őstag
válasz
Piftuka #1665 üzenetére
Lehet én voltam a figyelmetlen, de ezidáig csak wallace 234 volt az akinél nem működik, meghibásodott az ARC funkció. Ez is simán lehet a frissítés hibája. Legalábbis én úgy veszem észre, hogy ez a funkció nála a frissítést követően lett rossz. Ezen felül a hibás soundbar, nos ezt is ha jól olvasom a fórumot egyetlen fórumtársunk írta, hogy az övén rossz volt.....Hozták a csere TV-t és vitték a rosszat, tehát nem volt egy percig sem tv nélkül. Így én azért nem tennék általánosítást ahogy te máris ráhúznád az újabb sorozatokra. Én is x815 felhasználó vagyok. Az ARC funkciót nem tudom tesztelni, nincs ilyen eszközöm. De ezen felül minden tökéletesen működik rajta.
Csak azért írtam le ezt, mert nagyon sok helyen látni, hogy van 1-1 kiugró hiba és máris elkezdődik az általánosítás, hogy az xy termék gyengébb összeszerelésű, rosszabb minőségű, sok a meghibásodásuk..... Ne tegyük már ezt itt is.
-
Tomacko
őstag
Sziasztok.
A képen [kép] látható paraméterekkel bíró x815 tv-t merjem le frissíteni a v288 frissítésel ?
Tomi
-
Tomacko
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged