- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
Nem zárom ki a User error-t mert nem is értek az androidos tv-hez meg szerintem az egész menű rohadt bonyolul. A cec nincs bekapcsolva azt tudom de a másikat megneézem lehet az lesz a ludas. Egyébkén a google keresőbe ad ki taálatokat az autómatikus bekapcsolásra szóval ha nem démon akkor ez egy létező probléma
-
Djatis
senior tag
Sziasztok!
Van egy c825-ös tv-m google tv rendszerrel és minden éjszaka bekacsol 2:30-kor.
Másnál is volt ilyen tcl tv-vel? Komolyan mondom életem legnagyobb hibája volt megvenni ezt a TV-t. Ugyan olyan androidos fos mint a telefonok. Mindent csinál amit nem kell és semmit nem csinál amit kéne.
Gyors indítás vagy megy vagy nem. google home hangvezérlés nem megy.
Nem is értem miért kell erőltetni ezt az fos rendszert?! A nyomába nem ér az lg webos-nek. -
Djatis
senior tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy 55c825-öt a kérdésem az lenne, hogy akinek van mennyire elégedett vele, és mennyire tartósak a tcl tv-k sokkal van probléma?
Köszi mindenkinek
-
Djatis
senior tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés
Telekomos számlával mennyi gari van a tcl tv-kre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest