- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Üdv
C715 55" -re melyik a legfrisebb software most? Még régi android 10-en vagyok. Tudna nekem dobni valaki egy linket hol tudnám frissíteni? Előre is hálásan köszönöm. -
laci1892
őstag
Halihó.
C715(55") most melyik a legfrissebb firmware, ami biztonsággal feltehető a tv-re?
Előre is köszi a helpet.
-
laci1892
őstag
válasz
Kiskutya #10778 üzenetére
Nekem fontos lenne - egyéni dolog - hogy a telefon kijelzőjét kitudjam minden probléma nélkül tenni tv-re. És nem feltétlenül csak videókat szeretnék kitenni, hanem például van hogy azon dolgozom így a böngészőt / táblázatokat nagy kijelzőre jobb lenne kitenni.
De olyan késésekkel, válaszidővel operál a tv hogy egészegyszerüen alkalmatlan a feladatra. Nem tudom hogy a hardveresen csirke vagy a Google optimalizálás érdeme... De képtelenség kitenni bármit rá.
Egyébként ha a YouTube-ot teszem ki tv-re az már tökéletesen fut. Szóval gyanítom a tv szoftveresen nincs a helyzet magaslatán.
-
laci1892
őstag
Na hát feltettem az új szoftvert 653 de még jobban akad mint előtte.
Totál nem tudom megérteni... Mondom ezt annak fényében hogy anyósnak egy olcsóbb skyworth tv-je ( olyan amilyen ) van, de arra kivetítve legalább működik a tv szaggatás és perces késések nélkül.
Ha valakit érdekel lesz egy eladó tcl-m asszem 😅😅
-
laci1892
őstag
válasz
Kiskutya #10731 üzenetére
Az a baj hogy... - ez Teljesen szubjektív és az én hülyeségem - DEX-et használok munkára, illetve a dolgaim is ezen intézem. De van hogy ezen keresztül fut a stadia ( játék stream l... Leegyszerűsítve )
A dex gyakorlatilag a Samsung által kínált asztali felület ami bizonyos kompromisszumok mellet akár egy kisebb gépet is kivált.
Na nekem ezt semmi kedvem kábelesen csatlakoztatni, ha már működik vezetéknélkülin is....
A fura az hogy... Ha youtube-ot teszem ki tv-re jól megy. Amint a telefon kijelzőjét dobnám Tv-re megáll tudomány nála.Pedig 5ghz a wifi és erős a jel is.
Próbáltam már lg-n és Samsungon... Illetve Phillips-en is. De csak a tclnél van ez a jelenség.
-
laci1892
őstag
Na hát feltettem az újabbik szoftvert (c715)
De gyalázatos az a teljesítmény amit nyújt.
Vagyis alapvetően oké lenne a tv... De ha szeretnék telefonról tartalmat ki tenni rá egyszerűen több tizen másodperces késésekkel megy minden.
Gyári visszaállítást is csináltam már ... Kb mindent.
Haverom Samsung tv-jen pedig hót' sima minden.Most nagyon erősen gondolkodom hogy, csere lesz belőle :D
-
laci1892
őstag
Sziasztok!
Két kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni.
Az egyik hogy van a C(55")715 tv-m, jó ideje ( a hivatalos oldalon ) csak a 645 update van fent. Azóta semmilyen frissítés nem érkezett még?
A másik hogy van nálam... Vagyis a családban egy 11T Xiaomi telefon. Ha a képernyőt szeretném tükrözni a tv-re a Tv-n a magicconnect ( vagy valami ilyesmi neve van ) app-on keresztül tök jól megy.
A bajom az, hogy a mobilon és a tv-re kivetített kép között van hogy 20 ( nem viccelek!) Mp késés van. 5ghz wifin és 2.4ghz wifin tesztelve. Ez így wtf? :D
-
laci1892
őstag
Üdv.
Két kérdésem lenne, előre is köszönöm a segítséget
Leírások és tanácsok alapján sikerült feltenni a reklám mentes YouTube klienst. Illetve egy egész használható böngészőt ( Tv bro)
Aki használta már a downloader applikációt, kíváncsi lennék hogy milyen alkalmazásokat töltött le külön vele?Azért érdeklődők csupán hogy, vannak még ehhez hasonló hasznos alkalmazások, amik a play áruházban nincsenek benne, kíváncsi vagyok.
A második pedig hogy a mozi képbeállitás fakóbb kintba sima standard, (szabvány) beállítás. A színtelítettség utóbbi üzemmódnál 60 gyárilag. A mozinál nálam 50 de ég és föld a két beállítás.
Normális, vagy csak az én szemem szokta meg a túl szaturált képet?
-
laci1892
őstag
Egy másik kérdés. Láttam fél szemmel, valahol egy hozzászólásban hogy lehet feltenni a tv-re reklám mentes YouTube klienst?
A kérdésem az lenne honnan lehet le tölteni, és hogy lehetne felrakni tv-re?
-
laci1892
őstag
Üdv.
Most került terítékre a konzol vásárlás a tv-hez. Olyan kérdésem lenne hogy valaki ajánlotta nekem az IKEA-tól az uppleva konzolt. Állítólag jó, viszont belefutottam abba, hogy állítólag bizonyos tv-khez nem jó.
Pontosan hogy tudom megállapítani hogy az enyémhez jó lesz vagy sem?
Köszi előre, és bocsi az amatőr kérdésért. Sosem foglalkoztam a fali konzolokkal sokat. -
laci1892
őstag
Egyébként van valakinek valamilyen információja arról hogy, a c715 kap Android 11-et?
-
laci1892
őstag
válasz
Kiskutya #6391 üzenetére
Üdv.
Próbáltam innen letölteni a fájlt (c815 szoftvert ):rá tenni kibontatlanul rá tenni egy pendrive-ra ezt a fájlt és fel tenni a tv-re helyi frissítés menü pont alatt az új szoftvert.
Nem ment, így a tcl oldaláról próbáltam le tölteni a 645-t. Ott se ment. Majd előről kezdtem egy másik pendrive-ra rá próbálva tenni. Ezt a pendrive-ot mindenekelőtt formatáltam ( gyors formázás ) fat32-re
Ennél se ment. Se erről az oldalról se a tcl oldaláról. Nem értem.... Valakinek ötlete? Megőrülök. -
laci1892
őstag
Üdv, egy problémám van.
Van egy pendrive amit fogtam le formatáltam (fat32)Szóval üres.
Fel mentem a tcl oldalára, és a c715 széria 55" tv-hez tartozó utolsó frissítést le töltöttem.
Majd fogtam és kicsomagoltam a pendrivra.Be dugtam rv-be majd frissíteni szerettem volna de semmi.
Próbálkoztam párszor vele de semmi, szóval a kicsomagolt és a zip fájlt is fent hagytam hátha... De semmi. Valakinek ötlet?
Mit csinálok rosszul?
-
laci1892
őstag
Üdv.
Gyors segítséget szeretnék kérni.
Van egy 55" c715 tv-m...Gondolkodtam azon hogy fali konzolra teszem a tv-t.
Érdemes, okozhat bármi képhibát ( olvastam hasonlót a topikban) illetve milyen konzolt lenne érdemes venni?
Láttam egészen 5.000-20.000-ig nagyon sokfélét
-
laci1892
őstag
Üdv egy kérdésem lenne. Még nem néztem jól utána, de a c715-n lehet valahogy használni net böngészőt?
-
laci1892
őstag
Ment. De már nem, mivel így frissítés után már nem szaggat semmi tartalom a tv-n. Itthoni hálózathoz csatlakozik a tv, és onnan játszok le minden filmet lényegében.
Dex nekem egy kisebb monitoron látja el a számítógép feladatait mostmár csak. Viszont azt az én felhasználási szokásaim mellett , teljesen kiváltja.
-
laci1892
őstag
válasz
belashx #5934 üzenetére
Hoppá. Elnézést. Benéztem valamit. Jött egy frissítés, de szerintem elnézést valamit. A kapcsolat menüpont alatt a szoftververziónál tudom megnézni gondolom a dolgot, hogy épp melyik az aktuális nálam.
Ha le frissítem, akkor a beállításokat viszont újból bekell állítani?
-
laci1892
őstag
Naaaa a tv magától felajánlotta a 338 frissítést ami érdekes Egyébként mert a hivatalos honlapon a 336 a legújabb Vagy legalábbis én azt láttam letölthetőként.
(C715)
-
laci1892
őstag
Szerintem kicsi a hardver hogy 4K, HDR, 60FPS mellett jelenjen meg.
5Ghz a wifim. Nem nagy mértékű nálam az akadozás olyankor, de van. Úgy mondanám a 60fps ilyenkor nálam Inkább 30-40.
Ellenben ugyanazon a wifin, ugyanazon tartalmat megjelenítve, de mar q dex-ről téve ki a tv-re teljes mértékben szaggatás mentes
-
laci1892
őstag
válasz
mikrofon #5914 üzenetére
Amúgy ugyanazt vettem észre. Folyamatosan megy a 60fps videó YouTube-on de sokkal egyenletesebb a dex -en. Azon keresztül megy a kodi is végül nekem. Így lényegesen smooth-abb az érzet.
De q natív lejátszó sem rossz, csak vannak folyamatos apró döccenések 60 fps mellett. Úgymond... a 60 fps, nem 60fps 4k hdr mellett. A sima 4k hdr a natív app-ban is jó.
Amúgy a YouTube vanced a legjobb 😁😁✌ se reklám, se semmi zavaró tartalom
A kodit nem sokat nyúztam. Nekem jól működött, de csak egy film erejéig próbáltam.
Végül a dex-re ment fel a kodi, és azon keresztül csatlakozom q nas-hoz. A tv így csak megjelenítő lett Nekem. Tökéletesen jó, folyamatos képet ad 5.1 hangfal mellett. Szuper.
A wifi, azonban nekem Tökéletesen jön 5ghz-en
-
laci1892
őstag
válasz
mikrofon #5879 üzenetére
Nos meglett a tv jóval hamarabb.
Bár még keveset bíbelődtem Vele. De az ennyi idő alatti tapasztalataim :Először is egy dolgot észrevettem
Akármennyi videót néztem a kicsomagolás kapcsán, ott mutatták / írták hogy, 2 tévekapcsolót biztosítanak a készülék mellé.
A nagy klasszikusat, meg a picit. Ez utóbbi nekem hiányzik.Egyébként baromira tetszik a téve. Szép a kidolgozottsága.
Tetszik a majdnem keret nélküli design.
A másik :A kijelző minősége ( főleg hogy előtte nekem egy régi LG 32" tv-m volt ) lehengerlő. Nagyon szépek a színek főleg kalibrálás után.
De a lényeg nekem NASról akadás mentesek a HDR 4K filmek. Kodival szépen csatlakozott a helyihálozathoz és megy tökéletesen mindegyik film szaggatás nélkül.
YouTube Apap-ban a 4K HDR 60 Fps videók minimálisan, de valóban szaggatnak.
A sima 4K HDR , ellenben nemviszont... ha dex ( a Samsung megoldása, telefonból csinál egy asztali felületet... vagy " számítógépet ") -hez kötöm a tv-t és úgy játszok le 4K Hdr 60 fps videókat szép szaggatás mentes ✌
Nagyon megvagyok elégedve Vele.
-
laci1892
őstag
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Igen pár tesztből én is olvastam hogy a 2gb rám kevés a játékokra, de őszintén letojom.
Nekem filmezésre kellett, nagy tv. Ennyi.Jó áron tudok hozzájutni.
Ami esetleg érdekes lehet számomra, az a kodi, egy nagyobb háttértárral :D
Ennyi. Először a hisense 7100F volt nekem terítéken... de nekem előben nem tűnt jobbnak annak a képninősége.
-
laci1892
őstag
válasz
Kiskutya #5862 üzenetére
Üdv
A napokban tv nézőben vagyok, és azért írok mert ár - érték arányban szembe jött Velem a TCL 55" c715. Elég szimpatikusnak tűnik. A va panel számomra kifejezetten örvendetes.
Tanácsot szeretnék tőletek kérni.Szeretnék érdeklődni hogy, van valakinek hosszú távú tapasztalata vele?
Milyen a szervízháttér, nem problémás tv?Mindent köszönök előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest