- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
válasz
Saccco #26563 üzenetére
Csináltam egy teljes kikapcsolást, amit néha egyébként is szoktam, mert néha összekeverednek a csatornák. Ma is megtettem, mert gyorsindítással hang nélkül indult el.
Mindjárt kihúzom pár percre, hátha megjavul.
Na 3 percre kihúztam, újraindítottam, Guide gomb továbbra sem működikMég nem frissítettem rajta FW-t. Még mindig az a hozzáállás, hogy ha egyébként nincs hiba, nem érdemes?
-
boroskarcsi
tag
válasz
Saccco #25437 üzenetére
a tv-n alapból fent van a kodi, ez a vimu kell mellé?
ha igen, miért? jobb mint a kodi?A kodit ismerem, használtam is coreelec alapú lejátszót (ritkán)de most eladtam, mert hát a tv-n is rajta van...bár nekem másodlagos, mert a hálóban van, ott meg jobbára csak játék meg a streamingek mennek.De hátha vkit érdekel.
-
nicu71
addikt
válasz
Saccco #22637 üzenetére
Itt már nincs ilyen, ne ijesszük el az újoncot 🙂simán nyomtam egy nextet,és kihagytam a 805 -n,nem rinyált,ellenben az apple airplay minden bekapcsnál.😉
st696 a 805 csak egy távval rendelkezik,a tavalyiaknál volt 2 🙂 Várjuk a tapasztalatokat/én még mindig el vagyok ájulva/ -
neo-geo
senior tag
válasz
Saccco #21084 üzenetére
Végül Én is böngészőből raktam fel, és nagyon jól szuperál. Nagy THX
boborján2: Azt meg pont leszarom, hogy a Google mi ellen harcol, majd ha lesz időm akkor megsajnálom!
Hát báttya ha így tele vagy, akkor hajrá. Ha nem értesz valamihez akkor fizess!
Az egész "gányolás" körülbelűl másfél percig tartott, és most már minden oké.
Stealth: Okés köszi, már nekem is
Én is szeretni fogom, nagy valószínűséggel. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Saccco #19194 üzenetére
Idei miniled modellek közül eddig még csak a C845-el találkoztam, rövid ismeretség alatt az tűnt fel, hogy joval nagyobb volt rajta a blooming mint a C835-n vagy C935-n.
Tavaly teljesen biztos, hogy a Samsung minikedeken jóval nagyobb blooming volt mint a tcl-eken, illetve más gondok is voltak, fényerő ingadozás.
A hisense-ről meg ne is beszéljünk, ott brutális volt a blooming.
Tavaly egyértelműen a C835/935-nek volt a legjobb algoritmusa, amit aztán egy kicsit elrontottak a frissitésekkel.Mindenesetre izgatottan várom már a találkozást az idei modellekkel.
-
ricsik
őstag
válasz
Saccco #19188 üzenetére
Biztos így is van, mivel a TCL zónák bírnák a teljesen sötét sávokat.
Azt vettem észre, hogy a C835 világos felső, alsó tartalomnál néha teljesen fekete a sáv, néha szürke. Szóval tudna feketét, de az algoritmus bizonyos helyzetekben nem engedi.Ha ez az ára pl, hogy sokkal kevesebb a blooming, cserébe néha nem koromfekete a sáv, hanem kicsit világosabb ám legyen. Én pl rohadtul nem a fekete sávot nézem, hanem a filmet. Ezt csak akkor látom, ha kimondottan figyelem a sávokat.
Akinek meg van pénze vegyen Sonyt, meg ha megéri neki a 2x-3x ár, mezei gyűjtögetőknek jó a TCL, ár érték arányban a legjobb szerintem.
-
szkutyi
addikt
válasz
Saccco #19013 üzenetére
De tudok mutatni egy két dolgot..
Nem igazán látom hogy jól működne a local dimming ..
Mintha csak legvégső esetben kapcsolná le a zónákat...
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Van ami határozottan jól néz ki, látszik hogy fekete, de totál közelről az is látszik hogy valamennyire mégis világít a zóna, aminek nem kellene...
Az interstellar az egyenesen sz@r..xd ott hiába kapcsolom be a local dimminget, mintha semmi sem történne.. -
gorje
senior tag
válasz
Saccco #17880 üzenetére
Sziasztok!
Ha már telepítés téma felmerült. Korábban már próbáltam de hol nem látta a frissítást a tv, valamikor meg a hitelesítés?! közben állt le, nemtudom pontosan már milyen hiba volt. 55C739 ha ez számít. Talán olvastam itt olyat, hogy nem mindegy az évjárat.
Melyik romot javasolnátok jelenleg és lehet e a gond a 64gb pendrive only ntfs? Lehet próbáltam fat32-ben is de ott meg lehet a pendrive volt öreg? Nem tudom mi lehetett a gond
ja és v503-on vagyok -
Perillustris
senior tag
válasz
Saccco #17496 üzenetére
Az IMG fájlok linkjei megdöglöttek, ha jól látom.
Továbbra is az a problémám, hogy 85C735-ön az 558-as firmware-rel az Airplay és Cast funkcióknak nyoma sincs. Egy régebbit (4xx) valamit feltéve látszott, de az annyira régi kinézetű volt, hogy nem szerettem nézni és pl. a webkamera sem működött vele.
Lehetséges, hogy az 558-as gyári FW el van cseszve?Használja itt bárki C735-ösön? Van Airplay-e?
C735-re az 5xx-ösökből melyik a már jól használható FW?
-
gianni85
veterán
válasz
Saccco #18134 üzenetére
Nekem is minden fix eszköz kábelen van, de egy picit zavar a tv 100mbit
Más eszköznél nincs gond. Egyedül az öntöző wifi modulja miatt muszáj 2,4-et is használni… band steering be van kapcsolva, szóval ami tud 5Ghz-et, az azt használja. Csatornákat nem tudom manuálisan állítani, de auto optimalizáció fut, és rá is frissítettem. Nekem az volt fura, hogy odatettem közvetlenül a telefont és arra sectudott kapcsolódni. Most vagy a wifi modul szar, vagy a tv os/fw nem tud valamit lekezelni. -
zsolt008
tag
válasz
Saccco #18109 üzenetére
most megnéztem, átlag 50GB felettiek az uhd lemuxok, a dv gondolom min.ugyanennyi.
pl macskajaj 4k uhd, 80gb, átlagos bitrate 87mbs.
General
Unique ID : 161771558172085467928048246564862367760 (0x79B4119D192B68484DACB3CA7DA11810)
Complete name : D:\Macska-jaj 1998 2160p UHD Bluray Remux HUN\Macska-jaj 1998 2160p UHD Bluray Remux HUN.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 4
File size : 78.6 GiB
Duration : 2 h 9 min
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 87.2 Mb/s
Encoded date : UTC 2023-05-13 06:08:11
Writing application : mkvmerge v76.0 ('Celebration') 64-bit
Writing library : libebml v1.4.4 + libmatroska v1.7.1 -
tomisanzero
tag
válasz
Saccco #17869 üzenetére
Felraktam végre tegnap V462 IMG, majd 562 OTA-t, tetszik az új külső, eddig minden okés, kivéve, hogy a DV tartalom ugyan úgy ugrál, mint eddig
Pedig biztosan szoftveres bug, mert néha ujrainditas után működik, ha azonnal elinditom ugyan azt a tartalmat és nem szakitom meg a lejátszást.
-
madgie
titán
válasz
Saccco #17847 üzenetére
Amúgy tényleg jó lett a műsorújság meg az egész tévés felület, de nagyon nem bánnám, hogy a forrást jelölő bazinagy színes ikonokat le lehetne szedni valahogy... teljesen odavonja a figyelmet az amúgy monokróm egyéb részről.
Ó, a tükröződés: bocs a kupiért, 6 hetes gyerek van itthon, a nappali úgy néz ki, mintha egy gránátot dobtak volna be -
madgie
titán
válasz
Saccco #17847 üzenetére
Na, akkor már csak a hangvezérlés miatt megy nekem is fel a frissítés
Kicsit szégyellem a sztereotípiámat, de kellemes meglepetés, hogy az update alatt is normális betűtípus és szép ikonok vannak... valahogy mindig az olcsó kínai használati utasítások grafikai megoldásaitól rettegek, ha kínai gyártóról van szó
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #17757 üzenetére
No felraktam a V562-öt.
Más a hangerőszabályzó rész. Számot most sem írja ki, mint valamelyik jóval korábbi verziónál.
A bemenet és előzmény alkalmazásváltó is megváltozott.
Telepítés után bedobott egy szerződési feltételes leírást is.Egyelőre nem tudom én mit nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- LG 75QNED86T3A 75 colos 4K Smart 120HZ GAMING TV
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest