- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
P715
Még mindig tapasztalni, hogy nem kapcsol le a háttérvilágítás teljesen. Este korom sötétben látni jól kikapcsolás után. Más is tapasztalja? Lett rá megoldás esetleg?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Faresz1976 #11320 üzenetére
Igen!
Én nem rég vettem észre ugyan ezt. Azóta nem figyeltem… -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
A minap vettem észre, hogy este kb. korom sötét szobában a P715 képernyője nem teljesen fekete, mintha be lenne kapcsolva. Rá is koppintottam és bevillant, mint az a VA panel tesztelés.
Hálózatról lehúztam, de nem történt változás. Ugyan úgy dereng valami a fény. Ez mitől lehet? Készenléti mód okozhatja vagy mi van ezeken fast boot? -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Van egy LG soundbar-om amit rákötöttem a TV-re optikai kábellel. A “Digitális hangkimenet” alatt automata módban szépen szól, viszont a TV hangja is megmarad és visszhangzik. Ha leveszem teljesen a hangerőt akkor meg ott a “mute” jel a jobb sarokban. 55P715
Törődjek bele, hogy ez ilyen vagy van valami megoldás rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest